• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

נושא שחקן נטע (הקפטן) לביא

• יוצר הנושא יוצר הנושא lemmacantor
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
כרגיל דחיינות וסנטימנט של ״יהיה בסדר״ זה המחלה הכי גרועה של המועדון הזה

כמו אבו פאני- אם זה לא משחק גדול זה לא מעניין אותו.

Green991 אמר:

היה בסדר גמור היום אין מה להשוות בכלל לאבו פאני .
אבו פאני זה שחקן עם אופי חרא ואם ג׳אבר היה כשיר הוא לא היה רואה דשא בכלל .

אבל זה בדיוק העניין ברכש. להביא את חמודי היה לעלות היום בהרכב שחקן סופר אינטנסיבי. גם היכולת לעלות בחצי שני לא את עלי ששחקו אותו לגמרי בטורינו ברביעי.

Green991 אמר:

מההה

היה מאוד מחויב וכל הזמן חיפש את הכדור וירד להגנה בכל פעם שהיה מעבר

להפך לדעתי אפילו שיחק מאחורה מדי. מתגעגע לנטע שגם מאיים לשער

המצטיין של המשחק בעיניי
לדעתי יש קבוצה בכירה באירופה שכבר יודעת שהוא שלה עוד קצת יותר מחצי שנה

משחק ענק שלו. היה שם סיבוב מטורף שהוא עשה והשתחרר תחת לחץ.

כפיים לקפטן
היה רגע שג׳וש דרך עליו שחשבתי שסיים את העונה. נכס השתפר פלאים זה כאילו שחקן אחר

חזר מהפציעה יותר טוב ממה שהיה קודם.

הלוואי שיישאר, קפטן אמיתי.

KevinDurant אמר:

רציתי להגיד את זה גם.
נטע ביצע שינוי ענק והפסיק לצלם שחקנים והתחיל לשחק כמו גבר.
מעולם לא היו לי טענות לגבי חטיפות ומשחק לחץ שהוא עושה, מה גם שהוא שיפר דרמטית השתחררות מלחץ והוא עושה את זה פשוט וואו.
מפרגן לו ביג טיים.

Liberman אמר:
KevinDurant אמר:

רציתי להגיד את זה גם.
מעולם לא היו לי טענות לגבי חטיפות ומשחק לחץ שהוא עושה, מה גם שהוא שיפר דרמטית השתחררות מלחץ והוא עושה את זה פשוט וואו.
מפרגן לו ביג טיים.
ההשתחררות מלחץ בדריבל תמיד הייתה לו. מרגיש לי שגם במשחקים האחרונים הוא לוקח יותר אחריות ולא בורח מהכדור ואפילו להפך.

היה לו היום חילוץ שהוא רדף אחרי קרנף כמו ראביו לדעתי והצליח לחלץ שם בסוף, מי היה מאמין.

KevinDurant אמר:
Liberman אמר:
KevinDurant אמר:

רציתי להגיד את זה גם.
מפרגן לו ביג טיים.
ההשתחררות מלחץ בדריבל תמיד הייתה לו. מרגיש לי שגם במשחקים האחרונים הוא לוקח יותר אחריות ולא בורח מהכדור ואפילו להפך.

היה לו היום חילוץ שהוא רדף אחרי קרנף כמו ראביו לדעתי והצליח לחלץ שם בסוף, מי היה מאמין.

וואלה גם שנה שעברה בתיקו נגד ירושלים כשרק חזר מהפציעה היתה לו רדיפה כזו
רואים שבמכבי עובדים על החושלות של השחקנים שלה ונטע בהחלט נהיה שחקן הרבה יותר שלם

עדיין חסר לי לראות אותו בועט, מוסר לשליש האחרון וקצת החילוצים בחצי היריבה. ולצערי כבר די ברור שזו העונה האחרונה שלו בקדנציה הראשונה

אין לי בעיה שלא יכבוש ושלא יבעט. מה שהוא צריך לעשות זה מה שהוא עשה היום בצורה מושלמת.
להתשחרר מלחץ, לרדוף אחרי שחקנים ולהיות מחוייב 100%.

כשהוא משחק ככה אני מפרגן. כל הכבוד.

RakMaccabi31 אמר:
KevinDurant אמר:
Liberman אמר:
רציתי להגיד את זה גם.
מפרגן לו ביג טיים.

רואים שבמכבי עובדים על החושלות של השחקנים שלה ונטע בהחלט נהיה שחקן הרבה יותר שלם

עדיין חסר לי לראות אותו בועט, מוסר לשליש האחרון וקצת החילוצים בחצי היריבה. ולצערי כבר די ברור שזו העונה האחרונה שלו בקדנציה הראשונה
שנה שעברה ובעונה הראשונה של בכר גם היה לו הצטרפות יפה לרחבה מקו שני והוא אולי כי הוא מתופקד יותר אחורה אבל פחות עושה את זה השנה

מסכים לגמרי עם הפירגונים.

מאז המשחק מול בלגרד בחוץ משהו במשחק שלו השתנה לטובה ממש.
הוא הרבה יותר מעורב במשחק, הרבה יותר בוגר וגם לא מוותר ומלווה שחקנים כמו בעבר, אלא מנסה להישאר עם השחקן ולהלחיץ אותו גם אם הוא מהיר ממנו, כמו אתמול עם ראביו.

השדרוג שאני הכי אוהב לראות אצלו במשחקים האחרונים זה שהוא חזר לבוא לקבל כדורים כדי להתחיל התקפות, כמו לפני שנתיים. זה כל כך חשוב לשטף המשחק שלנו שזה יקרה, כי הוא בין השחקנים הבודדים אצלנו שיכולים להשתחרר בקלילות מלחץ ולנווט את המשחק נכון

Shocking4U אמר:
RakMaccabi31 אמר:
KevinDurant אמר:

שנה שעברה ובעונה הראשונה של בכר גם היה לו הצטרפות יפה לרחבה מקו שני והוא אולי כי הוא מתופקד יותר אחורה אבל פחות עושה את זה השנה
הוא תופקד לפני שנתיים הרבה יותר גבוהה. ואצל בלבול אומנם שיחק כ-6 אבל עשה עבודה של שני שחקנים אם לא יותר

היום הוא כמעט ולא מצרף לקו המטווח

בקטע הזוי משחקן גמור שכולם קברו, הוא הפך להיות שחקן יותר טוב מלפני הפציעה
מקווה שיציעו לו חוזה מטורף, חייבים להשאיר אותו פה

חלבי. צלם.
שחקן ענק, חבל שאין דרך לשכנע אותו להישאר.

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה