Apoc
יו״ר הבורד
NOSFERATU ZODD אמר:לפי ברק בכר הוא עוד יתרום הרבה.
תתכוננו.
מאמן הזייה שחי באילוז'
ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
תתכוננו.
Hulk אמר:האמת אני לא בא בטענות אליו, רק למי שמשחק איתו, ומי שהשאיר אותו.
זה השחקן זו הרמה שלו וככה זה נראה.
תתכוננו.
בושה וחרפה. בכר מאבד את זהNOSFERATU ZODD אמר:לפי ברק בכר הוא עוד יתרום הרבה.
תתכוננו.
תתכוננו.
Shocking4U אמר:בושה וחרפה. בכר מאבד את זהNOSFERATU ZODD אמר:לפי ברק בכר הוא עוד יתרום הרבה.
תתכוננו.
כרמליסט ירוק אמר:Shocking4U אמר:בושה וחרפה. בכר מאבד את זהNOSFERATU ZODD אמר:לפי ברק בכר הוא עוד יתרום הרבה.
תתכוננו.
מה רצית שהוא יגיד? שהוא לא יראה יותר דקות העונה?
אני לא אוהב לשרוק בוז לשחקנים אבל אם זה מכ שצריך כדי שיבינו את המסר אז לטובת מכבי חיפה צריך לשרוק לו בוז.Judokan אמר:זה פשוט עצוב לי שאני אשכרה קורא הודעות שאומרות לשרוק בוז משיקולים מקצועיים נטו לשחקן במכבי חיפה - וממש על הסף של להסכים.
נכון שזו לא אשמתו, אבל כל אמצעי שיבטיח שהוא לא ישחק יותר מרגיש לי כשר במקרה שלו. נזק מהלך.
שהוא עשה טעות וזה קורה. לא צריך להגיד שהוא עוד יתרום הרבה ולא לשקרכרמליסט ירוק אמר:Shocking4U אמר:בושה וחרפה. בכר מאבד את זהNOSFERATU ZODD אמר:לפי ברק בכר הוא עוד יתרום הרבה.
תתכוננו.
מה רצית שהוא יגיד? שהוא לא יראה יותר דקות העונה?
Shocking4U אמר:זה שהמועדון אשכרה הוציא הודעת תמיכה בשחקן זה חרפה שאין כמוה. לא ראיתי אותם מוציאים הודעות תמיכה לשחקנים אחרים
לא ראיתי שהוציאו פוסטים מגבים לארד ודין דוד ואחרים שעשו טעויות. משום מה הוציאו הודעות תמיכה רק במאורJudokan אמר:Shocking4U אמר:זה שהמועדון אשכרה הוציא הודעת תמיכה בשחקן זה חרפה שאין כמוה. לא ראיתי אותם מוציאים הודעות תמיכה לשחקנים אחרים
לא מסכים. המועדון צריך לעמוד מאחורי שחקן במצב הזה.
צריך להפריד את הפן המקצועי שמאור לוי אפס מהלך, מזה שנכון שהמועדון יעמוד מאחורי השחקנים שלו במצבים בעייתיים. כמו שעמדו מאחורי אצילי כשצריך