ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
DelPiero אמר:אני לא מסכים עם קטן כמעט בכלום אבל בדבר אחד כן - נהואל פה ב-ש-ב-י-ל המשחקים מול בש ותל אביב. החליטו לתת לו את המפתחות אז שיתנו. אין משחק אחר למדוד אותו בו ורק שם אני אוכל לדעת אם הוא שווה הספרה 10 או לא
רק מכבי אמר:בסופו של דבר נותנים לו לעשות משהו שהוא לא עשה בקריירה, וזה לשחק ''10''. ייקח לו זמן ללמוד את התפקיד ולעשות אותו טוב יותר.
אני עדיין לא בטוח בכלל שזה מה שמתאים לו. הוא לא מספיק נייד, הוא לא מספיק בא לכדור, ויש הרבה דקות שהוא בגדר ''נעלם''.
חלק מזה קשור לחוסר ביטחון, ולכך שחזר מפציעה קשה, וחלק זה כי הוא לא רגיל לתפקיד והוא לא 10 קלאסי סטייל שרי/דיא/רפאלוב של מנהל משחק ובעל בית.
גם היום היו לו כמה רגעי קסם כמו הכדור לבטאיי, והכדור לסטיוארט שהחמיץ. אבל צריך יותר מזה.
benrey אמר:בסוף הוא נכנס לנעליים של אחד עם רגל שמאל הולנדי שהיה שווה דאבל פינגרס 4 שנים ברצף, ואחריו אחד אחר עם רגל שמאל ערבי שנתן 20 שערים ו10 בישולים בעונה, הוא במקרה הטוב יהיה שווה 6 6, זהו, יש צורך להרחיב?
כנף שמאלhezildo אמר:רק מכבי אמר:בסופו של דבר נותנים לו לעשות משהו שהוא לא עשה בקריירה, וזה לשחק ''10''. ייקח לו זמן ללמוד את התפקיד ולעשות אותו טוב יותר.
אני עדיין לא בטוח בכלל שזה מה שמתאים לו. הוא לא מספיק נייד, הוא לא מספיק בא לכדור, ויש הרבה דקות שהוא בגדר ''נעלם''.
חלק מזה קשור לחוסר ביטחון, ולכך שחזר מפציעה קשה, וחלק זה כי הוא לא רגיל לתפקיד והוא לא 10 קלאסי סטייל שרי/דיא/רפאלוב של מנהל משחק ובעל בית.
גם היום היו לו כמה רגעי קסם כמו הכדור לבטאיי, והכדור לסטיוארט שהחמיץ. אבל צריך יותר מזה.
הוא אף פעם לא שיחק בתפקיד הזה?
מה התפקיד המקורי שלו?
אנשים פה התחילו לקחת את זה כמובן מאליו שיש שחקן 10 שנותן דאבל דאבל וצפונה מזה וחושבים שכל אחד יתן את זה.benrey אמר:בסוף הוא נכנס לנעליים של אחד עם רגל שמאל הולנדי שהיה שווה דאבל פינגרס 4 שנים ברצף, ואחריו אחד אחר עם רגל שמאל ערבי שנתן 20 שערים ו10 בישולים בעונה, הוא במקרה הטוב יהיה שווה 6 6, זהו, יש צורך להרחיב?
lemmacantor אמר:מתחיל לחשוד שזו הייתה הוראה מגבוה לא לשחרר אותו. מאוד מתאים לשחר להתעקש על טעויות.
אין לו מושג וזה שנתנו לו לבעוט פנדל א-לה פורלאן נגדינו, רק מחזק את העניין שהוא נפילה.
GreenGirl אמר:גרוע, 10 הוא לא