• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

נושא שחקן מאוויס צ'יבוטה

• יוצר הנושא יוצר הנושא lemmacantor
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
מזל שעוד יש אותו עם החומר שאלברמן לוקח יכלנו לקבל הרבה יותר גרוע, אחלה מאוויס

Jerry אמר:
איך לעזאזל הוא הצליח לשרוד את הקיץ ועוד לפתוח במשחק האימון. בחיי שאם כבר הולכים לעונה מסריחה אז שיביאו את הדקות של הנפל הזה לשיבלי, חלאיילה וסוף. בדיחה

מסכים. היו חייבים להשתמש בו לאיזה טרייד פה בתוך הליגה.
כמה זמן עוד יגידו ''תנו לו זמן''. זה לא הצליח פה, לא הצליחו לשלב אותו פה (אגב, זה על בכר שהתעקש עליו).
אפשר וצריך היה להתקדם.

איזה בכר התעקש עליו, בקושי שיחק. שרף אותו על זה שבמסגרת ההרכבים המסריחים והמפורקים של תחילת העונה הוא לא הצליח לתרום.
925 דקות סהכ בכל המסגרות, ובזמן הזה תרם גול ו4 בישולים

אני דווקא קונה בשלום שיהיה לו מעמד יותר גבוה העונה, וגם יותר דקות כחלוץ שני.

מה שמצחיק שכאילו רוב הקהל שלנו ממש נגדו אבל אם הוא היה משחק באיזה דודוגורש גנרית היום כולם היו מתחננים שיביאו אותו ואומרים שהוא שובר שוויון והמחליף של אצילי ודברים כאלה.

לא בא להרים לו או להוריד לו, רק מראה את רמת השוק

KevinDurant אמר:
מה שמצחיק שכאילו רוב הקהל שלנו ממש נגדו אבל אם הוא היה משחק באיזה דודוגורש גנרית היום כולם היו מתחננים שיביאו אותו ואומרים שהוא שובר שוויון והמחליף של אצילי ודברים כאלה.

הוא היה לא רע בכלל בלודוגורץ. ההבאה שלו לכאן מוצדקת, אבל בדיעבד הוא לא טוב מספיק.

אליאור אמר:
KevinDurant אמר:

הוא היה לא רע בכלל בלודוגורץ. ההבאה שלו לכאן מוצדקת, אבל בדיעבד הוא לא טוב מספיק.
זאת לא הכוונה שלי

אני אומר שכאילו כשהשחקן פה הוא לא מוערך ולא מחזיקים ממנו אבל אם הוא היה משחק במקום אחר היו מחזיקים ממנו יותר.

צ'יבוטה בהפועל י-ם עושה יותר מספרים מה4 שערי שדה ו2 גולים של בדש ויש הרבה אוהדים שלנו שרצו את בדש

KevinDurant אמר:
אליאור אמר:
KevinDurant אמר:

זאת לא הכוונה שלי

אני אומר שכאילו כשהשחקן פה הוא לא מוערך ולא מחזיקים ממנו אבל אם הוא היה משחק במקום אחר היו מחזיקים ממנו יותר.

צ'יבוטה בהפועל י-ם עושה יותר מספרים מה4 שערי שדה ו2 גולים של בדש ויש הרבה אוהדים שלנו שרצו את בדש

הבנתי למה התכוונת. רק ציינתי שהוא שחקן בסדר גמור באופן כללי.

אם שיבלי או חלאיילה ישארו אני חושב שהוא ימצא את עצמו די מהר מחוץ לסגל ביכולת הנוכחית

ציפיתי להרבה יותר ממנו. היו לו את ההזדמנויות, לא ניצל.

לא כל שחקן מתאים לקבוצה גדולה.

בהצלחה מול מכבי ת"א בדרבי.

רק מכבי אמר:
ציפיתי להרבה יותר ממנו. היו לו את ההזדמנויות, לא ניצל.

לא כל שחקן מתאים לקבוצה גדולה.

בהצלחה מול מכבי ת"א בדרבי.

מעולם לא החזקתי ממנו יותר מדי, אבל אני חושב שהוא נתן לנו פחות ממה שיכול היה לתת.
הפרידה נכונה לשני הצדדים, בדיוק כמו ההגעה שלו לפה בזמנו.

מה שכן, לא ברור למה הסכימו לוותר להפועל על דמי העברה תמורת 50% ממכירה עתידית.
זה לא שמדובר באיזה פרוספקט או שחקן עם שאיפות לצאת לחו"ל וסביר שלא נראה שקל מהסעיף הזה.

50 אחוז מהעברה עתידית על שחקן שלא ימכר בחיים
אנשי עסקים ממולחים יש בקבוצה שלנו

ממש לא ברור הקטע הזה. הרי מקסימום יסגור שם 3 שנים ואז יהיה חופשי או ישוחרר בחינם לאיזו קבוצת שקר.
לא ברור למה לא התעקשו לפחות על קומבינציה של תשלום כלשהו+ מכירה עתידית
ואם לא הסכימו לשלם שקל - אז שיתייבש ביציע

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה