• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

מאוויס צ'יבוטה - נושא רשמי

• יוצר הנושא יוצר הנושא lemmacantor
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
Smile אמר:
כמו כל שחקן הוא צריך ביטחון ודקות.
הייתי פותח איתו שוב מול ריינה בשבת
אין סיבה שאצילי וחזיזה לא יפתחו. הם שיחקו 30 דקות

חלאס עם הביטחון. הוא קיבל מספיק קרדיט יחסית לקבוצה תחרותית. הוא לא ברמה, אין לו יסודות ודי ברור למה בדודו גורש הוא היה תמיד מחליף. לקרדה גדולה.

Shocking4U אמר:
Smile אמר:
כמו כל שחקן הוא צריך ביטחון ודקות.
הייתי פותח איתו שוב מול ריינה בשבת
אין סיבה שאצילי וחזיזה לא יפתחו. הם שיחקו 30 דקות

יש את יובה ביום שלישי, הם לא יכולים לשחק 90 דק' בשבת.

ממה שזכרתי בבני יהודה התכונה הבולטת שלו הייתה הריצות לעומק והנועה ללא כדור אבל אצלינו כשהוא בלי הכדור הוא השחקן הכי מיותר על המגרש, אין לו מושג לאן לרוץ ואיפה לעמוד.
דווקא כשהוא עם הכדור הוא עושה מהלכים טובים רק הבעיה שבפעולה האחרונה הוא תמיד מפשל

היה לו כמה פעולות טובות בדריבל והוא עשה בלאגן במשחק אבל לא הביא לידי ביטוי שום דבר מהפעולות האלה.

כמו שאלכס רשם אני יכול להבין למה הוא היה מחליף רוב הזמן בלודוגורץ ולמה היה לו נוח יותר במשחקים מול קבוצות גדולות.

הוא לא שיחק היום מספיק זמן ולדעתי היה מריך לעלות הרבה קודם אז אולי זה לא הוגן דווקא היום לקטול אותו.
אבל גם מהמעט ששיחק היום וגם כשראינו אותו כבר יחסית הרבה - על מה שילמו? אין לו יסודות של כדורגל. הזוי.. לא השתלטות, לא בעיטה, לא דריבל ולא שום דבר שמתאים למחיר ששילמו עליו וגם לא עשירית מהמחיר.

אין לו קשר למקצוע עזבו אין שם בסיס של כדורגל, אולי בקבוצה קטנה עם שטחים הוא יכול להעיף את הכדור קדימה ולרוץ כמו אצן אבל כדורגל אין שם. לא פס לא בעיטה לא ראיית משחק לא הבנה טקטית, כלום. אלוקים יודע מה הוא עשה בלודגורץ למרות שזה גם מועדון שכונה כנראה

היה חייב לפתוח במקום ניקיטה כדי שדין ימשיך להיות בחוד.
לא מבין את ברק.
גם הפסד וגם הרס את השחקן הכי חם אצלנו.

ברק בהחלטה מטופשת זרק אותו באגף ימין כשעומר שם. סתם ברק עשה חילוף רע במקום להעיף את מאור.

בירקי אמר:
ברק בהחלטה מטופשת זרק אותו באגף ימין כשעומר שם. סתם ברק עשה חילוף רע במקום להעיף את מאור.

בול. החילוף הזה היה כל כך מטומטם.
סבבה שבכר רצה לעשות בלאגן ולקוות שמשהו ייצא מזה, אבל במה תרם גם להוציא בלם, גם להשאיר את לוי, וגם לשים את אצילי וציבוטה שיעלו אחד לשני על הרגליים ולא יתנו עוד אופציה ברחבה?

יופי של בישול היום. מתחיל להראות טיפ טיפ טיפ טיפה יכולת. חייבים אותו מהספסל עם ביטחון.

הבישול לא מסנוור אותי.
גם זה היה יותר פס שהוא חצי בעיטה בעוצמה שלו.

עדיין מחכה שיוכיח לי שהוא ראוי. אחרי שנה במועדון.

זה לא רק המסירה, זה הכניסה לספייס כמו מה שעשה סרג'יו רוברטו נגד אינטר ב-3-3

shayhagai אמר:
הבישול לא מסנוור אותי.
גם זה היה יותר פס שהוא חצי בעיטה בעוצמה שלו.

עדיין מחכה שיוכיח לי שהוא ראוי. אחרי שנה במועדון.

זה בדיוק מה ששחקן בעמדה הזו צריך לעשות. כדור רוחב בעוצמה שמטרתו לפגוע בשחקן (שלנו או של ההגנה) ולהיכנס.

עשה את הפעולה הכי נכונה במצב הזה וזה עבד. פעולה טובה, ובאופן כללי הגישה שלו הרבה יותר טובה מאז משחק מול טורינו.
מאוד מקווה שנרוויח אותו בהדרגה לרוטציה

Apoc אמר:
כנראה שיושב עליו יותר טוב 4-4-2

כנראה שיושב עליו יותר טוב לשחק עם שחקנים טובים סביבו כמו פיירו ולא עם אסופת גופות

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה