ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
כובע קש אמר:יפרח עובר לטבריה
Judokan אמר:כובע קש אמר:יפרח עובר לטבריה
יופי, סוף סוף החלטה טובה בגזרת ההשאלות. קבוצה שרצה טוב והוא יוכל לתת לה ערך מוסף, אבל מצד שלי מאתגרת אותו מחוץ לסביבת החממה של עפולה
הוא גדל שם. עבר אלינו גיל 14/15 כזהonn אמר:טבריה קבוצה תפורה עליו עם מאמן מעולה שמשחק התקפי ולוחץ (להבדיל אלפי הבדלות, אבל בדומה למכבי). מעדיף שיושאל לקבוצה כזו מאשר לחדרה וכו'
אם אני לא טועה הוא טברייני במקור אז זו עדיין חצי חממה למרות הכל
איפה אתה רואה את כל זהברק.י אמר:מוחמד גדיר עזב לפני שבועיים בערך לנג'ידאת מליגה א'.
יפרח מוזכר כאופציה לנתניה כחלק מהטרייד על קארצב. לא בטוח מה אני חושב על הרעיון.
אוטאצ'י ורזון (חריגי גיל) יוצאים למבחנים בכפ"ס ובני יהודה. שמח שלא ממשיכים לעפולה (בטח באמצע העונה), אבל עוזבים את הנוער.
KevinDurant אמר:איפה אתה רואה את כל זהברק.י אמר:מוחמד גדיר עזב לפני שבועיים בערך לנג'ידאת מליגה א'.
אוטאצ'י ורזון (חריגי גיל) יוצאים למבחנים בכפ"ס ובני יהודה. שמח שלא ממשיכים לעפולה (בטח באמצע העונה), אבל עוזבים את הנוער.
אליאור אמר:ראיתי קליפ ביצועים של זערורה. נכון שהדברים האלה לא בהכרח משקפים אבל הוא נראה אחלה שחקן. טכני, שתי רגליים. מישהו ראה אותו במשחקים שלמים ויודע להגיד אם הוא יכול להתאים פה?
itaybenji אמר:אליאור אמר:ראיתי קליפ ביצועים של זערורה. נכון שהדברים האלה לא בהכרח משקפים אבל הוא נראה אחלה שחקן. טכני, שתי רגליים. מישהו ראה אותו במשחקים שלמים ויודע להגיד אם הוא יכול להתאים פה?
שלח את הקליפ
GKagelmacher אמר:itaybenji אמר:אליאור אמר:ראיתי קליפ ביצועים של זערורה. נכון שהדברים האלה לא בהכרח משקפים אבל הוא נראה אחלה שחקן. טכני, שתי רגליים. מישהו ראה אותו במשחקים שלמים ויודע להגיד אם הוא יכול להתאים פה?
שלח את הקליפ
https://youtu.be/a9IbaPSBET8
שחקן מסוג שחקן
itaybenji אמר:GKagelmacher אמר:
תודה רבה
בהחלט נראה כמו שחקן מסוג שחקן
הוא לא קשר במקור?כובע קש אמר:אחלה חגג, מחזיק ממנו מאוד.
העונה אין לו מספרים בליגה, אבל הוא השחקן הכי מסוכן של עפולה בהתקפה
Shocking4U אמר:הוא לא קשר במקור?כובע קש אמר:אחלה חגג, מחזיק ממנו מאוד.
העונה אין לו מספרים בליגה, אבל הוא השחקן הכי מסוכן של עפולה בהתקפה
אליאור אמר:ראיתי קליפ ביצועים של זערורה. נכון שהדברים האלה לא בהכרח משקפים אבל הוא נראה אחלה שחקן. טכני, שתי רגליים. מישהו ראה אותו במשחקים שלמים ויודע להגיד אם הוא יכול להתאים פה?
ברק.י אמר:מוחמד גדיר עזב לפני שבועיים בערך לנג'ידאת מליגה א'.