• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

מושאלי מכבי חיפה - עונת 2022-23

• יוצר הנושא יוצר הנושא רונן22
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
דיבור על חגג לנס ציונה. אולי זה רומז משהו על קשר ישראלי שיגיע?

כן, זה נשמע כמו סימן טוב. לא רואה סיבה אחרת למה שפתאום יחליטו להשאיל את חג'ג'.

בגזרה אחרת, זערורה כובש שבוע שני ברציפות בעפולה. הפעם שער מצמק מול כפר קאסם (כרגע דקה 25, עפולה בפיגור 2-1).

עפולה עשו הסווה לבאסם זערורה לעמדת החלוץ אולי הוא יהיה זהבי הבא חחח

לא ממש חלוץ, כי שחר הירש הוא החלוץ המוביל שלהם. סוג של חלוץ שני. אני מתרשם ממנו מאוד לטובה במשחק הזה, המון תנועה, תכליתי ומסוכן.
יכול וצריך להשתלב בליגת העל בשנה הבאה אם ימשיך ככה.

אגב, אזרואל (שמשחק כסוג של בלם שלישי \ מגן שמאלי) בישל לו נהדר.

עפולה עם פתיחת עונה טובה.
אחרי ניצחון 2-0 על אום אל פאחם, הם יצאו עם תיקו 3-3 מול כפר קאסם. בדקה 48 ו-3-1 לכפר קאסם, אקווה קיבל כרטיס אדום והצליחו לחזור ל-3-3 ב-10 שחקנים.

זערורה, כאמור, עם שער בשני המשחקים.

עפולה קבוצה הרבה יותר טובה השנה.
רואים ששחר וייזינגר (המאמן המושאל מאיתנו סמאוהב ) צבר ניסיון משנה שעברה וגם הסגל שלהם הרבה יותר טוב סביב המושאלים שלנו (שחקנים כמו הבראן וסאשה פטשי הם בקלות ברמת ליגת על).

אז זה חשוב מאוד למושאלים שלנו ונותן להם סביבה הרבה פחות לחוצה להתבלט לעומת שנה שעברה.

בינתיים כיוף עם פתיחת עונה מצוינת ונתן שני משחקים גדולים שהביאו נקודות (אמנם חטף 3 הפעם, אבל שניים מתוכם זה טילי שיוט שאף שוער לא לוקח).
וההגנה שלהם די מסתמכת על מושאלים שלנו עם אקווה ולאופר באמצע, ולצידם מתחלפים אלימלך, ארבל ואזרואל.

לא מבין למה הם עדיין מחזיקים את אקווה. בלם חלש להחריד

Shocking4U אמר:
לא מבין למה הם עדיין מחזיקים את אקווה. בלם חלש להחריד

זוכר שקראתי שעפולה ביקשו אותו. לכן, הוא הושאל אליהם ראשון ובנפרד מהשאר. לא מאמין שמישהו אצלנו בונה עליו.

חייב להודות שאני לא מתלהב מהמעבר המתקרב של חג'ג' לנס ציונה. כמו עם ההשאלה של נחמני בעונה הקודמת לנוף הגליל והעונה לבית"ר, אני חושב שזה בעייתי לשלוח שחקן צעיר לקבוצה שצפויה להיות נמושת הליגה ועל אחת כמה וכמה אם היא לא יציבה מבחינה מערכתית. אם יעבור לנס ציונה, הוא יהיה תחת ניר ברקוביץ' שיכול לעשות פארסה מחר בבוקר ולעזוב בצורה קפריזית. איך אפשר לסמוך על זה שהשחקן יתפתח ככה?

ברק.י אמר:
חייב להודות שאני לא מתלהב מהמעבר המתקרב של חג'ג' לנס ציונה. כמו עם ההשאלה של נחמני בעונה הקודמת לנוף הגליל והעונה לבית"ר, אני חושב שזה בעייתי לשלוח שחקן צעיר לקבוצה שצפויה להיות נמושת הליגה ועל אחת כמה וכמה אם היא לא יציבה מבחינה מערכתית. אם יעבור לנס ציונה, הוא יהיה תחת ניר ברקוביץ' שיכול לעשות פארסה מחר בבוקר ולעזוב בצורה קפריזית. איך אפשר לסמוך על זה שהשחקן יתפתח ככה?
מי שטוב - טוב בכל מקום.
ע"ע בר כהן בנוף הגליל עונה שעברה.

MHFC4EVER אמר:
ברק.י אמר:
מי שטוב - טוב בכל מקום.
ע"ע בר כהן בנוף הגליל עונה שעברה.

לא מסכים. היכולת שלך להצליח במקום עבודה תלויה בכל כך הרבה משתנים: מי הבוס, מי הקולגות ועד כמה יש תחרתיות מולם, כמה המערכת עוטפת, באיזה שלב אתה מגיע לארגון (לקראת פריצה בשווי מיליונים או לקראת קיצוצים), מה האופי שלך, מה הכישורים שלך וכו' וכו'.... עלי מוחמד לא הצליח בבית"ר, אצילי לא הצליח בחו"ל... זה קורה. יש משמעות גדולה לניהול קריירה של שחקן, כדי שהוא יצליח.

בינתיים, סתיו נחמני פתח בשני משחקי הליגה בהרכב ובר כהן עלה בשני המשחקים מהספסל. בוא נראה לאן תיקח אותו העונה הזו. הוא מתחרה עם שועה על המקום בהרכב כרגע.

אתה צודק אבל נתת את הדוגמא של נחמני בנוף הגליל כמקום שקשה להצליח בו ולמרות זאת בר כהן הצליח שם, משמע הוא שחקן טוב ומאמין שיצליח גם בבית"ר.

ברק.י אמר:

מה האלטרנטיבה שלך? חג'ג' חייב לשחק והעדיפות היא לשחק בליגת העל. הוא נתן עונה טובה בלאומית שנה שעברה אבל הוא חייב את קפיצת המדרגה לליגת העל בשביל ההתפתחות שלו.
הוא כבר בן 20-21, ובגילאים האלה ההתפתחות של שחקו מושפעת יותר מכל מדקות משחק (גם אם בתנאים קשים ולא אידיאליים).

Judokan אמר:
ברק.י אמר:

מה האלטרנטיבה שלך? חג'ג' חייב לשחק והעדיפות היא לשחק בליגת העל. הוא נתן עונה טובה בלאומית שנה שעברה אבל הוא חייב את קפיצת המדרגה לליגת העל בשביל ההתפתחות שלו.
הוא כבר בן 20-21, ובגילאים האלה ההתפתחות של שחקו מושפעת יותר מכל מדקות משחק (גם אם בתנאים קשים ולא אידיאליים).

אני לא יודע מה האלטרנטיבה כי לא מפרסמים לגביו ולגבי יפרח פשוט כלום ושום דבר.
נס ציונה היא האופציה היחידה שלו בליגה?

ברק.י אמר:
Judokan אמר:
ברק.י אמר:

מכבי חיפה העמידה דרישה כחלק מההשאלה שהקבוצה השואלת תתחייב לכמות מסוימת של דקות משחק למושאל בתמורה לכך שההשאלה תהיה בחינם ואנחנו נישא בכל השכר וזה.
אז כבר בגלל זה יש מצב שאין הרבה הצעות על השחקנים (יש קבוצות כמו חדרה והפועל ירושלים שסירבו לזה עקרונית).

אבל בוא נסתכל שנייה על הליגה והאופציות - נגיד שזו לא נס ציונה. אז יש לך חוץ ממנה את ריינה ובית"ר פחות או יותר.
כל אחת מהן היא פוטנציאל לקפריזות של מאמנים ולבלאגן תוך כדי עונה. מקסימום אפשר להכניס לחוזה ההשאלה סעיף יציאה בינואר אם לא עומדים בתנאים שנקבע (כמו שיש לנחמני)

Judokan אמר:
ברק.י אמר:
Judokan אמר:

מכבי חיפה העמידה דרישה כחלק מההשאלה שהקבוצה השואלת תתחייב לכמות מסוימת של דקות משחק למושאל בתמורה לכך שההשאלה תהיה בחינם ואנחנו נישא בכל השכר וזה.
אז כבר בגלל זה יש מצב שאין הרבה הצעות על השחקנים (יש קבוצות כמו חדרה והפועל ירושלים שסירבו לזה עקרונית).

אבל בוא נסתכל שנייה על הליגה והאופציות - נגיד שזו לא נס ציונה. אז יש לך חוץ ממנה את ריינה ובית"ר פחות או יותר.
כל אחת מהן היא פוטנציאל לקפריזות של מאמנים ולבלאגן תוך כדי עונה. מקסימום אפשר להכניס לחוזה ההשאלה סעיף יציאה בינואר אם לא עומדים בתנאים שנקבע (כמו שיש לנחמני)

אני באמת לא יודע מהאפשרויות. אני מניח שאת חלקן איחרנו כשמשכנו פה את חג'ג' ויפרח.
מה עם חדרה? הפועל ירושלים?

כתבתי למעלה - שתיהן מסרבות עקרונית לתנאי של התחייבות לדקות משחק מסוימות.
ואני לא רואה טעם בהשאלה לקבוצה שלא מוכנה להתחייב לזה. פתאום תמצא אותו לא משחק שם דקה ואז לא קיבלנו מההשאלה כלום

אני גם מבין את הקבוצות האחרות.
ואם הוא לא מתאים או לא טוב מספיק?

Adi81 אמר:
אני גם מבין את הקבוצות האחרות.
ואם הוא לא מתאים או לא טוב מספיק?

ברור. אין פה אשמים. רק אופציות גרועות שצריך לשקול מי פחות גרועה.

נבו שדו כבש שער שוויון לנוף הגליל נגד עכו, כרגע עכו מובילים 2-1

חזרה
למעלה