• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

נושא שחקן נטע (הקפטן) לביא

• יוצר הנושא יוצר הנושא lemmacantor
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
Shocking4U אמר:
מצחיק אותי ה״עושים הכל כדי להשאיר אותו״

כאילו, הם יודעים שהם לא חייבים לשחרר אותו? יש לו חוזה עד סוף העונה.

בגדול, אתה יכול להשאיר אותו בכוח, אבל זה לא הוגן כלפיו אחרי שביקשו ממנו להשאר פעם שעברה ואז גם הגיעה לו הפציעה.
אם לא תשחרר שחקנים שאמרת להם שתשחרר אותם כשתגיע הצעה טובה, זה יכול לפגוע ביכולת שלך להחתים שחקנים אחרים בעתיד.

אליפות חזות הכל. שוב עוד חצי שנה הוא שחקן חופשי ויוכל בקלות לעבור לחו"ל. חוץ מזה הבטיחו לו לגבי אירופה. פעם אחרונה שבדקתי אוסקה נמצאת באסיה.

Shocking4U אמר:
בוקר של אובדן אליפות.

אחי התגובות שלך מדכאות אותי.
אתה מתבטא פה כאילו המועדון מתרסק כל תגובה שלך היא באור שלילי/פסימי.
אתה חייב להרגיע קצת .

אני עם אלכס פה. לא מביא את קארצב גם בחינם. שירד ליגה עם נתניה בעזרת השם.

קארצב בירידה חדה ביכולת לא הוא ולא גוני נאור מחליפים לנטע גם בכר יודע את זה.
אני קורא עוד שהוא מתלבט, הוא לא שלם עם המעבר הזה.
שיתנו לו העלאה משמעותית עד הקיץ ובקיץ אלוהים גדול.

Shocking4U אמר:
מצחיק אותי ה״עושים הכל כדי להשאיר אותו״

כאילו, הם יודעים שהם לא חייבים לשחרר אותו? יש לו חוזה עד סוף העונה.

אז תקבל שחקן ממורמר שלא רוצה להיות פה.

הביזיון האמיתי זה שהגיעו איתו למצב שהוא מסיים חוזה וכל הכוח אצלו. התנהלות של מפגרים. מדהים שזה קורה להם פעם אחר פעם והם לא לומדים את הלקח.

בכנות אני לא מבין מה יש לו ללכת לשם.
אתה שחקן בן 26 בשיא הקריירה ומסיים חוזה. בקיץ יהיו לך הרבה יותר אפשרויות. לא חושב שהייתי מוותר על זה בשביל הכסף שהם מציעים לו.

ברק בכר שוחח עם כלי התקשורת והתייחס בין היתר לאפשרות עזיבתו של נטע לביא: "כולם יודעים שיש הצעה, זו החלטה של נטע.

ברור שאני כמאמן רוצה שהוא יישאר, כי הוא שחקן מאוד חשוב, אבל גם לשחקן יש רצונות משלו וצריך לדעת לכבד אותם. אני מקווה שהוא יישאר, אבל אם לא, יהיו שחקנים אחרים שיהיו במקומו. בכל עונה יש שחקנים שחסרים, אם נטע יעזוב, נסתדר, נמצא חלופות. נטע שחקן משמעותי וחשוב, אבל אין טעם לדוש בזה. כרגע שום דבר לא סגור. מבחינת זרים אנחנו סגורים, זו שאלה של ישראלים ואין יותר מדי אופציות. הסגל שלנו מספיק חזק כדי ללכת עד הסוף, אולי יהיה שינוי כזה או אחר אבל לא תהיה מהפיכה".

לא נשמע אפילו שמדברים ממש על רכש? מתכננים פשוט להסתדר בלי נטע כאילו כלום?

Shocking4U אמר:
ברק בכר שוחח עם כלי התקשורת והתייחס בין היתר לאפשרות עזיבתו של נטע לביא: "כולם יודעים שיש הצעה, זו החלטה של נטע.

ברור שאני כמאמן רוצה שהוא יישאר, כי הוא שחקן מאוד חשוב, אבל גם לשחקן יש רצונות משלו וצריך לדעת לכבד אותם. אני מקווה שהוא יישאר, אבל אם לא, יהיו שחקנים אחרים שיהיו במקומו. בכל עונה יש שחקנים שחסרים, אם נטע יעזוב, נסתדר, נמצא חלופות. נטע שחקן משמעותי וחשוב, אבל אין טעם לדוש בזה. כרגע שום דבר לא סגור. מבחינת זרים אנחנו סגורים, זו שאלה של ישראלים ואין יותר מדי אופציות. הסגל שלנו מספיק חזק כדי ללכת עד הסוף, אולי יהיה שינוי כזה או אחר אבל לא תהיה מהפיכה".

סומכים על מאורי ומחכים לג'אבר שחוזר כל רגע

Shocking4U אמר:

אמר שלא תהיה מהפכה. לא אמורה להיות.

lemmacantor אמר:
Shocking4U אמר:

אמר שלא תהיה מהפכה. לא אמורה להיות.
נכון אבל כשהוא אומר שאין יותר מדי אופציות של ישראלים ונסתדר הסגל מספיק חזק כדי ללכת עד הסוף זה נשמע כאילו הוא אומר שלא צריך להביא שחקן במקומו

בן דור טוען ברדיו שבסביבה של נטע אומרים שהם לא מכירים את התדרוך שיצא מהכיוון של מכבי חיפה על זה שהציעו לו להפוך למשתכר הבכיר בקבוצה ושהם לא קיבלו הצעה כזאת.

תעשה מה שאתה מרגיש לנכון, הרווחת את הזכות הזאת אחרי השנתיים וחצי האחרונות.

אוהבים אותך קפטן

KevinDurant אמר:
תעשה מה שאתה מרגיש לנכון, הרווחת את הזכות הזאת אחרי השנתיים וחצי האחרונות.

אוהבים אותך קפטן

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה