ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
כובע קש אמר:כיוף לא בסגל למשחק היום של עפולה, מישהו יודע למה?
כובע קש אמר:בית"ר החתימה חלוץ נוסף, נחמני לא הולך לראות הרבה דקות העונה
יש שם תחרות עצומה בחוד, בעיה עבורוכובע קש אמר:בית"ר החתימה חלוץ נוסף, נחמני לא הולך לראות הרבה דקות העונה
והם יביאו גם את דור תורג’מןכובע קש אמר:בית"ר החתימה חלוץ נוסף, נחמני לא הולך לראות הרבה דקות העונה
באמת התנהלות מוזרה.Judokan אמר:אני שמח מאוד שהוא הושאל לליגת העל בסופו של דבר ונראה שגם יש סיכום כלשהו עם חדרה על דקות שהוא יקבל.
לצערי זה לקח הרבה יותר מדי זמן ויפגע ביכולת שלו להשתלב שם. לא מבין למה זה היה צריך לחכות לסוף ספמטבר ולא לפני חודש, סתם לא עשה הכנה עם הקבוצה שלו ועכשיו צריך לפרוץ להרכב.
אף מועדון שהוא לא שכונתי לא יסכים להתחייבות על דקות לשחקןברק.י אמר:הימור שלי - מכבי חיפה רצתה ממועדונים התחייבות לדקות, השחקן לא רצה לשחק בלאומית (עפולה) וביקש לחכות כמה שניתן עד שתהיה קבוצה שתסכים להתחייב לדקות, הגיע סוף החלון וחדרה קיבלו אותו ללא התחייבות לדקות (או, עם התחייבות לכמות דקות פחותה מזו שרצו אצלנו).
Shocking4U אמר:אף מועדון שהוא לא שכונתי לא יסכים להתחייבות על דקות לשחקןברק.י אמר:הימור שלי - מכבי חיפה רצתה ממועדונים התחייבות לדקות, השחקן לא רצה לשחק בלאומית (עפולה) וביקש לחכות כמה שניתן עד שתהיה קבוצה שתסכים להתחייב לדקות, הגיע סוף החלון וחדרה קיבלו אותו ללא התחייבות לדקות (או, עם התחייבות לכמות דקות פחותה מזו שרצו אצלנו).
Nirgreen אמר:שחקן שחקן ברמת הגאבר
Apoc אמר:לאשדוד יש אופציית רכישה על מוחמד עאמר, לא רשמו כמה