KevinDurant
נשיא המועדון
2 משחקים אחרונים רעים מאוד, אחרי שהיה נראה שמצאנו כיוון מסוים ואי אפשר לנצח משחק אחד 3-0 ואז לעשות תיקו עם הפועל ת''א או הפועל פ''ת
ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
רק מכבי אמר:אני יכול לנתח את השטויות שהוא עושה כמאמן, זה ברמת לא להאמין.אבל אין לי כוח לכתוב.
שיעביר את המשך עונה. ולהחזיר את בכר בקיץ.
למה להעביר את המשך העונה? אנחנו רק במחזור 13, יש עוד 23 משחקיםרק מכבי אמר:אני יכול לנתח את השטויות שהוא עושה כמאמן, זה ברמת לא להאמין.אבל אין לי כוח לכתוב.
KevinDurant אמר:למה להעביר את המשך העונה? אנחנו רק במחזור 13, יש עוד 23 משחקיםרק מכבי אמר:אני יכול לנתח את השטויות שהוא עושה כמאמן, זה ברמת לא להאמין.אבל אין לי כוח לכתוב.
אני עושה הכל בשביל להביא את בכר עד עכשיו בחוזה ארוך טווח ושיבנה גם את הקבוצה להמשך.רק מכבי אמר:KevinDurant אמר:למה להעביר את המשך העונה? אנחנו רק במחזור 13, יש עוד 23 משחקיםרק מכבי אמר:אני יכול לנתח את השטויות שהוא עושה כמאמן, זה ברמת לא להאמין.אבל אין לי כוח לכתוב.
בכר לא יבוא עכשיו. הוא מאוד מחושב בהחלטות שלו, לבוא עכשיו יש לו רק מה להפסיד, שום דבר לא יהווה הצלחה.
העונה נגמרה דוראנט. תפנים. אמרתי לך את זה ביום ראשון, זה לא עניין הנקודות. הקבוצה לא מאומנת.
מאמן שלמדו את מה שהוא עושה אחרי 3 משחקים, וזה משחק שלישי רצוף שמבטלים את כל המערך שהוא רץ איתו, ואין לו שום פתרונות.
וזה לא מהמשחקים שלא הייתה רגל מסיימת למצבים שהגענו, פשןט לא עשינו כלום. משחק התקפה סופר אנמי.
יש עוד המון מה לעשות העונה, אני כבר לא חושב שדגו יכול לעשות את זה בצורה טובה, ובעיקר אני לא חושב שיש גם מישהו אחר. ולכן צריכים להוציא את המקסימום עד הקיץ, ולשבת מעכשיו על 4 זרים חדשים.
רק מכבי אמר:KevinDurant אמר:למה להעביר את המשך העונה? אנחנו רק במחזור 13, יש עוד 23 משחקיםרק מכבי אמר:אני יכול לנתח את השטויות שהוא עושה כמאמן, זה ברמת לא להאמין.אבל אין לי כוח לכתוב.
בכר לא יבוא עכשיו. הוא מאוד מחושב בהחלטות שלו, לבוא עכשיו יש לו רק מה להפסיד, שום דבר לא יהווה הצלחה.
העונה נגמרה דוראנט. תפנים. אמרתי לך את זה ביום ראשון, זה לא עניין הנקודות. הקבוצה לא מאומנת.
מאמן שלמדו את מה שהוא עושה אחרי 3 משחקים, וזה משחק שלישי רצוף שמבטלים את כל המערך שהוא רץ איתו, ואין לו שום פתרונות.
וזה לא מהמשחקים שלא הייתה רגל מסיימת למצבים שהגענו, פשןט לא עשינו כלום. משחק התקפה סופר אנמי.
יש עוד המון מה לעשות העונה, אני כבר לא חושב שדגו יכול לעשות את זה בצורה טובה, ובעיקר אני לא חושב שיש גם מישהו אחר. ולכן צריכים להוציא את המקסימום עד הקיץ, ולשבת מעכשיו על 4 זרים חדשים.
רק מכבי אמר:KevinDurant אמר:למה להעביר את המשך העונה? אנחנו רק במחזור 13, יש עוד 23 משחקיםרק מכבי אמר:אני יכול לנתח את השטויות שהוא עושה כמאמן, זה ברמת לא להאמין.אבל אין לי כוח לכתוב.
Smile אמר:רק מכבי אמר:KevinDurant אמר:למה להעביר את המשך העונה? אנחנו רק במחזור 13, יש עוד 23 משחקים
להפך, לבוא עכשיו זה לבוא אחרי שכבר איבדנו סיכוי ריאלי לתואר.
ז"א שהוא מגיע למקום הרבה פחות לחוץ ורק צריך לחבר מחדש את השיטה שלו עם החברה הצעירים.
זה גם יכול להיות בשבילו עוד טייטל של "מקדם צעירים", מה שהדביקו לדגו כאילו הוא עשה איזה משהו מיוחד, זה פשוט הסגל שיש לו.
shayhagai אמר:לא יודע אם ברק היה מוציא הרבה יותר נקודות ממנו. אבל ברק לא היה נותן שיפרקו לו את הקבוצה כמו שאלברמן עשה. דגו זה מינוי כל כך הזוי שמן הסתם הוא לא ידרוש כלום וינשק לאלברמן את היד רק על עצם ההזדמנות.