• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

נושא שחקן מתיאס נהואל

• יוצר הנושא יוצר הנושא Liberman
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
נושא שחקן רשמי
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
הוא צריך עוד זמן, הוא חזר מפציעה קשה מאוד. בכל מקרה צריך עוד קשר התקפי.
וכמו שנאמר לפני, עדיף לא לפתוח איתו מול ב"ש/ת"א אלא עם אמצע חזק של אגבה אזולאי ומוחמד.

אני לא מסכים עם קטן כמעט בכלום אבל בדבר אחד כן - נהואל פה ב-ש-ב-י-ל המשחקים מול בש ותל אביב. החליטו לתת לו את המפתחות אז שיתנו. אין משחק אחר למדוד אותו בו ורק שם אני אוכל לדעת אם הוא שווה הספרה 10 או לא

DelPiero אמר:
אני לא מסכים עם קטן כמעט בכלום אבל בדבר אחד כן - נהואל פה ב-ש-ב-י-ל המשחקים מול בש ותל אביב. החליטו לתת לו את המפתחות אז שיתנו. אין משחק אחר למדוד אותו בו ורק שם אני אוכל לדעת אם הוא שווה הספרה 10 או לא

המבחן הוא לאורך עונה שלמה אבל אין סיבה שמול מכבי תא ובש הוא יתן משהו שלא ראינו ממנו.
הוא שחקן טוב, אבל הוא צריך להיות ברוטציה ולא להוביל אותנו.

לא מספיק דומיננטי, לא מעורב מספעק בהנעת הכדור.
נתן 2 מסירות גדולות במחצית הראשונה, אבל במשחק השוטף, לא ממש מנהל את המשחק.

בסופו של דבר נותנים לו לעשות משהו שהוא לא עשה בקריירה, וזה לשחק ''10''. ייקח לו זמן ללמוד את התפקיד ולעשות אותו טוב יותר.
אני עדיין לא בטוח בכלל שזה מה שמתאים לו. הוא לא מספיק נייד, הוא לא מספיק בא לכדור, ויש הרבה דקות שהוא בגדר ''נעלם''.
חלק מזה קשור לחוסר ביטחון, ולכך שחזר מפציעה קשה, וחלק זה כי הוא לא רגיל לתפקיד והוא לא 10 קלאסי סטייל שרי/דיא/רפאלוב של מנהל משחק ובעל בית.

גם היום היו לו כמה רגעי קסם כמו הכדור לבטאיי, והכדור לסטיוארט שהחמיץ. אבל צריך יותר מזה.

אני אוהב אותו, אני חושב שהוא חייב להמשיך ולצבור ביטחון. יאללה נהואל

בסוף הוא נכנס לנעליים של אחד עם רגל שמאל הולנדי שהיה שווה דאבל פינגרס 4 שנים ברצף, ואחריו אחד אחר עם רגל שמאל ערבי שנתן 20 שערים ו10 בישולים בעונה, הוא במקרה הטוב יהיה שווה 6 6, זהו, יש צורך להרחיב?

רק מכבי אמר:
בסופו של דבר נותנים לו לעשות משהו שהוא לא עשה בקריירה, וזה לשחק ''10''. ייקח לו זמן ללמוד את התפקיד ולעשות אותו טוב יותר.
אני עדיין לא בטוח בכלל שזה מה שמתאים לו. הוא לא מספיק נייד, הוא לא מספיק בא לכדור, ויש הרבה דקות שהוא בגדר ''נעלם''.
חלק מזה קשור לחוסר ביטחון, ולכך שחזר מפציעה קשה, וחלק זה כי הוא לא רגיל לתפקיד והוא לא 10 קלאסי סטייל שרי/דיא/רפאלוב של מנהל משחק ובעל בית.

גם היום היו לו כמה רגעי קסם כמו הכדור לבטאיי, והכדור לסטיוארט שהחמיץ. אבל צריך יותר מזה.

הוא אף פעם לא שיחק בתפקיד הזה?
מה התפקיד המקורי שלו?

benrey אמר:
בסוף הוא נכנס לנעליים של אחד עם רגל שמאל הולנדי שהיה שווה דאבל פינגרס 4 שנים ברצף, ואחריו אחד אחר עם רגל שמאל ערבי שנתן 20 שערים ו10 בישולים בעונה, הוא במקרה הטוב יהיה שווה 6 6, זהו, יש צורך להרחיב?

עזוב נעליים של מי ועזוב פציעה. זו שאלה של תכונות שלו ואולי גם אופי.

hezildo אמר:
רק מכבי אמר:

הוא אף פעם לא שיחק בתפקיד הזה?
מה התפקיד המקורי שלו?
כנף שמאל

הוא לא רע, אבל ההשוואה לשרי עושה לו עוול, הבעיה איתו זה שבגלל התג מחיר הציפיות אליו לא פורפוצלניות, הוא שחקן של מיליון יורו שבלחץ של סוף החלון שילמו עליו פי 3 ממה שהוא שווה.
מפה ולהשוות אותו לשרי שמבחינתי הוא גדול הזרים שהיה במכבי חיפה( חוץ מיעקובו אולי) יש מרחק גדול.
ועדיין רואים שהוא חסר ביטחון, הוא כל הזמן מחפש למסור לשחק קרוב וכמעט לא לוקח סיכונים, מפחד לבעוט מטווחים שבפולין כל פעם היה מניף את הרגל.

benrey אמר:
אנשים פה התחילו לקחת את זה כמובן מאליו שיש שחקן 10 שנותן דאבל דאבל וצפונה מזה וחושבים שכל אחד יתן את זה.

שניהם שחקנים רמה ומעלה מעל הליגה וחריגים מאוד שבמקרה היו פה ביחד ואחד אחרי השני.

שיביאו לו גם את סרט הקפטן ויוציאו תדרוכים של "הנה, עכשיו הוא יראה לכם מה זה".
איזה עשר ואיזה נעליים.

לא חושב שפעם אחת הוא בעט למסגרת
פעם אחת
קאיו היה הרבה יותר טוב

מתחיל לחשוד שזו הייתה הוראה מגבוה לא לשחרר אותו. מאוד מתאים לשחר להתעקש על טעויות.
אין לו מושג וזה שנתנו לו לבעוט פנדל א-לה פורלאן נגדינו, רק מחזק את העניין שהוא נפילה.

lemmacantor אמר:
מתחיל לחשוד שזו הייתה הוראה מגבוה לא לשחרר אותו. מאוד מתאים לשחר להתעקש על טעויות.
אין לו מושג וזה שנתנו לו לבעוט פנדל א-לה פורלאן נגדינו, רק מחזק את העניין שהוא נפילה.

ברור שזו הוראה מגבוה חחח
מה חשבת ישחררו אותו עונה אחרי ששמו עליו 2.5? לא יהיה

אולי הוא 6, 10 הוא בטוח לא. אפס פעולות התקפה יעילות, תוקע את המשחק, לא בא לקבל כדור, אין לי מושג מה הוא עושה על המגרש ונראה לי שגם לו אין מושג.
שישנו מערך ויפסיקו לבנות עליו.

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה