• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

מסאי דגו - נושא רשמי

• יוצר הנושא יוצר הנושא Apoc
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
2 משחקים אחרונים רעים מאוד, אחרי שהיה נראה שמצאנו כיוון מסוים ואי אפשר לנצח משחק אחד 3-0 ואז לעשות תיקו עם הפועל ת''א או הפועל פ''ת

אני יכול לנתח את השטויות שהוא עושה כמאמן, זה ברמת לא להאמין.אבל אין לי כוח לכתוב.

שיעביר את המשך עונה. ולהחזיר את בכר בקיץ.

רק מכבי אמר:
אני יכול לנתח את השטויות שהוא עושה כמאמן, זה ברמת לא להאמין.אבל אין לי כוח לכתוב.

מי מבטיח שבכר יהיה פנוי בקיץ? צריך כבר עכשיו.

רק מכבי אמר:

למה להעביר את המשך העונה? אנחנו רק במחזור 13, יש עוד 23 משחקים

למה הוא לא מנסה את חלאיילי בתור חלוץ? מה הוא ננעל על פיירו?

KevinDurant אמר:
רק מכבי אמר:

בכר לא יבוא עכשיו. הוא מאוד מחושב בהחלטות שלו, לבוא עכשיו יש לו רק מה להפסיד, שום דבר לא יהווה הצלחה.

העונה נגמרה דוראנט. תפנים. אמרתי לך את זה ביום ראשון, זה לא עניין הנקודות. הקבוצה לא מאומנת.

מאמן שלמדו את מה שהוא עושה אחרי 3 משחקים, וזה משחק שלישי רצוף שמבטלים את כל המערך שהוא רץ איתו, ואין לו שום פתרונות.
וזה לא מהמשחקים שלא הייתה רגל מסיימת למצבים שהגענו, פשןט לא עשינו כלום. משחק התקפה סופר אנמי.

יש עוד המון מה לעשות העונה, אני כבר לא חושב שדגו יכול לעשות את זה בצורה טובה, ובעיקר אני לא חושב שיש גם מישהו אחר. ולכן צריכים להוציא את המקסימום עד הקיץ, ולשבת מעכשיו על 4 זרים חדשים.

רק מכבי אמר:
KevinDurant אמר:
רק מכבי אמר:

בכר לא יבוא עכשיו. הוא מאוד מחושב בהחלטות שלו, לבוא עכשיו יש לו רק מה להפסיד, שום דבר לא יהווה הצלחה.

העונה נגמרה דוראנט. תפנים. אמרתי לך את זה ביום ראשון, זה לא עניין הנקודות. הקבוצה לא מאומנת.

מאמן שלמדו את מה שהוא עושה אחרי 3 משחקים, וזה משחק שלישי רצוף שמבטלים את כל המערך שהוא רץ איתו, ואין לו שום פתרונות.
וזה לא מהמשחקים שלא הייתה רגל מסיימת למצבים שהגענו, פשןט לא עשינו כלום. משחק התקפה סופר אנמי.

יש עוד המון מה לעשות העונה, אני כבר לא חושב שדגו יכול לעשות את זה בצורה טובה, ובעיקר אני לא חושב שיש גם מישהו אחר. ולכן צריכים להוציא את המקסימום עד הקיץ, ולשבת מעכשיו על 4 זרים חדשים.
אני עושה הכל בשביל להביא את בכר עד עכשיו בחוזה ארוך טווח ושיבנה גם את הקבוצה להמשך.

יש הבדל בין לסיים עונה ב20-30 הפרש לבין לסיים בפער חד ספרתי ואולי להפוך את העונה ולקחת גביע או משהו בסגנון.

אני תמיד הייתי חסיד גדול של פיטורים מוקדמים של מאמן, אם אתה מרגיש שזה לא זה עדיף לחתוך מוקדם.

רק מכבי אמר:
KevinDurant אמר:
רק מכבי אמר:

זה אולי המקום שיש לו הכי מעט להפסיד אם יגיע אליו

אין לי טענות אליו. זה מה הוא יודע. זה הרמה. מאמן ליגה לאומית.

הטענות צריכות להיות מופנות למי שמינה אותו.

רק מכבי אמר:
KevinDurant אמר:
רק מכבי אמר:

להפך, לבוא עכשיו זה לבוא אחרי שכבר איבדנו סיכוי ריאלי לתואר.
ז"א שהוא מגיע למקום הרבה פחות לחוץ ורק צריך לחבר מחדש את השיטה שלו עם החברה הצעירים.
זה גם יכול להיות בשבילו עוד טייטל של "מקדם צעירים", מה שהדביקו לדגו כאילו הוא עשה איזה משהו מיוחד, זה פשוט הסגל שיש לו.

