• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

מושאלי מכבי חיפה - עונת 2022-23

• יוצר הנושא יוצר הנושא רונן22
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
Judokan אמר:
ברק.י אמר:
מוחמד גדיר עזב לפני שבועיים בערך לנג'ידאת מליגה א'.
יפרח מוזכר כאופציה לנתניה כחלק מהטרייד על קארצב. לא בטוח מה אני חושב על הרעיון.
אוטאצ'י ורזון (חריגי גיל) יוצאים למבחנים בכפ"ס ובני יהודה. שמח שלא ממשיכים לעפולה (בטח באמצע העונה), אבל עוזבים את הנוער.

זה בסדר, כבר מהרגע שהושאל לנצרת לא הייתה ממש תחושה שמגדיר ייצא משהו. בדיוק כמו נבו שדו.

אוטאצ'י ורוזן - טוב מאוד מבחינתי. עדיף להריץ בנוער את עומר דהן וינאי דיסטלפלד שהם בני 17 ומראים הרבה פוטנציאל במקום שני חברה שבדיוק חוגגים 20 ועדיין משחקים בנוער.
וזה גם מצוין שלא זורקים אותם כברירת מחדל לעפולה.

החלטות טובות סהכ בגזרת המושאלים עד כה בינואר. כולל יפרח לטבריה.

כן, גם אני מרוצה מהבחירות. חבל לי על גדיר שבעונה שעברה חלק דקות עם זערורה באופן כמעט שוויוני. יכול היה להשתלב בלאומית עד סוף העונה.

Shocking4U אמר:
כובע קש אמר:
אחלה חגג, מחזיק ממנו מאוד.
העונה אין לו מספרים בליגה, אבל הוא השחקן הכי מסוכן של עפולה בהתקפה
הוא לא קשר במקור?

קיצוני. גם בנוער הוא שיחק בעמדה הזאת.
מזכיר קצת את חזיזה בסגנון משחק

Judokan אמר:
אליאור אמר:
ראיתי קליפ ביצועים של זערורה. נכון שהדברים האלה לא בהכרח משקפים אבל הוא נראה אחלה שחקן. טכני, שתי רגליים. מישהו ראה אותו במשחקים שלמים ויודע להגיד אם הוא יכול להתאים פה?

ראיתי אותו בלא מעט משחקים של עפולה השנה ובשנה שעברה.
זערורה הוא בהחלט שחקן יותר התקפי (עמדות הקישור ההתקפי והקיצוני). הוא לא קשר אחורי ולא עושה הרבה הגנה, אם כבר זה הגיבוי בעמדה של שרי.

אני כבר כמה פעמים את דעתי שאני מאוד מתרשם ממנו ומהיכולות שלו (למרות נסיגה במהלך העונה). יש לו המון כישרון, דריבל איכותי ובעיטה לא רע. עדיין בוסרי וקבלת ההחלטות לוקה בחסר, מצד שני הוא מחויב, ממלא הוראות טקטיות ומחפש את השחקנים סביבו.
אני רק מקווה שזה לא אחד מהמקרים האלה שיחזירו אותו ולא ייתנו לו לשחק דקה.

מסכים.
דווקא בנוער אם אני זוכר נכון זערורה שיחק יותר מאחורה ורק בעפולה הוא התחיל לשחק בעמדות יותר התקפיות

בשולי הדברים, רק אציין שהחזרה של זערורה לסגל הקבוצה היא הצלחה ראשונה חשובה של מודל השת"פ עם עפולה, ואני מקווה שזה ישכנע את כל המעורבים להמשיך במודל הזה לשנים קדימה.

יש פה שחקן שבקלות היה יכול ללכת לאיבוד בלאומית בהשאלה לקבוצה שלא מתאימה לו או קבוצה שמספסלת אותו כי לא הולך לה, אבל במקום זה הוא קיבל הזדמנות להיות שחקן הרכב קבוע במשך שנה וחצי, שמתוכן חצי שנה כשחקן מפתח מוביל, כך שבגיל 20 כבר יש לו אחלה ניסיון (במקום להיות איזה חריג גיל או שחקן שעושה צעדים ראשונים בבוגרים).
ויש לו מאמן שיכול להתמקד בפיתוח שלו עבורנו במקום בלדאוג לתחת שלו.

לא יודע אם הוא באמת יקבל הזדמנות אמיתית פה, אבל עדיין מאוד משמח אותי באופן אישי לראות את המהלך הזה קורה.

ועוד יותר מחכה למה שיקרה בקיץ מבחינת חילופי דורות בעפולה - הלוואי שנראה את חג'ג', כיוף, לאופר ואלימלך עולים כיתה לליגת העל, ואת גרייס, ליש, פיינגולד, בן שימול, שיבלי וחלאילי לוקחים את המושכות בעפולה.

בוא נראה מה יהיה עם באסם. זה קצת מזכיר לי שהחזירו את פאני מהשאלה בחדרה בחצי עונה הראשונה של מרקו והוא בקושי שיחק

Shocking4U אמר:
בוא נראה מה יהיה עם באסם. זה קצת מזכיר לי שהחזירו את פאני מהשאלה בחדרה בחצי עונה הראשונה של מרקו והוא בקושי שיחק

מסכים, אבל אני מאמין שבכר, בשונה מבלבול הגזור, לא היה מחזיר לסגל שחקן שאין לו כוונה לתת לו לשחק בכלל

משחק ההזדמנות האחרונה של נחמני בבית"ר מחר.
אמור לפתוח במקום ניקולסקו המוצהב.

עכשיו שבית"ר רצה יפה ואפילו משחקת די התקפי, באמת שאין לו שום תירוץ להיראות גרוע כמו שנראה שם בתחילת העונה.

