כרגיל דחיינות וסנטימנט של ״יהיה בסדר״ זה המחלה הכי גרועה של המועדון הזה
ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
Green991 אמר:כמו אבו פאני- אם זה לא משחק גדול זה לא מעניין אותו.
Green991 אמר:כמו אבו פאני- אם זה לא משחק גדול זה לא מעניין אותו.
KevinDurant אמר:חזר מהפציעה יותר טוב ממה שהיה קודם.
הלוואי שיישאר, קפטן אמיתי.
ההשתחררות מלחץ בדריבל תמיד הייתה לו. מרגיש לי שגם במשחקים האחרונים הוא לוקח יותר אחריות ולא בורח מהכדור ואפילו להפך.Liberman אמר:KevinDurant אמר:חזר מהפציעה יותר טוב ממה שהיה קודם.
רציתי להגיד את זה גם.
נטע ביצע שינוי ענק והפסיק לצלם שחקנים והתחיל לשחק כמו גבר.
מעולם לא היו לי טענות לגבי חטיפות ומשחק לחץ שהוא עושה, מה גם שהוא שיפר דרמטית השתחררות מלחץ והוא עושה את זה פשוט וואו.
מפרגן לו ביג טיים.
KevinDurant אמר:ההשתחררות מלחץ בדריבל תמיד הייתה לו. מרגיש לי שגם במשחקים האחרונים הוא לוקח יותר אחריות ולא בורח מהכדור ואפילו להפך.Liberman אמר:KevinDurant אמר:חזר מהפציעה יותר טוב ממה שהיה קודם.
רציתי להגיד את זה גם.
מעולם לא היו לי טענות לגבי חטיפות ומשחק לחץ שהוא עושה, מה גם שהוא שיפר דרמטית השתחררות מלחץ והוא עושה את זה פשוט וואו.
מפרגן לו ביג טיים.
היה לו היום חילוץ שהוא רדף אחרי קרנף כמו ראביו לדעתי והצליח לחלץ שם בסוף, מי היה מאמין.
שנה שעברה ובעונה הראשונה של בכר גם היה לו הצטרפות יפה לרחבה מקו שני והוא אולי כי הוא מתופקד יותר אחורה אבל פחות עושה את זה השנהRakMaccabi31 אמר:KevinDurant אמר:ההשתחררות מלחץ בדריבל תמיד הייתה לו. מרגיש לי שגם במשחקים האחרונים הוא לוקח יותר אחריות ולא בורח מהכדור ואפילו להפך.Liberman אמר:רציתי להגיד את זה גם.
מפרגן לו ביג טיים.
היה לו היום חילוץ שהוא רדף אחרי קרנף כמו ראביו לדעתי והצליח לחלץ שם בסוף, מי היה מאמין.
וואלה גם שנה שעברה בתיקו נגד ירושלים כשרק חזר מהפציעה היתה לו רדיפה כזו
רואים שבמכבי עובדים על החושלות של השחקנים שלה ונטע בהחלט נהיה שחקן הרבה יותר שלם
עדיין חסר לי לראות אותו בועט, מוסר לשליש האחרון וקצת החילוצים בחצי היריבה. ולצערי כבר די ברור שזו העונה האחרונה שלו בקדנציה הראשונה
הוא תופקד לפני שנתיים הרבה יותר גבוהה. ואצל בלבול אומנם שיחק כ-6 אבל עשה עבודה של שני שחקנים אם לא יותרShocking4U אמר:שנה שעברה ובעונה הראשונה של בכר גם היה לו הצטרפות יפה לרחבה מקו שני והוא אולי כי הוא מתופקד יותר אחורה אבל פחות עושה את זה השנהRakMaccabi31 אמר:KevinDurant אמר:ההשתחררות מלחץ בדריבל תמיד הייתה לו. מרגיש לי שגם במשחקים האחרונים הוא לוקח יותר אחריות ולא בורח מהכדור ואפילו להפך.
וואלה גם שנה שעברה בתיקו נגד ירושלים כשרק חזר מהפציעה היתה לו רדיפה כזו
רואים שבמכבי עובדים על החושלות של השחקנים שלה ונטע בהחלט נהיה שחקן הרבה יותר שלם
עדיין חסר לי לראות אותו בועט, מוסר לשליש האחרון וקצת החילוצים בחצי היריבה. ולצערי כבר די ברור שזו העונה האחרונה שלו בקדנציה הראשונה