GKagelmacher
מכונת תארים
דיבור על חגג לנס ציונה. אולי זה רומז משהו על קשר ישראלי שיגיע?
ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
) צבר ניסיון משנה שעברה וגם הסגל שלהם הרבה יותר טוב סביב המושאלים שלנו (שחקנים כמו הבראן וסאשה פטשי הם בקלות ברמת ליגת על).Shocking4U אמר:לא מבין למה הם עדיין מחזיקים את אקווה. בלם חלש להחריד
מי שטוב - טוב בכל מקום.ברק.י אמר:חייב להודות שאני לא מתלהב מהמעבר המתקרב של חג'ג' לנס ציונה. כמו עם ההשאלה של נחמני בעונה הקודמת לנוף הגליל והעונה לבית"ר, אני חושב שזה בעייתי לשלוח שחקן צעיר לקבוצה שצפויה להיות נמושת הליגה ועל אחת כמה וכמה אם היא לא יציבה מבחינה מערכתית. אם יעבור לנס ציונה, הוא יהיה תחת ניר ברקוביץ' שיכול לעשות פארסה מחר בבוקר ולעזוב בצורה קפריזית. איך אפשר לסמוך על זה שהשחקן יתפתח ככה?
MHFC4EVER אמר:מי שטוב - טוב בכל מקום.ברק.י אמר:חייב להודות שאני לא מתלהב מהמעבר המתקרב של חג'ג' לנס ציונה. כמו עם ההשאלה של נחמני בעונה הקודמת לנוף הגליל והעונה לבית"ר, אני חושב שזה בעייתי לשלוח שחקן צעיר לקבוצה שצפויה להיות נמושת הליגה ועל אחת כמה וכמה אם היא לא יציבה מבחינה מערכתית. אם יעבור לנס ציונה, הוא יהיה תחת ניר ברקוביץ' שיכול לעשות פארסה מחר בבוקר ולעזוב בצורה קפריזית. איך אפשר לסמוך על זה שהשחקן יתפתח ככה?
ע"ע בר כהן בנוף הגליל עונה שעברה.
ברק.י אמר:חייב להודות שאני לא מתלהב מהמעבר המתקרב של חג'ג' לנס ציונה. כמו עם ההשאלה של נחמני בעונה הקודמת לנוף הגליל והעונה לבית"ר, אני חושב שזה בעייתי לשלוח שחקן צעיר לקבוצה שצפויה להיות נמושת הליגה ועל אחת כמה וכמה אם היא לא יציבה מבחינה מערכתית. אם יעבור לנס ציונה, הוא יהיה תחת ניר ברקוביץ' שיכול לעשות פארסה מחר בבוקר ולעזוב בצורה קפריזית. איך אפשר לסמוך על זה שהשחקן יתפתח ככה?
Judokan אמר:ברק.י אמר:חייב להודות שאני לא מתלהב מהמעבר המתקרב של חג'ג' לנס ציונה. כמו עם ההשאלה של נחמני בעונה הקודמת לנוף הגליל והעונה לבית"ר, אני חושב שזה בעייתי לשלוח שחקן צעיר לקבוצה שצפויה להיות נמושת הליגה ועל אחת כמה וכמה אם היא לא יציבה מבחינה מערכתית. אם יעבור לנס ציונה, הוא יהיה תחת ניר ברקוביץ' שיכול לעשות פארסה מחר בבוקר ולעזוב בצורה קפריזית. איך אפשר לסמוך על זה שהשחקן יתפתח ככה?
מה האלטרנטיבה שלך? חג'ג' חייב לשחק והעדיפות היא לשחק בליגת העל. הוא נתן עונה טובה בלאומית שנה שעברה אבל הוא חייב את קפיצת המדרגה לליגת העל בשביל ההתפתחות שלו.
הוא כבר בן 20-21, ובגילאים האלה ההתפתחות של שחקו מושפעת יותר מכל מדקות משחק (גם אם בתנאים קשים ולא אידיאליים).
ברק.י אמר:Judokan אמר:ברק.י אמר:חייב להודות שאני לא מתלהב מהמעבר המתקרב של חג'ג' לנס ציונה. כמו עם ההשאלה של נחמני בעונה הקודמת לנוף הגליל והעונה לבית"ר, אני חושב שזה בעייתי לשלוח שחקן צעיר לקבוצה שצפויה להיות נמושת הליגה ועל אחת כמה וכמה אם היא לא יציבה מבחינה מערכתית. אם יעבור לנס ציונה, הוא יהיה תחת ניר ברקוביץ' שיכול לעשות פארסה מחר בבוקר ולעזוב בצורה קפריזית. איך אפשר לסמוך על זה שהשחקן יתפתח ככה?
מה האלטרנטיבה שלך? חג'ג' חייב לשחק והעדיפות היא לשחק בליגת העל. הוא נתן עונה טובה בלאומית שנה שעברה אבל הוא חייב את קפיצת המדרגה לליגת העל בשביל ההתפתחות שלו.
הוא כבר בן 20-21, ובגילאים האלה ההתפתחות של שחקו מושפעת יותר מכל מדקות משחק (גם אם בתנאים קשים ולא אידיאליים).
אני לא יודע מה האלטרנטיבה כי לא מפרסמים לגביו ולגבי יפרח פשוט כלום ושום דבר.
נס ציונה היא האופציה היחידה שלו בליגה?
Judokan אמר:ברק.י אמר:Judokan אמר:מה האלטרנטיבה שלך? חג'ג' חייב לשחק והעדיפות היא לשחק בליגת העל. הוא נתן עונה טובה בלאומית שנה שעברה אבל הוא חייב את קפיצת המדרגה לליגת העל בשביל ההתפתחות שלו.
אני לא יודע מה האלטרנטיבה כי לא מפרסמים לגביו ולגבי יפרח פשוט כלום ושום דבר.
נס ציונה היא האופציה היחידה שלו בליגה?
מכבי חיפה העמידה דרישה כחלק מההשאלה שהקבוצה השואלת תתחייב לכמות מסוימת של דקות משחק למושאל בתמורה לכך שההשאלה תהיה בחינם ואנחנו נישא בכל השכר וזה.
אז כבר בגלל זה יש מצב שאין הרבה הצעות על השחקנים (יש קבוצות כמו חדרה והפועל ירושלים שסירבו לזה עקרונית).
אבל בוא נסתכל שנייה על הליגה והאופציות - נגיד שזו לא נס ציונה. אז יש לך חוץ ממנה את ריינה ובית"ר פחות או יותר.
כל אחת מהן היא פוטנציאל לקפריזות של מאמנים ולבלאגן תוך כדי עונה. מקסימום אפשר להכניס לחוזה ההשאלה סעיף יציאה בינואר אם לא עומדים בתנאים שנקבע (כמו שיש לנחמני)
Adi81 אמר:אני גם מבין את הקבוצות האחרות.
ואם הוא לא מתאים או לא טוב מספיק?