• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

נושא שחקן (נהנהנהנה) צ'ארון שרי

• יוצר הנושא יוצר הנושא lemmacantor
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
KevinDurant אמר:
Judokan אמר:
KevinDurant אמר:
כל "שונאיו"

יש מישהו שמסוגל לא לשים אותו ב11 היום?

לא שונא אותו, מעריך מאוד את מה שהוא נתן, ומסוגל לשפוט אובייקטיבית שחקן על פי היתרונות והחסרונות שלו.

ולשאלתך, ללא ספק עולה בלעדיו בהרכב במשחק היום.
צפוי משחק פיזי מול קבוצה שלוחצת חזק. בדיוק סוג המשחקים ששרי לא מופיע אליהם וסופר מתקשה בהם.

מקווה לאכול את הכובע בסוף היום ושיוריד שלישייה על הפרצוף שלי
שנה שעברה הוא נתן שערים סופר חשובים במוקדמות (גם אולימפיאקוס, גם הכוכב), עונה קודם מול באקו הוא גם הגיע

הוא תמיד מגיע לרגעים האלה וחשוב מאוד בהם

זה לא מתייחס למה שכתבתי. אולימפיאקוס ובאקו לא לחצו אותך לרגע, אז זו לא דוגמה רלבנטית. גם מול פ.ס.ז במשחק המעולה שלו היה מדובר בקבוצה שלא לוחצת. מול בלגרד הוא נתן גול וביתר הזמן היה חלש.

אני לא מתחבר לססמאות כאלה של "מגיע למשחקים גדולים". היו גם מספיק משחקים שהוא לא הגיע, כאמור בייחוד מול קבוצות שדוגלות בלחץ עליו.

לדעתי טעות לפתוח איתו, נראה היום.

Judokan אמר:
KevinDurant אמר:
Judokan אמר:
לא שונא אותו, מעריך מאוד את מה שהוא נתן, ומסוגל לשפוט אובייקטיבית שחקן על פי היתרונות והחסרונות שלו.

ולשאלתך, ללא ספק עולה בלעדיו בהרכב במשחק היום.
צפוי משחק פיזי מול קבוצה שלוחצת חזק. בדיוק סוג המשחקים ששרי לא מופיע אליהם וסופר מתקשה בהם.

מקווה לאכול את הכובע בסוף היום ושיוריד שלישייה על הפרצוף שלי
שנה שעברה הוא נתן שערים סופר חשובים במוקדמות (גם אולימפיאקוס, גם הכוכב), עונה קודם מול באקו הוא גם הגיע

הוא תמיד מגיע לרגעים האלה וחשוב מאוד בהם

זה לא מתייחס למה שכתבתי. אולימפיאקוס ובאקו לא לחצו אותך לרגע, אז זו לא דוגמה רלבנטית. גם מול פ.ס.ז במשחק המעולה שלו היה מדובר בקבוצה שלא לוחצת. מול בלגרד הוא נתן גול וביתר הזמן היה חלש.

אני לא מתחבר לססמאות כאלה של "מגיע למשחקים גדולים". היו גם מספיק משחקים שהוא לא הגיע, כאמור בייחוד מול קבוצות שדוגלות בלחץ עליו.

לדעתי טעות לפתוח איתו, נראה היום.
הוא ועוד 10

סבבה, אז מה הטעם לשאול את השאלה אם אתה מגיב על אוטומט?

הוא ועוד 8 על הספסל

הם קבוצה מאוד אתלטית ואגרסיבית באמצע וחנקו אותנו שם לגמרי ולא סתם גם לו וגם לסבע היה מאוד קשה במשחק הזה אבל אין ספק שזה היה משחק רע שלו ואני בטוח שבסמי עופר זה יהיה אחרת

הגיל מגיע לכולם לצערי, למרות שזה התחיל עוד מהעונה שעברה.
הבחור נמנע ממגע וקבוצה כמו מכבי חיפה לא יכולה להרשות לעצמה אחד שעושה בכאילו לחץ ומאבד כל פעם ששומרים אותו קרוב.
אני גם מאשים קצת את השחקנים שמוסרים לו את הכדור כשהוא עם הגב, הוא לא יכול לשמור על הכדור ככה ואין לו סיבוב מהיר, לרוב זה נגמר באיבוד. מי שמוסר לו צריך לדעת יותר טוב.

KevinDurant אמר:
הם קבוצה מאוד אתלטית ואגרסיבית באמצע וחנקו אותנו שם לגמרי ולא סתם גם לו וגם לסבע היה מאוד קשה במשחק הזה אבל אין ספק שזה היה משחק רע שלו ואני בטוח שבסמי עופר זה יהיה אחרת

וואלה, זה כמעט כאילו זה היה ידוע מראש שבמשחק הזה מול יריבה פיזית הולכים ללחוץ אותו והוא הולך להיות גרוע. הפתעה רצינית שזה מה שקרה

שחקן של יתרונות ידועים וגם חסרונות ידועים, אבל מעדיפים ללכת עם המנטרות של שחקן הכרעה במקום להסתכל על מה שהוא יודע לתת ולהשתמש בו בהתאם.