מה הזדמנות אחרונה. אין לו מה לחפש שם. גם אם יבקיע שלושער, ניקולאסקו יחזור וישחק.

Judokan אמר:
אליאור אמר:
ראיתי קליפ ביצועים של זערורה. נכון שהדברים האלה לא בהכרח משקפים אבל הוא נראה אחלה שחקן. טכני, שתי רגליים. מישהו ראה אותו במשחקים שלמים ויודע להגיד אם הוא יכול להתאים פה?

ראיתי אותו בלא מעט משחקים של עפולה השנה ובשנה שעברה.
זערורה הוא בהחלט שחקן יותר התקפי (עמדות הקישור ההתקפי והקיצוני). הוא לא קשר אחורי ולא עושה הרבה הגנה, אם כבר זה הגיבוי בעמדה של שרי.

אני כבר כמה פעמים את דעתי שאני מאוד מתרשם ממנו ומהיכולות שלו (למרות נסיגה במהלך העונה). יש לו המון כישרון, דריבל איכותי ובעיטה לא רע. עדיין בוסרי וקבלת ההחלטות לוקה בחסר, מצד שני הוא מחויב, ממלא הוראות טקטיות ומחפש את השחקנים סביבו.
אני רק מקווה שזה לא אחד מהמקרים האלה שיחזירו אותו ולא ייתנו לו לשחק דקה.

אני בטוח שזה מה שיקרה, מחזירים אותו נטו מפאניקה ורק הוא ידפק מזה. לא רואה שנותנים לו קרדיט במשחקים שיש על מה לשחק. גג שהמשחקים יהיו גמורים הוא יקבל 20 דקות וחבל.

לא יודע, כשנזכרים שמאור לוי ישב על הספסל העונה בלא מעט משחקים בתור המחליף היחיד בקישור, למרות שבכר לא מאמין בו לשנייה ומעדיף להכניס בלמים ביתרון שני גולים, וואלה יש מצב שזערורה כן יוכל לקבל את הדקות האלה עם יראה מינימום של כישרון ויכולת (שאין למאור לוי)

אם לא היה מקבל הזדמנות אמיתית הוא היה אופציה להשאלה כחלק מטרייד. כנראה שמאמינים שהוא מסוגל לקבל דקות.

ליאב נחמני טען שעל פי המחנה אימונים שהוא עשה עם הקבוצה בקיץ הם היו משאירים אותו מלכתחילה אם הם היו יודעים שג׳אבר לא יהיה זמין

Shocking4U אמר:
ליאב נחמני טען שעל פי המחנה אימונים שהוא עשה עם הקבוצה בקיץ הם היו משאירים אותו מלכתחילה אם הם היו יודעים שג׳אבר לא יהיה זמין

חרטא טיפוסית של נחמני.
אם זה באמת היה נכון, היו יכולים להחזיר אותו מעפולה בסוף ספטמבר כשהיה ברור שג'אבר לא חוזר.

מספיק לראות תמונה של זערורה מה אינסטגרם כדי להבין איזה הבדל פיזי יש בינו לבין מאור לוי שגדול ממנו בשנתיים. וזה עוד עם ה״תוכנית אימונים האישית״ שבנו למאור לוי

Shocking4U אמר:
ממה שבדקתי ברשימות הוא בכלל לא היה במחנה אימונים עם הקבוצה בחו''ל ולא שיחק באף משחק

נחמני חוזר מהשאלה כושלת בטירוף בביתר שלא קיבל בה דקות רק כדי לפי מה שמסתמן להיות מושאל לחדרה שהרגע יפרח חזר משם אחרי שלא שיתפו אותו כמעט בכלל והפרו את הסכם ההשאלה עם מכבי חיפה. משאילים את מאור לוי למכבי פתח תקווה מהליגה הלאומית שידוע שתמיד תעדיף לתת דקות לשחקנים ששייכים אלייה ואף פעם לא באה לקראתנו. מישהו יכול להסביר את מדיניות ההשאלות?

Shocking4U אמר:
נחמני חוזר מהשאלה כושלת בטירוף בביתר שלא קיבל בה דקות רק כדי לפי מה שמסתמן להיות מושאל לחדרה שהרגע יפרח חזר משם אחרי שלא שיתפו אותו כמעט בכלל והפרו את הסכם ההשאלה עם מכבי חיפה. משאילים את מאור לוי למכבי פתח תקווה מהליגה הלאומית שידוע שתמיד תעדיף לתת דקות לשחקנים ששייכים אלייה ואף פעם לא באה לקראתנו. מישהו יכול להסביר את מדיניות ההשאלות?

למי אכפת ממדיניות ההשאלות כלפי נחמני ומאור לוי? אלה שחקנים שאין להם עתיד.
במקרה של מאור לוי ממש לא מעניין אותי שלא יקבל אפילו דקה אחת. לגבי נחמני - בוא נראה קודם שהוא באמת יושאל ולא על סמך כתבות התעניינות, כי אנחנו מציבים תנאי של מינימום דקות משחק להשאלה.

אגב, לפי ספורט5, שריף כיוף מועמד לחזור לקבוצה כשוער שני במקום פוקס.
אחרי חצי עונה של צפייה בו, אני יכול לומר בפה מלא שאני לא מאמין בפוטנציאל שלו וחושב שהוא המון פוזה ומעט תכלס.

הסיטואציה היחידה שבה אני תומך במהלך הזה היא אם במקביל, גרייס מהנוער יושאל לעפולה במקומו. אז נרוויח דקות משחק בגיל צעיר למי שבאמת יכול להיות שוער העתיד שלנו

חשבתי שג׳וש מראה סימנים חיוביים לא? גם ג׳אבר ממש כל רגע חוזר לא ככה?

חזרה
למעלה