שמישהו יגאל אותנו מייסורינו
ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
NOSFERATU ZODD אמר:מכוונים את האש לבנאדם הלא נכון.
הוא לא מחליט פה כלום.
חבל על הזמן.
Apoc אמר:שמועות שבלבול כבר מתאמן על הפוזה של הצנון על הקווים מול המראה ורב"ש בדיוק עלה מהמים להכניס קצת חמצן
ברור.Rmc אמר:NOSFERATU ZODD אמר:מכוונים את האש לבנאדם הלא נכון.
הוא לא מחליט פה כלום.
חבל על הזמן.
מה יש לו להחליט?
הקבוצה נראית כמו פח אשפה ולא מאומנת כמו ששנים לא נראתה. אז למי בדיוק נכוון את האש בהיבט הזה?
Apoc אמר:שמועות שבלבול כבר מתאמן על הפוזה של הצנון על הקווים מול המראה ורב"ש בדיוק עלה מהמים להכניס קצת חמצן
יש בעיה מנטלית.אצבעוני אמר:יענקלה ואלברמן ללא ספק אשמים במצב שהגענו
אבל ויש פה אבל גדול
אם הם ילכו עכשיו לא ישתנה כלום
אם מסאי ילך כן אולי נוכל להנות מקצת כדורגל העונה
חייבים עכשיו עכשיו וממש עכשיו לפטר אותו
מבחינתי שאלברמן ירד לקווים עד שיגיע מאמן
ואני לא יודע אם זה נכון או לא
אבל רץ במדיה ששאלו את דגו אם הוא יודע להצביע על הבעיה של הקבוצה כרגע ותשובתו הייתה ״לא יודע״
אם זה נכון והוא עוד פה מחר בבוקר אין לי יותר מה להגיד
Shocking4U אמר:אשמח שיבוא אנליסט ויסביר מה מכבי חיפה מנסה לעשות, מה הטקטיקה, מה הרעיונות ההתקפיים, מה הרעיונות ההגנתיים. שמישהו ינסה להסביר את הבדיחה הזאת בצורה קוהרנטית
אצבעוני אמר:יענקלה ואלברמן ללא ספק אשמים במצב שהגענו
אבל ויש פה אבל גדול
אם הם ילכו עכשיו לא ישתנה כלום
אם מסאי ילך כן אולי נוכל להנות מקצת כדורגל העונה
חייבים עכשיו עכשיו וממש עכשיו לפטר אותו
מבחינתי שאלברמן ירד לקווים עד שיגיע מאמן
ואני לא יודע אם זה נכון או לא
אבל רץ במדיה ששאלו את דגו אם הוא יודע להצביע על הבעיה של הקבוצה כרגע ותשובתו הייתה ״לא יודע״
אם זה נכון והוא עוד פה מחר בבוקר אין לי יותר מה להגיד
האנליסט הראשי זה בחור של קבסה שכבר היה במערכת תחת אדם דיוויד. מסכים איתך שהאובדן של אדם דיוויד משמעותי. גם האובדן של צרפתי וויזינגר והחלפתם בוויזי ג׳וניור ומאטוביץ. הרכיבו פה צוות חלש להחרידFoolish אמר:Shocking4U אמר:אשמח שיבוא אנליסט ויסביר מה מכבי חיפה מנסה לעשות, מה הטקטיקה, מה הרעיונות ההתקפיים, מה הרעיונות ההגנתיים. שמישהו ינסה להסביר את הבדיחה הזאת בצורה קוהרנטית
לאנליסטים של מכבי חיפה אין מושג מה מכבי חיפה מנסה לעשות…וזאת עוד נקודה שלא כל כך נוגעים בה. עזב ראש מערכת האנליזה אדם דייוויד, סופר מקצוען ומשפיע בשלוש השנים האחרונות ולאף אחד לא ברור איזו איכות הגיעה במקומו (עוד נקודה שבה נחלשנו). אבל לצורך העניין, לדגו ולצוות שלו כנראה שאין רעיונות מוצלחים ואם כן הם ברמת התיאוריה (וזה לא פחות חמור)