• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

נושא שחקן מתיאס נהואל

• יוצר הנושא יוצר הנושא Liberman
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
נושא שחקן רשמי
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
Shocking4U אמר:
בהנחה שהקבוצה תנצח את בית״ר ואת קש והפציעה שלו לאיזה שבועיים + אני לא חושב שהוא גם יחזור להרכב בזמן הנראה לעין. פציעה שבאה לו בתזמון מאוד רע

שאלה יהיו הבעיות שלנו, כי אני לא רואה אותנו מנצחים את שני המשחקים האלה.

ציטוטים מבועז גורן הסוכן על עסקת נהואל:

״נהואל זה סיפור שהתחיל ברגע שמכבי חיפה הבינה שחלאיילי עוזב״
״אני התקשרתי איתו באינסטגרם. רצינו להביא אותו כבר בחורף שעבר. הוא סיפר לי על הסעיף שחרור. ביקשתי ממנו שיעביר אותי לסוכן. גם הסוכן שלו יודע רק ספרדית״
״הסוכן אמר לי 2.5 מיליון סעיף, אחרי שנהואל אמר לי הסעיף 1.5 . ראינו שזה באמת הסעיף ואז ירדנו מזה כי זה לא מחיר ריאלי לשחקן בגיל הזה ואז בקיץ התנענו את זה שוב״
״אמרנו בקיץ את אותה הצעה פחות או יותר ואמרנו זה יספיק ושלאסק היו מאוד קשים ולא הסכימו לזוז ביורו מהסעיף שחרור. מכבי חיפה ניסתה 4 פעמים במהלך הקיץ לסגור עסקה בפחות מהסעיף שחרור״

דיבר על זה שנהואל מודע למצב ולרעשים סביבו ועדיין מדבר על זה שהוא רוצה להיות המלך של חיפה ולהצליח פה והם עובדים עכשיו במהלך הפציעה על לשפר את האנגלית ולהתאקלם יותר טוב. גם הסוכן שלו אפילו לא מדבר אנגלית ואשתו היחידה שמדברת אנגלית

הוא גם די אמר בפה מלא שמכבי חיפה שילמה עליו יותר מדי אחרי שכבר ירדה ממנו פשוט כי היא לא הצליחה לסגור עם שחקנים אחרים והחליטה בסוף החלון להפעיל את הסעיף שחרור

חבורה של טיפשים מהרגע הראשון העסקה הזו הייתה דגל אדום בוהק.
יש לו כדורגל אבל הוא לא שווה את הכסף והתג מחיר הזה רק פוגע בו.
אני בטוח שאם היו משלמים עליו 1-1.5 הוא היה מראה יכולת הרבה יותר טובה, הלחץ גומר אותו

Hulk אמר:
אני בטוח שאם היו משלמים עליו 1-1.5 הוא היה מראה יכולת הרבה יותר טובה, הלחץ גומר אותו

מסכים
חוץ מזה שהוא שחקן מאוד מוגבל

Hulk אמר:
אם תיקרא בין השורות תבין שהם ניסו כל הדרך להביא שחקנים אחרים ופשוט לא הצליחו. הם לא מסוגלים לסגור עסקאות

KevinDurant אמר:
Hulk אמר:
אם תיקרא בין השורות תבין שהם ניסו כל הדרך להביא שחקנים אחרים ופשוט לא הצליחו. הם לא מסוגלים לסגור עסקאות
אני יודע, עדיין חבל שפעלו בפאניקה עדיף היה לא להביא אותו ולשים את הכסף בינואר על שחקן שבאמת שווה את הכסף.

Hulk אמר:
KevinDurant אמר:
Hulk אמר:
אני יודע, עדיין חבל שפעלו בפאניקה עדיף היה לא להביא אותו ולשים את הכסף בינואר על שחקן שבאמת שווה את הכסף.
היה עדיף לעבוד ביוני-יולי כמו שצריך ולסגור עסקאות.

חלון קיץ שני ברצף שהרכש הכי חשוב של החלון מגיע מאוחר ולא מספיק טוב

איך אפשר להתגעגע לשחקן שלא עשה מהלך חיובי אחד

מתגעגע מאוד. יכל להוסיף לנו כל כך הרבה בתקופה הזו. אני עדיין איתן בדעתי שהוא הזר הטוב מכל מי שהבאנו הקיץ, כן גם מפדראו. כרגיל התקשורת קצת מטריפה אוהדים… נהואל הגיע ב1.8 לא כולל בונוסים, פטאצי של מכבי תא הגיע ב1.5 מיליון על חצי כרטיס, עדיין אני מאמין מאוד בנהואל, רק שיבריא.

בירקי אמר:
מתגעגע מאוד. יכל להוסיף לנו כל כך הרבה בתקופה הזו. אני עדיין איתן בדעתי שהוא הזר הטוב מכל מי שהבאנו הקיץ, כן גם מפדראו. כרגיל התקשורת קצת מטריפה אוהדים… נהואל הגיע ב1.8 לא כולל בונוסים, פטאצי של מכבי תא הגיע ב1.5 מיליון על חצי כרטיס, עדיין אני מאמין מאוד בנהואל, רק שיבריא.

רק שפטאצי לאחר תקופת הסתגלות וקצת התאמות של המאמן הפך לאחד הטובים בארץ. נהואל וטד לא הראה כלום חוץ מקצת טאצ' בכדור אבל גם זה חסר תכלית לחלוטין.

אני בטוח שאם הוא היה מגיע לקבוצה נורמלית, כמו הקבוצה בשלוש עונות האליפות היינו רואים ממנו הרבה יותר

ב 4 לינואר פרסמו על זה שנפצע, בטח לקראת הדרבי יתחילו כתבות של עשוי להיות בסגל.

יכול להיות שהוא החמצה ויכול להיות שהוא בלוף
שבונים קבוצה עקום גם מסי לא יכול לעזור

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה