ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
Apoc אמר:הגול נרשם על שמו? כי נראה לי שלפי הנוהג החדש זה אמור להרשם כעצמי של שחקן נתניה
אם כן שער ובישול, אחלה שרי, כוכב
כן כי הוא ניסה לבעוט לשערApoc אמר:הגול נרשם על שמו? כי נראה לי שלפי הנוהג החדש זה אמור להרשם כעצמי של שחקן נתניה
אם כן שער ובישול, אחלה שרי, כוכב
Judokan אמר:המשחק הכי גרוע שלו במדים הירוקים.
0 פעולות חיוביות כל המשחק, כמות איבודים פסיכית (כולל 4 איבודים באזור החצי שלנו בפעולות שלומיאליות), ואחד התורמים הגדולים (יחד עם מוחמד) לזה שהגמלים קרקסו אותנו באמצע. כל הלחץ קורה סביבו והוא עומד.
מביך שבמשחק כזה הוא סוגר 89 דקות ואצילי מוחלף דקה 65.
נמאס לי כבר מהאגדה הזו שאסור להחליף את שרי. והעניין הוא שאיתו גם מאוד קל לדעת אחרי 25-30 דקות שהוא בא בגישה של פרצוף תחת למשחק.
ברק.י אמר:Judokan אמר:המשחק הכי גרוע שלו במדים הירוקים.
0 פעולות חיוביות כל המשחק, כמות איבודים פסיכית (כולל 4 איבודים באזור החצי שלנו בפעולות שלומיאליות), ואחד התורמים הגדולים (יחד עם מוחמד) לזה שהגמלים קרקסו אותנו באמצע. כל הלחץ קורה סביבו והוא עומד.
מביך שבמשחק כזה הוא סוגר 89 דקות ואצילי מוחלף דקה 65.
נמאס לי כבר מהאגדה הזו שאסור להחליף את שרי. והעניין הוא שאיתו גם מאוד קל לדעת אחרי 25-30 דקות שהוא בא בגישה של פרצוף תחת למשחק.
זה נטו שינוי המערך. אנחנו חייבים עוד 10 שיאפשר לו לצאת מהמגרש כשצריך.
מעבר לזה, רצוי שאצילי ילמד לשחק בעוד עמדה. הוא לא בנוי לשחק בקו ב-3 בלמים, לא הצליח בפתיחת העונה עם השיבוץ כ10 בנסיונות שניתנו לו וחלוצים יש לנו כרגע.
בוא, שאבו פאני ומוחמד מרוויחים איזה 30% מהמאבקים אין מה לבוא בתלונות אליו שהוא לא מנצח מאבקים.Apoc אמר:משחק חלש, לא תרם כלום ושום דבר, כששרי לא תורם זה פוגע מאוד כי מבחינת נוכחות בקישור הוא סוג של שלומי אזולאי ויובל אשכנזי כזה שכל תנודה מעיפה אותו בקלות ושבחיים לא ינצח במאבק
איזה אגואיסט, מחצית מעולה.Judokan אמר:משחזר במחצית השנייה את היכולת מהמשחק מול באר שבע. כל מהלך חייב לבחור את הפעולה הכי גרועה שאפשר.
אגואיסט בלתי נלאה
benrey אמר:איזה אגואיסט, מחצית מעולה.Judokan אמר:משחזר במחצית השנייה את היכולת מהמשחק מול באר שבע. כל מהלך חייב לבחור את הפעולה הכי גרועה שאפשר.
אגואיסט בלתי נלאה
היה על ה16 והשאיר לדינדה שהחמיץ.
נתנו לו שטחים והוא בעט וגם בעט טוב ולרוב למסגרת, לא יודע מה אתה רוצה ממנו הערב.
( נגד ב״ש אני מסכים שהיה החלק במגרש )