• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

מושאלי מכבי חיפה - עונת 2022-23

• יוצר הנושא יוצר הנושא רונן22
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
GKagelmacher אמר:
כובע קש אמר:
אני רואה את הדרבי של פתח תקווה וגם בלאומית מאור לוי נראה כמו כלום ושום דבר

נתן שם פס עומק ענק במהלך התקפי

כן הוא בישל את הגול של מכבי, באמת בישול גדול.
אבל חוץ מזה הוא לא עשה שום דבר, אני מתמקד בו והוא עומד כמו דחליל רוב המשחק, מאבד מלא כדורים, מפסיד כל מאבק פיזי וגם כשהוא מצליח לחטוף הוא ישר מאבד את הכדור.

רועי אלימלך מבקיע שוב, הפעם בתיקו 1 של עפולה מול אדומים אשדוד

שער רביעי שלו העונה בליגה מעמדת המגן. חזר בטירוף מפגרת המונדיאל

עפולה החתימו קשר שבקושי קיבל דקות בנוף הגליל שהיא הקבוצה הכי גרועה העונה בלאומית. לא ברור למה לא השאלנו להם את אחד הקשרים מהנוער

מפתיע שמנחם קורצקי נותן כמות גדולה של דקות לסתיו נחמני לשחק אולי עוד יצא ממנו משהו

נחמני כזה חלש. מקווה שישתחררו ממנו בסוף העונה

Shocking4U אמר:
נחמני כזה חלש. מקווה שישתחררו ממנו בסוף העונה

לא שאני בונה עליו, אבל למה להשתחרר ממנו? איך הוא פוגע בקבוצה?
מדובר בשחקן בן 20 שכרגע נראה לא טוב, אבל הוא יכול להעלות את הערך שלו במידה מסוימת בעתיד ולהימכר (או אפילו, כמו וייסמן, לפרוץ כנגד כל הציפיות).

מאור לוי עם בישול יפה אתמול. בישול שני שלו כבר בפתח תקווה

כובע קש אמר:
מאור לוי עם בישול יפה אתמול. בישול שני שלו כבר בפתח תקווה
לא ראיתי אותו משחק, אבל ממה שאני שם לב לא נראה שהוא רמה מעל הליגה או משהו בסגנון

איך בן אדם שמעולם לא שמע על המושג "לרוץ" במקצוע שלו יכול להיות רמה מעל ליגה כלשהי? הבן אדם מדלג במגרש בחיי

עילאי חגג עושה רושם של שחקן מעניין יש לו סיכוי גבוה בעיני לחזור אלינו בתור שחקן לסגל מרגיש שהוא יכול לתרום לנו יותר מציבוטה

מהלך ממש מרשים של חג'ג' בשער הניצחון של עפולה האמת, מבחינת תנועה בלי כדור לתוך הרחבה מיד אחרי שהוא משחרר כדור.

שער נוסף (ויפה) לאלימלך מול טבריה.
הגנתית יש לו הרבה מה לשפר, אבל התרומה ההתקפית שלו היא באמת מרשימה (6 שערים ו-2 בישולים עד כה, אאל״ט).

חזרה
למעלה