• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

מושאלי מכבי חיפה - עונת 2022-23

• יוצר הנושא יוצר הנושא רונן22
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
מושאלים להפועל עפולה.
שחקני מכבי חיפה אדר אזרואל, דיוויד אקוואה, רועי אלימלך, תמיר ארבל, ליאב זלקינד, באסם זערורה, רוני לאופר ורוי קטרי הושאלו להפועל עפולה, על מנת שיצברו דקות משחק.

לכל מי שהיה בלחץ לגבי עפולה. רשמי.

רשימה לא מעודדת. אומרת משהו לגבי רמת הכישרון של הנוער בשנה שעברה אם בקושי שלושה שחקנים מהשנתון ראויים להשאלה.
מעניין מה זה אומר לגבי כיוף, יפרח וחג'ג'

אין מה להיות אופטימי בכל מה שקשור לנוער שלנו.
יפתיע מאוד אם שחקן בית של מכבי חיפה להוציא את סתיו נחמני יעשה פריצה בשנתיים הקרובות.

מה עם פיינגולד אגב, יושאל או עוד שנה בנוער כחריג גיל?

lemmacantor אמר:
מי שבלחץ כבר לא כאן.

חחחחחחחחחח

Apoc אמר:
אין מה להיות אופטימי בכל מה שקשור לנוער שלנו.
יפתיע מאוד אם שחקן בית של מכבי חיפה להוציא את סתיו נחמני יעשה פריצה בשנתיים הקרובות.

מה עם פיינגולד אגב, יושאל או עוד שנה בנוער כחריג גיל?

לא חריג גיל. רק ב-23/24 יהיה חריג גיל.

מה שכן, כמו שנאמר פה, אין אף שחקן מהשנתון הבוגר בנוער. קטרי שמצטרף לעפולה היה חריג גיל, שדו שהיה חריג גיל יצא לנוף הגליל וכל השנתון מתחת טרם הושאל (קרי, כולם יהיו חריגי גיל בעונה הקרובה).

לתת לפיינגולד לשחר בנוער זה ביזיון. ולמה זערורה מושאל שוב לעפולה. שישחק בליגת על. איזה עצבים.

GKagelmacher אמר:
לתת לפיינגולד לשחר בנוער זה ביזיון. ולמה זערורה מושאל שוב לעפולה. שישחק בליגת על. איזה עצבים.

קבוצות בליגת העל לא רצו את זערורה. את זה אני יכול להבין.
לבזבז לפיינגולד שנה בשביל להשאיר אותו בנוער, זו טיפשות רצינית וקיבעון מחשבתי

כובע קש אמר:
זלקינד הושאל לעפולה, מה זה אומר לגבי כיוף?

אולי יש איזשהו כיוון להשאלה בליגת העל עבורו?

Judokan אמר:
כובע קש אמר:
זלקינד הושאל לעפולה, מה זה אומר לגבי כיוף?

אולי יש איזשהו כיוון להשאלה בליגת העל עבורו?

הלוואי אבל לא רואה אף קבוצה בליגה שתיקח אותו, אולי נס ציונה האופציה הראלית היחידה

השוער האחרון שהשאלנו לנס ציונה מככב בימים אלו במחזיקת גביע המדינה…

יכול להיות שיושאל לשם בהמשך וזלקינד יהיה שוער שני. הוא נמוך ולכן, יכול להיות שלא באמת מאמינים בו. פשוט רצו לעזור לעפולה עם שוער.
אני מניח שכיוף בינתיים נשאר גם מתוך רצון לוודא שג'וש ומשפתי כשירים לחלוטין וחזרו לכושר טוב.

לא אופתע אם יעבור גם לקבוצת לאומית בפרופיל גבוה יותר, אבל אני לא רואה איפה הוא משתלב בליגת העל כרגע. לא בגלל רמתו. בגלל שהקבוצות די סגורות עם שוערים ממה שנראה.

איזה צבא יקח אותו בליגת העל?
בקרוב באום אל פאחם/אחי נצרת.

שמע פעם אחרונה שראיתי אותו הוא נראה כאילו הוא השמין 10 ק"ג לפחות ואני לא מגזים, מקווה שייקח את עצמו בידיים כי זה לא רציני להגיע למצב כזה בגיל 25

Jerry אמר:
שמע פעם אחרונה שראיתי אותו הוא נראה כאילו הוא השמין 10 ק"ג לפחות ואני לא מגזים, מקווה שייקח את עצמו בידיים כי זה לא רציני להגיע למצב כזה בגיל 25

סובל מבעיה בריאותית כלשהי.

חזרה
למעלה