• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

נושא שחקן (נהנהנהנה) צ'ארון שרי

• יוצר הנושא יוצר הנושא lemmacantor
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
חדשות מעולות. למרות שבמקרה שלו זה היה די ברור שהוא יישאר כי הוא מאוהב בחיפה, עדיין משמח לראות שזה קורה ונסגר בלי פאנצ'רים

מה נעשה ביום שהוא ילך, אין לנו מה למכור התקפית בלעדיו וזה היה ניכר מהרגע שהוא נכנס התחלנו לשחק כדורגל עם שכל.

כבר בינואר צריך להתחיל לבנות מישהו בעמדה שלו שיקבל דקות במקומו פה ושם (כנעאן?). שנה וחצי/שנתיים ליד שרי זה יתרום המון

שחקן על.
מהרגע שהוא נכנס פתאום הכל נראה פשוט, יש הכנסות כדור לרחבה, שחקנים פנויים, הכל זז נכון יותר.

כנעאן אגב זה לא תחליף ליום שאחרי שרי
שרי כמו שנאמר עושה פעולות אחרות לגמרי של ניהול משחק, דינמי מאוד וכל רגע הוא מקבל את הכדור במקום אחר
כנעאן יותר שחקן של לקחת כדור ולעשות דריבל, לפתוח קווי מסירה, להצטרף מקו שני וכאלה.
נצטרך להביא 10 זר ביום שאחרי. או מאור לוי התותח.

"מאור לוי התותח"...
בחיי שאם אתמול היה לובש חולצה של סכנין היה מקוטלג כאחד השחקנים האלמוניים שאין להם ניסיון בליגת העל.
אין לו שום יכולת לבצע שום פעולה משמעותית..

הגול נרשם על שמו? כי נראה לי שלפי הנוהג החדש זה אמור להרשם כעצמי של שחקן נתניה
אם כן שער ובישול, אחלה שרי, כוכב

Apoc אמר:

שער ובישול במשחק נוראי שלו.
אבד כמעט כל כדור, מסירות שלא הגיעו ליעד, הפסיד כמעט בכל המאבקים.

Apoc אמר:
כן כי הוא ניסה לבעוט לשער

משחק חלש, לא תרם כלום ושום דבר, כששרי לא תורם זה פוגע מאוד כי מבחינת נוכחות בקישור הוא סוג של שלומי אזולאי ויובל אשכנזי כזה שכל תנודה מעיפה אותו בקלות ושבחיים לא ינצח במאבק

היה מאוד חלש היום, כמו רוב הקבוצה.
לא נורא, קורה.

היה מאד רך ואיטי בהתנהלות עם הכדור- אבד מלא גם באיזורים מסוכנים.

המשחק הכי גרוע שלו במדים הירוקים.
0 פעולות חיוביות כל המשחק, כמות איבודים פסיכית (כולל 4 איבודים באזור החצי שלנו בפעולות שלומיאליות), ואחד התורמים הגדולים (יחד עם מוחמד) לזה שהגמלים קרקסו אותנו באמצע. כל הלחץ קורה סביבו והוא עומד.

מביך שבמשחק כזה הוא סוגר 89 דקות ואצילי מוחלף דקה 65.

נמאס לי כבר מהאגדה הזו שאסור להחליף את שרי. והעניין הוא שאיתו גם מאוד קל לדעת אחרי 25-30 דקות שהוא בא בגישה של פרצוף תחת למשחק.

מאוד קשה לי לראות את החוסר יכולת שלו ברגל החלשה (ימין) זה מגביל אותו ממש גם במסירות פשוטות ולא שאני מצפה ממנו לעשות דברים מדהימים עם רגל ימין אבל רבאק תגוון טיפה גם בפעולות פשוטות.

Judokan אמר:
0 פעולות חיוביות כל המשחק, כמות איבודים פסיכית (כולל 4 איבודים באזור החצי שלנו בפעולות שלומיאליות), ואחד התורמים הגדולים (יחד עם מוחמד) לזה שהגמלים קרקסו אותנו באמצע. כל הלחץ קורה סביבו והוא עומד.

נמאס לי כבר מהאגדה הזו שאסור להחליף את שרי. והעניין הוא שאיתו גם מאוד קל לדעת אחרי 25-30 דקות שהוא בא בגישה של פרצוף תחת למשחק.

זה נטו שינוי המערך. אנחנו חייבים עוד 10 שיאפשר לו לצאת מהמגרש כשצריך.
מעבר לזה, רצוי שאצילי ילמד לשחק בעוד עמדה. הוא לא בנוי לשחק בקו ב-3 בלמים, לא הצליח בפתיחת העונה עם השיבוץ כ10 בנסיונות שניתנו לו וחלוצים יש לנו כרגע.

ברק.י אמר:
Judokan אמר:

זה נטו שינוי המערך. אנחנו חייבים עוד 10 שיאפשר לו לצאת מהמגרש כשצריך.
מעבר לזה, רצוי שאצילי ילמד לשחק בעוד עמדה. הוא לא בנוי לשחק בקו ב-3 בלמים, לא הצליח בפתיחת העונה עם השיבוץ כ10 בנסיונות שניתנו לו וחלוצים יש לנו כרגע.

אחרי שינוי המערך, שרי עבר לשחק סוג של קיצוני בצד שמאל. אצילי היה יכול לשחק את אותו תפקיד בדיוק.

Apoc אמר:
משחק חלש, לא תרם כלום ושום דבר, כששרי לא תורם זה פוגע מאוד כי מבחינת נוכחות בקישור הוא סוג של שלומי אזולאי ויובל אשכנזי כזה שכל תנודה מעיפה אותו בקלות ושבחיים לא ינצח במאבק
בוא, שאבו פאני ומוחמד מרוויחים איזה 30% מהמאבקים אין מה לבוא בתלונות אליו שהוא לא מנצח מאבקים.

משחזר במחצית השנייה את היכולת מהמשחק מול באר שבע. כל מהלך חייב לבחור את הפעולה הכי גרועה שאפשר.
אגואיסט בלתי נלאה

Judokan אמר:
משחזר במחצית השנייה את היכולת מהמשחק מול באר שבע. כל מהלך חייב לבחור את הפעולה הכי גרועה שאפשר.
אגואיסט בלתי נלאה
איזה אגואיסט, מחצית מעולה.
היה על ה16 והשאיר לדינדה שהחמיץ.
נתנו לו שטחים והוא בעט וגם בעט טוב ולרוב למסגרת, לא יודע מה אתה רוצה ממנו הערב.
( נגד ב״ש אני מסכים שהיה החלק במגרש )

benrey אמר:
Judokan אמר:
אגואיסט בלתי נלאה
איזה אגואיסט, מחצית מעולה.
היה על ה16 והשאיר לדינדה שהחמיץ.
נתנו לו שטחים והוא בעט וגם בעט טוב ולרוב למסגרת, לא יודע מה אתה רוצה ממנו הערב.
( נגד ב״ש אני מסכים שהיה החלק במגרש )

שהוא פשוט מגזים לחלוטין בבעיטות שלו מרחוק. הוא כל כך ממוקד על לשים גול שהוא פשוט לא מסתכל על המגרש ועל שחקנים בעמדות טובות יותר.
וממי שהוא הפליימייקר של הקבוצה אני מצפה קודם כל לחםש את הפעולה הכי טובה שתקדם את ההתקפה, לא את הבעיטה והסטטיסטיקה האישית

חזרה
למעלה