• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

נושא שחקן (נהנהנהנה) צ'ארון שרי

• יוצר הנושא יוצר הנושא lemmacantor
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
ברק.י אמר:
Adi81 אמר:
הוא גם בן 35. לא נמאס לו?

מזכיר לי את המילואים. שנים הייתי עושה והיה נחמד, בשנים האחרונות כבר היה לי כבד ובכל זאת מגיע מתוך תחושת שליחות. ברגע ששאלו אותי אם אני רוצה להמשיך אמרתי לא תודה.

למיטב ידיעתי, הוא החל לשחק שם לא מזמן. אני יכול להבין שחקן שמתרגש לחוות לראשונה כדורגל נבחרות ולשחק בקבוצה עם חברים מהלאום שלו.
הוא התחיל לשחק שם רק ב2021. הרבה שחקנים רוצים להשתתף במסגרות נבחרות ובגלל זה רואים הרבה שחקנים אנגלים או צרפתיים עם שורשים אפריקאיים שלא מספיק טובים לנבחרות שלהם בוחרים לייצג את המדינות שמהם ההורים שלהם באו. אני פשוט חושב שבהתחשב בגיל שלו, בעומס שהוא נמצא תחתיו והכל שהיה עדיף גם בשבילו אם היה מוותר על הזימונים למשחקי ידידות חסרי חשיבות בתקופה הזאת.

מה הוא כבר ישיג עם הנבחרת שלו? זה לא כמו שצרפתי מייצג את חוף השנהב, סנגל, אלג'יריה או מרוקו שלהן משקל די גדול ביבשת שלהם והן מגיעות למונדיאל.

lemmacantor אמר:
מה הוא כבר ישיג עם הנבחרת שלו? זה לא כמו שצרפתי מייצג את חוף השנהב, סנגל, אלג'יריה או מרוקו שלהן משקל די גדול ביבשת שלהם והן מגיעות למונדיאל.
זמן איכות עם ווילדסחוט 😂

Shocking4U אמר:
ברק.י אמר:
Adi81 אמר:
הוא גם בן 35. לא נמאס לו?

מזכיר לי את המילואים. שנים הייתי עושה והיה נחמד, בשנים האחרונות כבר היה לי כבד ובכל זאת מגיע מתוך תחושת שליחות. ברגע ששאלו אותי אם אני רוצה להמשיך אמרתי לא תודה.

למיטב ידיעתי, הוא החל לשחק שם לא מזמן. אני יכול להבין שחקן שמתרגש לחוות לראשונה כדורגל נבחרות ולשחק בקבוצה עם חברים מהלאום שלו.
הוא התחיל לשחק שם רק ב2021. הרבה שחקנים רוצים להשתתף במסגרות נבחרות ובגלל זה רואים הרבה שחקנים אנגלים או צרפתיים עם שורשים אפריקאיים שלא מספיק טובים לנבחרות שלהם בוחרים לייצג את המדינות שמהם ההורים שלהם באו. אני פשוט חושב שבהתחשב בגיל שלו, בעומס שהוא נמצא תחתיו והכל שהיה עדיף גם בשבילו אם היה מוותר על הזימונים למשחקי ידידות חסרי חשיבות בתקופה הזאת.

ברור שאין לזה ערך ״הישגי״ ושעדיף אם היה מוותר על זה. יחד עם זאת, מדובר בשחקן שנמצא פה מלכתחילה מתוך רצון לחיות טוב ולהנות מסוף הקריירה כמה שיותר ולא מתוך שאיפה להתקדם מקצועית ולאתגר את עצמו. כשזוכרים את זה, קל יותר להבין אותו.

לזכותו, הוא מספיק מקצוען כדי לא להיראות כמו כל הקאיוסים שעברו פה בעשור האחרון ונפשו פה במקום לעבוד, וזה גם משתלם לו בהגשמת חלום ילדות - לשחק בליגת האלופות.

פציעה בשריר הירך האחורי נשמע די הגיונית בהתחשב בעומס שיש עליו ושהוא לא נעשה צעיר מיום ליום.
אני "סומך" על הצוות הרפואי שלנו שאם זאת פציעה אמיתית הוא יהיה בספק למשחק מול הגרמנים.

הסיבובים שם על פרץ וגלזר זה וואו מבחינתי הזר הכי גדול שהיה במכבי חיפה מבחינת התרומה.

סוף סוף החתים כרטיס היום ולא נעלם מול הקישור שלהם
כמה הוא רץ . כל שנייה היה במקום אחר על המגרש

הפעולה היפה ביותר שלו הייתה שהוא לא איבד שם כדור ועשה סיבוב ארוך על הקישור שלהם

אם גלוך היה נותן את המשחק ששרי נתן והפעולות שהוא נתן..

הלוואי שיסיים את העונה כמו שפתח אותה. רצון, מוטיבציית על, כל הכבוד.

נהדר. מצד אחד חבל שלא הכניס את המשקוף. מצד שני המשחק הזה היה מתוק לגמרי היום ככה.

Apoc אמר:
הפעולה היפה ביותר שלו הייתה שהוא לא איבד שם כדור ועשה סיבוב ארוך על הקישור שלהם

והבעיטה מהמקום שהיה חסר לו אולי 10 ס"מ כדי להיכנס.
איזה רגל יש לו יא אללה

איזו בעיטות הוא משחרר מהמקום, זה מטורף.
הלוואי וייתן שער כזה בליגת האלופות, איזה טיל מ30 מטר

חזרה
למעלה