I itaybenji הוא ועוד 10 14/1/25 #107 סופסוף הוא שחרר אחת כזו אצלנו אחלה אזולאי מקווה שיעזור לו לבטחון
The real Tsepo תנו לו את הסרט 14/1/25 #114 יופי אזולאי, שחקן טוב. רק בן 22 להזכירכם, שנה קטן מחג'ג' שמרגיש כמו ילד מהנוער.
Shocking4U מנהל הבורד איש צוות 14/1/25 #115 עם איך שפיינגולד נראה צריך לקחת את הכסף ולברוח. בושה וחרפה
The real Tsepo תנו לו את הסרט 14/1/25 #117 קינדה מוביל מתפרצת 4 על 4 ואני אפילו לא קצת בציפייה. מזכיר לי את פיירו ב1 על 1
G greenguy אהוב הקהל 14/1/25 #118 The real Tsepo אמר: יופי אזולאי, שחקן טוב. רק בן 22 להזכירכם, שנה קטן מחג'ג' שמרגיש כמו ילד מהנוער. לחץ להרחבה... כולם פה קוטלים את אזולאי אבל זאת שנה ראשונה שלו בקבוצה גדולה. יש לו כדורגל אני זוכר את אבו פאני בהתחלה היה מזעזע,אם יצליח לשפר אספקטים יש פה פוטנציאל לשחקן טוב מאוד
The real Tsepo אמר: יופי אזולאי, שחקן טוב. רק בן 22 להזכירכם, שנה קטן מחג'ג' שמרגיש כמו ילד מהנוער. לחץ להרחבה... כולם פה קוטלים את אזולאי אבל זאת שנה ראשונה שלו בקבוצה גדולה. יש לו כדורגל אני זוכר את אבו פאני בהתחלה היה מזעזע,אם יצליח לשפר אספקטים יש פה פוטנציאל לשחקן טוב מאוד
Shocking4U מנהל הבורד איש צוות 14/1/25 #119 חרמש לא היה צריך לצאת ואיך קינדה עדיין על הדשא עזבו שיש לו גם צהוב