Judokan
פסל מחוץ לאיצטדיון
כובע קש אמר:נחמני לראשונה העונה פותח על הספסל אצל ביתר
זה היה צפוי. אבל גם חייבים לומר שעד עכשיו ביתר פותחת משחקים נורא ודווקא משתפרת עם החילופים. נקווה שיקרה גם הפעם
ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
כובע קש אמר:נחמני לראשונה העונה פותח על הספסל אצל ביתר
הייתי שוקל לבטל את ההשאלה שלו לביתר. הם בינתיים הפכו לקבוצת בת של הצהבת עם איזה 4 מושאלים משם וגם דור תורג’מן שמשחק בתפקיד שלו בדרך לשם.כובע קש אמר:נחמני לראשונה העונה פותח על הספסל אצל ביתר
Shocking4U אמר:הייתי שוקל לבטל את ההשאלה שלו לביתר. הם בינתיים הפכו לקבוצת בת של הצהבת עם איזה 4 מושאלים משם וגם דור תורג’מן שמשחק בתפקיד שלו בדרך לשם.כובע קש אמר:נחמני לראשונה העונה פותח על הספסל אצל ביתר
ברק.י אמר:זה לא זערורה היה עם הבישול בשער השני?!
בכל מקרה, עפולה נראית טוב יותר העונה. גם הכל מאורגן ויציב יותר הפעם וגם יש שם שחקנים שרצים במועדון כבר שנה שניה.
Judokan אמר:ברק.י אמר:זה לא זערורה היה עם הבישול בשער השני?!
בכל מקרה, עפולה נראית טוב יותר העונה. גם הכל מאורגן ויציב יותר הפעם וגם יש שם שחקנים שרצים במועדון כבר שנה שניה.
יש מצב שזערורה. אלך לבדוק בואר סמנופף
העונה כל העבודה מול עפולה הרבה יותר מסודרת וגם הקבוצה שם משמעותית יותר טובה אז גם הרמה שהשחקנים יכולים לשחק בה טובה יותר.
מה שכן, לא מבין למה נהוראי יפרח עדיין תקוע אצלנו ולא מושאל כבר. מילא אורי דהן שמתעקש לא ללכת
Judokan אמר:אתה צודק אגב, זערורה בישל את השני.
ברק.י אמר:Judokan אמר:אתה צודק אגב, זערורה בישל את השני.
![]()
זערורה עשה עונת בוגרים טובה בעפולה וממשיך לבלוט גם העונה.
הוא צריך למצוא לעצמו קבוצה בליגת העל בקיץ הקרוב ולהתקדם, אם ימשיך ככה.
Judokan אמר:ברק.י אמר:Judokan אמר:אתה צודק אגב, זערורה בישל את השני.
![]()
זערורה עשה עונת בוגרים טובה בעפולה וממשיך לבלוט גם העונה.
הוא צריך למצוא לעצמו קבוצה בליגת העל בקיץ הקרוב ולהתקדם, אם ימשיך ככה.
המהלך של וייזינגר להעביר אותו לעמדה קדמית יותר עושה לו שדרוג נהדר.
מקווה שזו הנחיה שהגיעה מהצוות המקצועי אצלנו. יכול להמחיש שוב את היתרון בקבוצה שיש לנו סיי במה שקורה בה מבחינה מקצועית בקידום שחקנים שלנו
Judokan אמר:אני חושב שיש יותר סיכוי להשתלב בבוגרת שלנו בתור קיצוני מאשר בתור קשר אמצע (בייחוד התקפי).
אבל בכל מקרה - הגיוון הוא מה שחשוב. העובדה שהוא שחקן שיכול לשחק במגוון עמדות על המגרש בהצלחה היא משפרת הסיכויים הכי טובה עבורו.
Adi81 אמר:עד כמה זה נפוץ בעולם שלשחקנים יש עמדה "ראשית" ועמדה "משנית"?
לא מתכוון חלטורה או הצבה קבועה.
איפה הוא ישחק בהפועל ירושלים? יש להם את בוטקה ובדש.Jerry אמר:קבוצה הגנתית ומגעילה שלא משחקת כדורגל וממה שידוע לי משחקת בשיטה של יהלום ושני חלוצים לא יודע כמה זה יהיה טוב לו. הייתי מציע להשאיל אותו להפועל ירושלים או נס ציונה