• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

מושאלי מכבי חיפה - עונת 2022-23

• יוצר הנושא יוצר הנושא רונן22
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
Shocking4U אמר:
חשבתי שג׳וש מראה סימנים חיוביים לא? גם ג׳אבר ממש כל רגע חוזר לא ככה?

גאבר חוזר עוד שבועיים מה חדש

לא אמרו שלא רוצים להשאיל לחדרה כי הם בונקריסטים?
https://one.co.il/Article/22-23/1,0,2,59012/427193.html?ref=hp

אם ג׳וש כל כך קרוב לחזור ומראה סימנים חיוביים למה הם מחזירים את כיוף? כדי שהוא יהיה עוד חודש שוער שלישי במקום לסיים תקופת השאלה ולהתחשל?

Shocking4U אמר:
אם ג׳וש כל כך קרוב לחזור ומראה סימנים חיוביים למה הם מחזירים את כיוף? כדי שהוא יהיה עוד חודש שוער שלישי במקום לסיים תקופת השאלה ולהתחשל?

כי שיקום מפציעה זה לא מדע מדויק? כי הם לא רוצים לקחת את הסיכון שעוד חודשיים נהיה תלויים במשפתי בלבד ולא נגיע שוב לגמר גביע עם פוקס כשוער פותח?

ומוסיף לזה גם שכיוף כבר בעונה השלישית שלו בלאומית. אני מתקשה לראות במה עוד חצי עונה באותה רמה בדיוק תשפר אותו.

מהלך נכון, חבל שלא משלבים אותו עם השאלה של גרייס לשם.

מאור לוי פותח במכבי פתח תקווה ויפרח פותח בטבריה.
בעפולה כיוף בהרכב, מניח שזה יהיה המשחק האחרון שלו לפני שהוא חוזר אלינו

כובע קש אמר:
טוב לכולם.

הייתי מושך את כיוף עד הרגע האחרון כי למיטב הבנתי ג'וש כבר חזר להתאמן

KevinDurant אמר:
כובע קש אמר:
טוב לכולם.

בתכלס, אם ג'וש חוזר אז יש מצב שעדיף להשאיר את כיוף שם מול אלקסלי ושזלקינד (שגם מושאל לעפולה מאיתנו) יעזוב

אגב, במקביל עפולה מול הפועל כפר סבא, מנסים להמשיך במומנטום ממש חיובי בשבועות האחרונים. יתרון 1-0 במחצית, כשכיוף מבשל להירש.

עפולה פותחת עם כיוף, אזרואל, אקווה, אלימלך, ארבל, אבו אלשיך וחג'ג' מבין המושאלים שלנו.
לאופר, קטרי וזלקינד על הספסל.

Judokan אמר:
KevinDurant אמר:
כובע קש אמר:
טוב לכולם.

בתכלס, אם ג'וש חוזר אז יש מצב שעדיף להשאיר את כיוף שם מול אלקסלי ושזלקינד (שגם מושאל לעפולה מאיתנו) יעזוב

זלקינד שוער נוראי

חג'ג' בתקופת פריצה. משמח לראות. כבר משחק שלישי או רביעי ברצף שלו ברמה גבוהה עם תכלס

כובע קש אמר:
Judokan אמר:
KevinDurant אמר:
טוב לכולם.

זלקינד שוער נוראי

לא אמרתי שיחזור אלינו. אמרתי שפשוט ישחררו אותו מעפולה וישאירו את כיוף שם (בהנחה שג'וש אכן בסיכון נמוך)

אם לא בונים עכשיו על כיוף כשוער ראשון פה, עדיף שימשיך לצבור ניסיון בעפולה. אם ג'וש לא חוזר בקרוב ורוצים שוער שני למשפתי, לא בעיה למצוא איזה ינקו.
אם רוצים את חייקין... טוב זה טו גוד טו בי טרו.

lemmacantor אמר:
אם לא בונים עכשיו על כיוף כשוער ראשון פה, עדיף שימשיך לצבור ניסיון בעפולה. אם ג'וש לא חוזר בקרוב ורוצים שוער שני למשפתי, לא בעיה למצוא איזה ינקו.
אם רוצים את חייקין... טוב זה טו גוד טו בי טרו.

אני חלוק עם עצמי בעניין הזה של כיוף.
מצד אחד, מסכים שחשוב שיקבל דקות משחק. מצד שני הוא כבר שנתיים וחצי שוער פותח בלאומית (עונה בכפר קאסם ועונה וחצי בעפולה). כמה ערך מוסף יהיה לעוד חצי שנה באותה רמה?
יש מצב שדווקא שדרוג לבוגרים אצלנו (אפילו ברמת אימונים בלי לשחק) יכול לעזור לו בצעד נוסף לכיוון הפיכה לשוער בליגת העל בעונה הבאה. בייחוד אם במקרה ייתנו לו הזדמנות ודקות בגביע מול נתניה.

אם רואים בו פוטנציאלית שוער ראשון בעתיד, אז עדיף שישחק כמה שיותר.

lemmacantor אמר:
אם רואים בו פוטנציאלית שוער ראשון בעתיד, אז עדיף שישחק כמה שיותר.

יש שלב שבו הערך המוסף של לשחק ברמה נמוכה יותר שוחק את עצמו. ודווקא עלייה ברמת האימונים יכולה לתרום יותר להמשך ההתקדמות.

אז שימצא קבוצה ברמה יותר גבוהה. ליגת העל לא משופעת בשוערים גדולים. לא מאמין ברמת אימונים. שחקן בסוף צריך לשחק.
בן שהר היה ברמת אימונים הגבוהה ביותר בצ'לסי. אז מה?

חזרה
למעלה