הזוי אם הוא לא מפוטר אחרי היום, למה צריך לחכות שנקבל השפלה מהצהבת ואז נפטר אותו? תתחילו להריץ מאמן חדש/בכר

גם אם הצהבת יביסו אותנו הוא לא יפוטר.
האגו מדבר כאן יותר מהכל, המערכת לא יכולה להודות בטעות הזאת אחרי כל
מה שהם אמרו בקיץ על המינוי שלו.

Smile אמר:
רק מכבי אמר:
KevinDurant אמר:

להפך, לבוא עכשיו זה לבוא אחרי שכבר איבדנו סיכוי ריאלי לתואר.
ז"א שהוא מגיע למקום הרבה פחות לחוץ ורק צריך לחבר מחדש את השיטה שלו עם החברה הצעירים.
זה גם יכול להיות בשבילו עוד טייטל של "מקדם צעירים", מה שהדביקו לדגו כאילו הוא עשה איזה משהו מיוחד, זה פשוט הסגל שיש לו.

שום מקדם צעירים. אתם לא מכירים את ברק? זה לא מעניין אותו. אך ורק להצליח.
לרוב מאמנים טובים לא מגיעים באמצע עונה לקבוצה שהם לא בנו.

מעבר לזה, הוא אחרי 3 שנים קשות פה ברמה המנטלית פיזית רגשית. ואחרי כישלון רציני בבלגרד.
לדעתי הוא יעדיף לקחת עוד קצת הפסקה, להשלים זמן איכות עם הילדים שהיו בארץ והוא היה בסרביה, ולהרוויח את הכסף שהכוכב משלמת לו.
מאמין שבקיץ הוא יחפש קבוצה.

כרגע אין לזה היתכנות.

ברק קידם את פאני ואת ג׳אבר. כשהוא רואה צעיר שהוא מרגיש שבשל לקחת את ההזדמנות הוא נותן לו. זה עדיף בהרבה על מאמנים שדוחפים בכוח (ראה ערך דגו או לוזון). אי אפשר לשלב בו זמנית 4 שחקנים צעירים ולצפות לרוץ לאליפות. אם רצו לשלב צעירים אז אפשר היה לתת מקום לחלאיילי ופיינגולד ולהשאיל את סוף ושיבלי.

מה גם שאני מעדיף אלף פעם מאמן שמביא לי תארים, יוקרה והישגים מאשר מאמן שמקדם לי שחקני נוער. ממש מעניין אותי אם סוף גדל בכפר גלים או לא אם הוא שחקן כדורגל לא טוב. שונא את כל התרבות הזאת של ספירת שחקני בית.

מי שטוב סופר נקודות ולא שחקני בית. בעונות החשוכות הם מעלים לנו פוסטים עם גרפיקות של הום מייד ובעונות של בכר מעלים לי גרפיקות של ליגת אלופות. אני יודע מה אני מעדיף

לא יודע אם ברק היה מוציא הרבה יותר נקודות ממנו. אבל ברק לא היה נותן שיפרקו לו את הקבוצה כמו שאלברמן עשה. דגו זה מינוי כל כך הזוי שמן הסתם הוא לא ידרוש כלום וינשק לאלברמן את היד רק על עצם ההזדמנות.

הוא לא מקדם שחקנים צעירים או שחקני בית, הוא משחק איתם כי זה מה שיש, ולכן אין מה לבוא אליו בטענות בהקשר הזה.

אלברמן הפקיר אותו בבניית הסגל, זאת עובדה, אבל זה לא תירוץ להיראות ככה מול הקבוצה הכי חלשה בליגה.
2 המאמנים הכי חלשים בליגה עשו לו בית ספר ב2 המשחקים האחרונים והוא לא הגיב ולא מצא פיתרונות, זה לא מאמן לקבוצה שרוצה לקחת אליפות.

והכי מצחיק שאת כל הדברים האלה כולם ידעו עוד מהקיץ.

shayhagai אמר:
לא יודע אם ברק היה מוציא הרבה יותר נקודות ממנו. אבל ברק לא היה נותן שיפרקו לו את הקבוצה כמו שאלברמן עשה. דגו זה מינוי כל כך הזוי שמן הסתם הוא לא ידרוש כלום וינשק לאלברמן את היד רק על עצם ההזדמנות.

ברק היה בעמדה אחרת מדגו אם היה ממשיך לעונה רביעית. בעונה הראשונה שלו פה, גם הוא לא קיבל רכש רציני מלבד פלאניץ׳.

אני גם לא בטוח שהוא היה עושה יותר נקודות, לפחות לא משמעותית יותר.

מה שכן, ברק היה מביא יציבות גם על המגרש וגם למערכת כולה. סביר שהיכולת תחתיו הייתה טובה יותר וששחקנים היו בדרייב כמעט בכל משחק ולאורך מרבית דקות המשחק. אצל דגו אנחנו רואים יותר מדי עליות וירידות ביכולת ובמוטיבציה של השחקנים.

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה