• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

מושאלי מכבי חיפה - עונת 2022-23

• יוצר הנושא יוצר הנושא רונן22
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
כובע קש אמר:
כיוף לא בסגל למשחק היום של עפולה, מישהו יודע למה?

בדקתי הוא עם הנבחרת הצעירה.
זלקינד השוער השני (שגם מושאל מאיתנו) חלש ברמות, מהשוערים הגרועים שראיתי

בית"ר החתימה חלוץ נוסף, נחמני לא הולך לראות הרבה דקות העונה

כובע קש אמר:

עצם ההשאלה שלו לפני שהיה ברור מה התכניות של בית"ר לעונה הקרובה, כבר העלתה תהיות כמה באמת בונים עליו.
והנה, זערורה עושה הסבת תפקיד ולנוער מצטרף חלוץ זר מהכוכב האדום (אם תרצו, אז יש גם את רזון שמשחק כחריג גיל בנוער).
התחרות על המקום של ניקי לאחר הפרישה תהיה קשה. גם אם לא בעונה הקרובה, בעונה אח"כ.

כובע קש אמר:
יש שם תחרות עצומה בחוד, בעיה עבורו

כובע קש אמר:
והם יביאו גם את דור תורג’מן

נהוראי יפרח הושאל ממכבי חיפה להפועל חדרה

שיהיה לו בהצלחה, מבחינתי אם הוא לא מצליח שם העונה זה כבר ישר לקריירה בליגה לאומית בדיוק כמו נחמני.

אני שמח מאוד שהוא הושאל לליגת העל בסופו של דבר ונראה שגם יש סיכום כלשהו עם חדרה על דקות שהוא יקבל.

לצערי זה לקח הרבה יותר מדי זמן ויפגע ביכולת שלו להשתלב שם. לא מבין למה זה היה צריך לחכות לסוף ספמטבר ולא לפני חודש, סתם לא עשה הכנה עם הקבוצה שלו ועכשיו צריך לפרוץ להרכב.

Judokan אמר:
אני שמח מאוד שהוא הושאל לליגת העל בסופו של דבר ונראה שגם יש סיכום כלשהו עם חדרה על דקות שהוא יקבל.

לצערי זה לקח הרבה יותר מדי זמן ויפגע ביכולת שלו להשתלב שם. לא מבין למה זה היה צריך לחכות לסוף ספמטבר ולא לפני חודש, סתם לא עשה הכנה עם הקבוצה שלו ועכשיו צריך לפרוץ להרכב.
באמת התנהלות מוזרה.

הימור שלי - מכבי חיפה רצתה ממועדונים התחייבות לדקות, השחקן לא רצה לשחק בלאומית (עפולה) וביקש לחכות כמה שניתן עד שתהיה קבוצה שתסכים להתחייב לדקות, הגיע סוף החלון וחדרה קיבלו אותו ללא התחייבות לדקות (או, עם התחייבות לכמות דקות פחותה מזו שרצו אצלנו).

ברק.י אמר:
הימור שלי - מכבי חיפה רצתה ממועדונים התחייבות לדקות, השחקן לא רצה לשחק בלאומית (עפולה) וביקש לחכות כמה שניתן עד שתהיה קבוצה שתסכים להתחייב לדקות, הגיע סוף החלון וחדרה קיבלו אותו ללא התחייבות לדקות (או, עם התחייבות לכמות דקות פחותה מזו שרצו אצלנו).
אף מועדון שהוא לא שכונתי לא יסכים להתחייבות על דקות לשחקן

Shocking4U אמר:
ברק.י אמר:
אף מועדון שהוא לא שכונתי לא יסכים להתחייבות על דקות לשחקן

לא אמרתי מה ראוי, אלא מה שאני חושב שקרה.

אז עאמר מושאל לאשדוד. מפתיע מאד.
מעניין מה יעשו עם חוטר שלא הושאל ולא היה בסגל הנוער עד כה.

בערוץ הספורט יש איזה כתבה שטוענת שזנטי עדיין שייך לנו

מישהו יודע אם זה נכון? הוא לא עבר לבני יהודה כחלק מעסקת אשכנזי וחזיזה?

״אלא שאז, דקות ספורות לסגירת החלון, קיבלו בריינה שיחת טלפון ממכבי חיפה, שם הובהר להם כי זנטי אינו שחקן חופשי, אלא שייך לאלופה. בריינה ניסו "לתפור" הסכם השאלה מהיר, אך בהתאחדות הבהירו להם שהזמן תם.״

לאשדוד יש אופציית רכישה על מוחמד עאמר, לא רשמו כמה

Apoc אמר:
לאשדוד יש אופציית רכישה על מוחמד עאמר, לא רשמו כמה

היה צפוי. אין סיכוי שג'קי היה משאיל שחקן בלי שום אופציה עליו

חזרה
למעלה