• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

מושאלי מכבי חיפה - עונת 2022-23

• יוצר הנושא יוצר הנושא רונן22
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
כובע קש אמר:
נחמני לראשונה העונה פותח על הספסל אצל ביתר

זה היה צפוי. אבל גם חייבים לומר שעד עכשיו ביתר פותחת משחקים נורא ודווקא משתפרת עם החילופים. נקווה שיקרה גם הפעם

כובע קש אמר:
הייתי שוקל לבטל את ההשאלה שלו לביתר. הם בינתיים הפכו לקבוצת בת של הצהבת עם איזה 4 מושאלים משם וגם דור תורג’מן שמשחק בתפקיד שלו בדרך לשם.

Shocking4U אמר:
כובע קש אמר:
הייתי שוקל לבטל את ההשאלה שלו לביתר. הם בינתיים הפכו לקבוצת בת של הצהבת עם איזה 4 מושאלים משם וגם דור תורג’מן שמשחק בתפקיד שלו בדרך לשם.

עד עכשיו הוא פתח אצלם כל משחק, קיבל קרדיט אדיר. אין שום סיבה לבטל את ההשאלה.
אם נחמני לא מסוגל להרוויח דקות לפני בר כהן, דור תורג'מן וגררו - אין לו מה לחפש בליגת העל.

חדשות טובות לנחמני המחצית הזו.
ההתקפה של ביתר שווה לתחת גם בלעדיו, אז הוא לא הבעיה

הופעה טובה למושאלים שלנו היום בעפולה, שמביסה את בני יהודה 3-0.

כיוף, לאופר, אקווה, זערורה וחג'ג' (הופעת בכורה בהרכב פתחו). זערורה במהלך גדול הגיע עד לרחבה והוכשל, במה שהוביל לגול הראשון מבעיטה חופשית.
חג'ג' בישל את הגול השני, אלימלך שעלה כמחליף בישל את השלישי.

במעט שהראו מהמשחק, היה נראה שחג'ג' וזערורה נתנו משחק מצוין.

זה לא זערורה היה עם הבישול בשער השני?!

בכל מקרה, עפולה נראית טוב יותר העונה. גם הכל מאורגן ויציב יותר הפעם וגם יש שם שחקנים שרצים במועדון כבר שנה שניה.

ברק.י אמר:

בכל מקרה, עפולה נראית טוב יותר העונה. גם הכל מאורגן ויציב יותר הפעם וגם יש שם שחקנים שרצים במועדון כבר שנה שניה.

יש מצב שזערורה. אלך לבדוק בואר סמנופף

העונה כל העבודה מול עפולה הרבה יותר מסודרת וגם הקבוצה שם משמעותית יותר טובה אז גם הרמה שהשחקנים יכולים לשחק בה טובה יותר.

מה שכן, לא מבין למה נהוראי יפרח עדיין תקוע אצלנו ולא מושאל כבר. מילא אורי דהן שמתעקש לא ללכת

Judokan אמר:
ברק.י אמר:

יש מצב שזערורה. אלך לבדוק בואר סמנופף

העונה כל העבודה מול עפולה הרבה יותר מסודרת וגם הקבוצה שם משמעותית יותר טובה אז גם הרמה שהשחקנים יכולים לשחק בה טובה יותר.

מה שכן, לא מבין למה נהוראי יפרח עדיין תקוע אצלנו ולא מושאל כבר. מילא אורי דהן שמתעקש לא ללכת

לא ברור למה הוא פה עדיין ולא ברור אילו הצעות יש לו בכלל.
לא אתפלא אם אחרי ההתנגדות שלו בעונה שעברה לשחק בלאומית ואחרי הפציעה של סוף הוא יבחר לעשות מאור לוי.

Judokan אמר:
אתה צודק אגב, זערורה בישל את השני.

סמאוהב

זערורה עשה עונת בוגרים טובה בעפולה וממשיך לבלוט גם העונה.
הוא צריך למצוא לעצמו קבוצה בליגת העל בקיץ הקרוב ולהתקדם, אם ימשיך ככה.

ברק.י אמר:
Judokan אמר:

סמאוהב

המהלך של וייזינגר להעביר אותו לעמדה קדמית יותר עושה לו שדרוג נהדר.
מקווה שזו הנחיה שהגיעה מהצוות המקצועי אצלנו. יכול להמחיש שוב את היתרון בקבוצה שיש לנו סיי במה שקורה בה מבחינה מקצועית בקידום שחקנים שלנו

Judokan אמר:
ברק.י אמר:
Judokan אמר:

סמאוהב

המהלך של וייזינגר להעביר אותו לעמדה קדמית יותר עושה לו שדרוג נהדר.
מקווה שזו הנחיה שהגיעה מהצוות המקצועי אצלנו. יכול להמחיש שוב את היתרון בקבוצה שיש לנו סיי במה שקורה בה מבחינה מקצועית בקידום שחקנים שלנו

מאמין שזה בא מוייזי2 שרואה אותו מקרוב ושיש הסכמה בין הקבוצות על זה (פחות הנחייה "מלמעלה").
מצד אחד, אני חושב שהעמדה החדשה תורמת לו מאד ושחשוב ששחקנים שלנו יכירו שתי עמדות (במיוחד כדי להשתלב אצל בכר).
מצד שני, הוא עבר לעמדה שלהערכתי, יהיה לו קשה להשתלב ממנה בקבוצה בעתיד הקרוב.

אני חושב שיש יותר סיכוי להשתלב בבוגרת שלנו בתור קיצוני מאשר בתור קשר אמצע (בייחוד התקפי).
אבל בכל מקרה - הגיוון הוא מה שחשוב. העובדה שהוא שחקן שיכול לשחק במגוון עמדות על המגרש בהצלחה היא משפרת הסיכויים הכי טובה עבורו.

Judokan אמר:
אני חושב שיש יותר סיכוי להשתלב בבוגרת שלנו בתור קיצוני מאשר בתור קשר אמצע (בייחוד התקפי).
אבל בכל מקרה - הגיוון הוא מה שחשוב. העובדה שהוא שחקן שיכול לשחק במגוון עמדות על המגרש בהצלחה היא משפרת הסיכויים הכי טובה עבורו.

מסכים.
אני בכלל חושב שמלבד שחקנים שהם פרוספקטים בעמדה מסוימת (ליש כבלם, נניח), כל בוגרי הנוער שאנחנו מאמינים בהם ומוציאים להשאלות צריכים ללמוד שתי עמדות (כשאחת היא העמדה הראשית שמרבית ההכשרה לאורך השנים מושקעת בה). גם אם לא ישחקו בהמשך חייהם בעמדה הנוספת שלמדו, סט הכישורים שלהם יגדל והם לא יתפתחו להיות שחקנים "צרים" שטובים מאד במשהו אחד.

עד כמה זה נפוץ בעולם שלשחקנים יש עמדה "ראשית" ועמדה "משנית"?
לא מתכוון חלטורה או הצבה קבועה.

Adi81 אמר:
עד כמה זה נפוץ בעולם שלשחקנים יש עמדה "ראשית" ועמדה "משנית"?
לא מתכוון חלטורה או הצבה קבועה.

מאד תלוי באופי של הקבוצה ובגיוון במערכים. קבוצות שרצות עם מערך קבוע, ירצו יותר שחקנים שעושים תפקיד מסוים בצורה מעולה על פני שחקן שיודע לשחק בשתי עמדות. קבוצות שעוברות בין מערכים צריכות שחקנים שמשחקים על כמה עמדות כדי שיהיה אפשר לשנות טקטיקה תוך כדי המשחק בלי חילוף.

אני לא מבין גדול בכדורגל עולמי, אבל ברצלונה היא קבוצה שבמשך שנים היה ברור באיזה מערך היא תעלה ואיפה ישחק כל שחקן. באיירן בתקופתו של פפ הייתה קבוצה ששחקנים נעו בה בין עמדות לא מעט. השיא לדעתי, זה אלאבה ששיחק בכל עמדה במגרש בערך.

קבוצה הגנתית ומגעילה שלא משחקת כדורגל וממה שידוע לי משחקת בשיטה של יהלום ושני חלוצים לא יודע כמה זה יהיה טוב לו. הייתי מציע להשאיל אותו להפועל ירושלים או נס ציונה

Jerry אמר:
קבוצה הגנתית ומגעילה שלא משחקת כדורגל וממה שידוע לי משחקת בשיטה של יהלום ושני חלוצים לא יודע כמה זה יהיה טוב לו. הייתי מציע להשאיל אותו להפועל ירושלים או נס ציונה
איפה הוא ישחק בהפועל ירושלים? יש להם את בוטקה ובדש.

וחדרה כנראה ישארו בליגה בזמן שנס ציונה כמעט בוודאות ירדו ובפער עצום

חזרה
למעלה