• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

נושא שחקן מאור לוי הבן של (אתרוג התקשורת)

• יוצר הנושא יוצר הנושא lemmacantor
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
האמת אני לא בא בטענות אליו, רק למי שמשחק איתו, ומי שהשאיר אותו.
זה השחקן זו הרמה שלו וככה זה נראה.

Hulk אמר:
האמת אני לא בא בטענות אליו, רק למי שמשחק איתו, ומי שהשאיר אותו.
זה השחקן זו הרמה שלו וככה זה נראה.

נכון.
זה על בכר ועל אלברמן.

NOSFERATU ZODD אמר:
לפי ברק בכר הוא עוד יתרום הרבה.
תתכוננו.

שברק יתכונן כי הוא חי בסרט, הוא לא ירצה להכניס אותו בקרוב רק על שריקות הבוז שהוא יחטוף .
זה יהיה גיא חיימוב 2 בוודאות .

כרמליסט ירוק אמר:
Shocking4U אמר:
NOSFERATU ZODD אמר:
תתכוננו.
בושה וחרפה. בכר מאבד את זה

מה רצית שהוא יגיד? שהוא לא יראה יותר דקות העונה?

שיגיד שהוא לא אשם ומי שאשם זה מי שמכניס אותו

זה פשוט עצוב לי שאני אשכרה קורא הודעות שאומרות לשרוק בוז משיקולים מקצועיים נטו לשחקן במכבי חיפה - וממש על הסף של להסכים.

נכון שזו לא אשמתו, אבל כל אמצעי שיבטיח שהוא לא ישחק יותר מרגיש לי כשר במקרה שלו. נזק מהלך.

Judokan אמר:
זה פשוט עצוב לי שאני אשכרה קורא הודעות שאומרות לשרוק בוז משיקולים מקצועיים נטו לשחקן במכבי חיפה - וממש על הסף של להסכים.

נכון שזו לא אשמתו, אבל כל אמצעי שיבטיח שהוא לא ישחק יותר מרגיש לי כשר במקרה שלו. נזק מהלך.
אני לא אוהב לשרוק בוז לשחקנים אבל אם זה מכ שצריך כדי שיבינו את המסר אז לטובת מכבי חיפה צריך לשרוק לו בוז.

אין שום בושה לשרוק בוז לשחקן גרוע בקבוצה שלך. קופל ומשומר היו בושה למועדון.

מה יעזור לשרוק לו בוז? זה רק יגרום למועדון לעשות דווקא.
אחרי היום גם בכר לא ייתן לו לשחק יותר (אולי כן במשחק גמור).

כרמליסט ירוק אמר:
Shocking4U אמר:
NOSFERATU ZODD אמר:
תתכוננו.
בושה וחרפה. בכר מאבד את זה

מה רצית שהוא יגיד? שהוא לא יראה יותר דקות העונה?
שהוא עשה טעות וזה קורה. לא צריך להגיד שהוא עוד יתרום הרבה ולא לשקר

בכר צודק במה שהוא אומר, הוא לא יכול לשרוף שחקן שלו בתקשורת, מקווה מאוד שבכר הפנים את זה שכל דקה שלו זה נזק.

בכר לא הפנים כלום. אתם תראו שמאור לוי יהיה ברוטציה גם במשחק מול קרית שמונה, ולא פוסל גם שיפתח.
ישלחו את דני ענבר או גיא צרפתי לעשות איתו שיחות או איזה חרטה כזה.

אגב, זה מצחיק שמדברים על זה שלא צריך לפסול אותו על הפנדל - ושוכחים שלפני זה הוא הספיק להצליח לאבד כדור בהתקפה מתפרצת של 4 על 2, להיכשל בפעולות לחץ בסיסיות ובאופן כללי להיות deer in the headlights

זה שהמועדון אשכרה הוציא הודעת תמיכה בשחקן זה חרפה שאין כמוה. לא ראיתי אותם מוציאים הודעות תמיכה לשחקנים אחרים

Shocking4U אמר:
זה שהמועדון אשכרה הוציא הודעת תמיכה בשחקן זה חרפה שאין כמוה. לא ראיתי אותם מוציאים הודעות תמיכה לשחקנים אחרים

לא מסכים. המועדון צריך לעמוד מאחורי שחקן במצב הזה.
צריך להפריד את הפן המקצועי שמאור לוי אפס מהלך, מזה שנכון שהמועדון יעמוד מאחורי השחקנים שלו במצבים בעייתיים. כמו שעמדו מאחורי אצילי כשצריך

Judokan אמר:
Shocking4U אמר:

לא מסכים. המועדון צריך לעמוד מאחורי שחקן במצב הזה.
צריך להפריד את הפן המקצועי שמאור לוי אפס מהלך, מזה שנכון שהמועדון יעמוד מאחורי השחקנים שלו במצבים בעייתיים. כמו שעמדו מאחורי אצילי כשצריך
לא ראיתי שהוציאו פוסטים מגבים לארד ודין דוד ואחרים שעשו טעויות. משום מה הוציאו הודעות תמיכה רק במאור

חזרה
למעלה