ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
Shocking4U אמר:בהנחה שהקבוצה תנצח את בית״ר ואת קש והפציעה שלו לאיזה שבועיים + אני לא חושב שהוא גם יחזור להרכב בזמן הנראה לעין. פציעה שבאה לו בתזמון מאוד רע
Shocking4U אמר:לא עדכנו אפילו לכמה זמן הוא בחוץ
Hulk אמר:חבורה של טיפשים מהרגע הראשון העסקה הזו הייתה דגל אדום בוהק.
יש לו כדורגל אבל הוא לא שווה את הכסף והתג מחיר הזה רק פוגע בו.
אני בטוח שאם היו משלמים עליו 1-1.5 הוא היה מראה יכולת הרבה יותר טובה, הלחץ גומר אותו
אם תיקרא בין השורות תבין שהם ניסו כל הדרך להביא שחקנים אחרים ופשוט לא הצליחו. הם לא מסוגלים לסגור עסקאותHulk אמר:חבורה של טיפשים מהרגע הראשון העסקה הזו הייתה דגל אדום בוהק.
אני בטוח שאם היו משלמים עליו 1-1.5 הוא היה מראה יכולת הרבה יותר טובה, הלחץ גומר אותו
אני יודע, עדיין חבל שפעלו בפאניקה עדיף היה לא להביא אותו ולשים את הכסף בינואר על שחקן שבאמת שווה את הכסף.KevinDurant אמר:אם תיקרא בין השורות תבין שהם ניסו כל הדרך להביא שחקנים אחרים ופשוט לא הצליחו. הם לא מסוגלים לסגור עסקאותHulk אמר:חבורה של טיפשים מהרגע הראשון העסקה הזו הייתה דגל אדום בוהק.
היה עדיף לעבוד ביוני-יולי כמו שצריך ולסגור עסקאות.Hulk אמר:אני יודע, עדיין חבל שפעלו בפאניקה עדיף היה לא להביא אותו ולשים את הכסף בינואר על שחקן שבאמת שווה את הכסף.KevinDurant אמר:אם תיקרא בין השורות תבין שהם ניסו כל הדרך להביא שחקנים אחרים ופשוט לא הצליחו. הם לא מסוגלים לסגור עסקאותHulk אמר:חבורה של טיפשים מהרגע הראשון העסקה הזו הייתה דגל אדום בוהק.
בירקי אמר:מתגעגע מאוד. יכל להוסיף לנו כל כך הרבה בתקופה הזו. אני עדיין איתן בדעתי שהוא הזר הטוב מכל מי שהבאנו הקיץ, כן גם מפדראו. כרגיל התקשורת קצת מטריפה אוהדים… נהואל הגיע ב1.8 לא כולל בונוסים, פטאצי של מכבי תא הגיע ב1.5 מיליון על חצי כרטיס, עדיין אני מאמין מאוד בנהואל, רק שיבריא.