גם כשהוא חופשי הוא מקבל החלטות לא טובות
הוא מגיע לאזורים המסוכנים בלי חמצן במח

משחק מזעזע שלו. לסבע היה 2 פעולות טובות:
מסירת מפתח לחזיזה ובפתיחת רגליים לפיירו. לשרי לא הייתה פעולה אחת התקפית טובה אלא רק איבודי כדור.

אם היה לי שקל על כל "You know" שהוא אומר בזמן ראיון/מסיבת עיתונאים - כבר מזמן היה תקציב לקשר אחורי.

מחר צריך לקחת את הקבוצה על הגב, אלו המשחקים שיצדיקו את ההישארות שלו, לא צ'יפים ועקבים נגד סכנין. הלוואי ויוכיח שעדיין יש לו מה לתת בטופ

יש לו הרבה מה לתת בטופ, אבל במשחק של מחר הוא לא צריך לפתוח בהרכב.

בדיוק אותו סיפור מהמשחק הראשון - מול קבוצה עם אמצע סופר אגרסיבי ולוחץ, אין לשרי מה לחפש וזה מתכון בטוח למשחק חלש שלו עם מלא איבודים.

Jerry אמר:
מחר צריך לקחת את הקבוצה על הגב, אלו המשחקים שיצדיקו את ההישארות שלו, לא צ'יפים ועקבים נגד סכנין. הלוואי ויוכיח שעדיין יש לו מה לתת בטופ

אני יכול לספור על יד אחת את מספר האנשים שחושבים ששרי צריך באיזה שהוא עולם להצדיק את ההישארות שלו.

Judokan אמר:
יש לו הרבה מה לתת בטופ, אבל במשחק של מחר הוא לא צריך לפתוח בהרכב.

בדיוק אותו סיפור מהמשחק הראשון - מול קבוצה עם אמצע סופר אגרסיבי ולוחץ, אין לשרי מה לחפש וזה מתכון בטוח למשחק חלש שלו עם מלא איבודים.

היה השחקן מספר 1 שלנו בקמפיין ליגת האלופות שנה שעברה. מול חוליות קישור לא רעות הייתי אומר. אני לא מאמין שאנשים עדיין בשטויות האלה

The real Tsepo אמר:
Jerry אמר:

אני יכול לספור על יד אחת את מספר האנשים שחושבים ששרי צריך באיזה שהוא עולם להצדיק את ההישארות שלו.
תפסיקו להגיב מהרגש. יש מצב נתון. יש לך סבע, יש לך רפא, אין לך שחקני אגף, אין לך שוער, אין לך בלם שלישי. כולנו היינו רוצים לשחרר קודם את פיירו, בעיניי שרי ודניאל מיד אחריו, מי שחושב שזה תסריט הזוי כנראה לא חושב בצורה אובייקטיבית

Jerry אמר:
The real Tsepo אמר:
Jerry אמר:

תפסיקו להגיב מהרגש. יש מצב נתון. יש לך סבע, יש לך רפא, אין לך שחקני אגף, אין לך שוער, אין לך בלם שלישי. כולנו היינו רוצים לשחרר קודם את פיירו, בעיניי שרי ודניאל מיד אחריו, מי שחושב שזה תסריט הזוי כנראה לא חושב בצורה אובייקטיבית

תסלח לי, אני חושב שהדעה הזו היא הזויה, מנותקת ומראה על זיכרון קצר. בפעם המיליון, החיים אינם פוטבול מנג'ר.
מעבר לזה ששרי טופ 5 שחקנים בליגה, הוא הלב והנשמה שלנו, איתו הקבוצה נראית אחרת לגמרי. אתם תבינו את זה רק אחרי שהוא ילך, אני לא מאמין שאני אומר את זה בכלל. הוא הקפטן הבלתי מעורער ותראה איך כל שחקן ששיחק איתו מדבר עליו, על המשמעות האדירה שלו מקצועית וחברתית. אין פריווילגיה בשום צורה לחשוב לתת לו ללכת. ובשביל מה? בשביל בלם על הספסל? כמה הזוי אפשר להיות באמת.
הוא מבחינתי מעל כולם מייצג רנסאנס של מכבי חיפה ועודנו שחקן פשוט מטורף.
זה לא אומר כמובן שהוא חסין מביקורת, הוא צריך לקבל פחות דקות השנה ולראות גם ספסל לפעמים.

חזרה
למעלה