• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

נושא שחקן נטע (הקפטן) לביא

• יוצר הנושא יוצר הנושא lemmacantor
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
GKagelmacher אמר:
hezildo אמר:
משחק ענק שלו. היה שם סיבוב מטורף שהוא עשה והשתחרר תחת לחץ.

סיבוב פסיכי. שרף לראביו את הצורה.

הסיבוב הזה עם הכדור זה הpower move שלו כבר שנים. אבל השנה הוא ממש שדרג אותו.
הצליח להמציא את עצמו מחדש אחרי הפציעה - איבד מהירות אבל בתמורה נהיה גנרל שמנווט את כל המשחק במגרש ויוצא לספק שמירה אישית איכותית

gargy אמר:
חלבי. צלם.
שחקן ענק, חבל שאין דרך לשכנע אותו להישאר.

זאת האמת והיא הייתה צריכה להיאמר בזמנו.
הוא קפטן חלבי עם אופי של ילדה שהיה רגיל לצלם שחקנים.

מאותו יום שהוא בא לגלזר בפנדל עם אצילי ראיתי שמשהו השתנה אצלו.
בכלל, המשחק שלו השתנה הוא התבגר ונהיה אחראי. כשהוא גדול אני מפרגן וכשהוא מצלם אז הוא מצלם וצריך להגיד את זה. שנים הוא צילם שחקנים.

לעצום את העיניים ולעבור לסדר היום לדברים בסיסיים מקפטן וקשר אמצע כי הוא שחקן נוער?
לא אצלי. יש את רקמכבי31 שסוגד על עיוור.

Liberman אמר:
gargy אמר:
חלבי. צלם.
שחקן ענק, חבל שאין דרך לשכנע אותו להישאר.

זאת האמת והיא הייתה צריכה להיאמר בזמנו.
הוא קפטן חלבי עם אופי של ילדה שהיה רגיל לצלם שחקנים.

מאותו יום שהוא בא לגלזר בפנדל עם אצילי ראיתי שמשהו השתנה אצלו.
בכלל, המשחק שלו השתנה הוא התבגר ונהיה אחראי. כשהוא גדול אני מפרגן וכשהוא מצלם אז הוא מצלם וצריך להגיד את זה. שנים הוא צילם שחקנים.

לעצום את העיניים ולעבור לסדר היום לדברים בסיסיים מקפטן וקשר אמצע כי הוא שחקן נוער?
לא אצלי. יש את רקמכבי31 שסוגד על עיוור.

אני לא מסכים איתך.
לפני הפציעה נטע היה שחקן מצויין והחזיק להו את האמצע. כן היו לו שטויות לפעמים של לצלם שחקנים, אבל זה לא היה בדרך קבע, וחלבי בטח שהוא לא היה, הוא לבד החזיק לנו בצורה מצויינת את כל האמצע.
נטע של השנה זה שדרוג מטורף, אבל זה שדרוג בין שחקן טוב לשחקן ענק, לא בין למלם חלבי לשחקן ענק, לדעתי לפחות.

טוב דעתי היא שונה וזה בסדר
זה המקום לשתף דעות שונות ומנוגדות ולקבל אותן 🤙🏽

הרבה פעמים כשאנחנו עצבניים ולחוצים משהו בו משתנה לרעה ולדעתי הוא רק מלחיץ את העסק עוד יותר עם כל מיני פעולות מיותרות. קרה גם אתמול. חייב לעבוד על הקטע המנטלי הזה

הייתה לו הכנסת כדור מעולה לדין דוד שבוזבזה.
אבל חוץ מזה? משחק מתחת לכל ביקורת שלו (וגם של מוחמד, אבל אצל לביא זה היה קיצוני). הוא פשוט השאיר בורות לאורך כל מרכז השדה, לא היה קרוב לשום התרחשות.
והקלות שבה מבונג ניער אותו בגול הראשון של קרית שמונה הייתה מביכה.

חבר׳ה, כשיותר מדיי שחקנים איכותיים קורסים ( נטע, שון, עלי, דילן) זו תוצאה של עומס גדול. אוכלים את מה שבישל יענקלך עם הרכש.

הוא גמור מעייפות. אפילו בראיון אתמול אחרי המשחק הוא התנשף כמו משוגע

כשהוא טוב אנחנו רמה מעל וכשהוא ביום לא טוב הקבוצה מופקרת. אומר הכל עליו. יופי של קפיצת מדרגה השנה אחרי השנה הקשה שעברה עליו והיה לי אליו המון ביקורות בתקופה שהוא צילם.
יופי קפטן

התחיל לא טוב כמו כל הקבוצה אבל אחרי זה השתלט לגמרי על המשחק

מהדקה ה15 הוא שיחק מדהים, באמת.

בניהול משחק, שחרור לחץ, מנהיגות, ובעיקר לחץ הגנתי מרשים מאוד עם לא מעט חילוצים. כפיים.

אחרי המשחק הדבר היחידי שאמרתי לעצמי זה איזה זין שהכוכב הזה לא יהיה פה עונה הבאה.

נכס. שחקן אירופאי לכל דבר. פשוט מדהים הסבסובים שלו, ואיך הוא שובר לחץ בדריבל ודוחף את הכדור קדימה

GKagelmacher אמר:
אחרי המשחק הדבר היחידי שאמרתי לעצמי זה איזה זין שהכוכב הזה לא יהיה פה עונה הבאה.

לא הייתי ממהר עם זה.
עם כל הכבוד, הוא לא ברמה של אנגליה או איזה קבוצה באמת טובה בספרד.
אם לא תבוא לו איזה הצעה מהולנד/סקוטלנד (ריינג'רס/סלטיק), לא יודע כמה מהר הוא יעזוב.
בשביל להרוויח עוד 100 או 200 אלף בבלגיה הוא לא יעזוב.

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה