• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

נושא שחקן נטע (הקפטן) לביא

• יוצר הנושא יוצר הנושא lemmacantor
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
אוף איזה באסה לפתוח את האינטרנט מהצד השני של העולם ולראות שנטע עוזב.
הכי מבאס שיש הפך השנה להיות רמה מעל. מאחל לו רק טוב והלוואי ונס חנוכה ולא ילך לפחות עד הקיץ

Shocking4U אמר:
בן דור טוען ברדיו שבסביבה של נטע אומרים שהם לא מכירים את התדרוך שיצא מהכיוון של מכבי חיפה על זה שהציעו לו להפוך למשתכר הבכיר בקבוצה ושהם לא קיבלו הצעה כזאת.

בקיצור לא הציעו לו אפילו שדרוג לחוזה.
פשוט נותנים לו לעזוב "אבל אנחנו נשמח אם תישאר".
מועדון פטתי.

Shocking4U אמר:
בן דור טוען ברדיו שבסביבה של נטע אומרים שהם לא מכירים את התדרוך שיצא מהכיוון של מכבי חיפה על זה שהציעו לו להפוך למשתכר הבכיר בקבוצה ושהם לא קיבלו הצעה כזאת.

דווקא נשמע כמו משהו שממתין לקבל הצעה גבוהה כדי להשאר

Liberman אמר:
Shocking4U אמר:

דווקא נשמע כמו משהו שממתין לקבל הצעה גבוהה כדי להשאר

זה גם מה שאני חושב

דל"פ
נטע חוזר לפה עוד שנתיים אחרי שהוא לא שיחק עונה ביפן ואז הלך לחמם ספסל באיזה קבוצה באירופה

אפשר לסגור את הנושא בקרוב מאוד.

חבל מאוד שלא מציעים לו סכום שלא יסרב.

שיילך לשנתיים-שלוש להתרענן ויחזור אלינו, רק שיזהר לא לאכול יותר מדי סושי, שיראה את קניוק חזר קבבון מהמסע בתאילנד. בהצלחה קפטן

דווקא היפנים אנשים מאוד רזים, אני לא דואג בקטע הזה.
אם מוכרים הייתי מכניס כמובן סעיף באיבק כמו שהיה עם טאלב בפרנקפורט (לא שמימשנו אותו) וסעיף שמשם הוא חוזר רק אלינו בארץ.

באוסקה הציעו 300 אלף יורו כפיצוי לירוקים, שמעוניינים בסכום גבוה יותר. כעת יש משא ומתן בין הצדדים, אך ההערכה שהדבר לא ימנע את המעבר. "99 אחוז שנטע יעזוב", אמר גורם המעורה בפרטים. "יענקל'ה עושה הכל כדי שנטע יישאר והגיש לו הצעה גבוהה מאוד בכל קנה מידה, אבל נראה שנטע נחוש לעזוב וזה מה שמסתמן".

300 אלף זה סכום מעליב. לפי שלמה וויס בוואלה נטע ״99 אחוז עוזב״ ויש השלמה עם זה במועדון.

Nirgreen אמר:
Shocking4U אמר:
Apoc אמר:
"גם בירם כיאל מועמד" חחח וואט דה פאק
מועמד מטעם עצמו. דוחף את עצמו דרך מקורבים

שלילי, מועמד רציני יותר מקארצב.
גם אני מועמד יותר רציני מקארצב. אף אחד פה לא באמת מאמין שהם הולכים להשכיב עליו 2+ מיליון יורו.

מי שמכיר את זערורה ועקב אחריו העונה עד כה - איך הוא בעמדה של נטע? הוא לא יותר קדמי?

לאבד את נטע עכשיו, אחרי שהעונה הוא סוף סוף עשה את הקפיצת מדרגה והפך לשחקן משמעותי מבחינת הרמה שלו, זאת תהיה מכה לא פשוטה, במיוחד לאור ההיצע הישראלי החלש.

מצד שני, הישארות שלו בקבוצה צריכה לבוא קודם כל ממנו. אין טעם לשבת עליו להישאר אם הוא לא רוצה ולקבל שחקן ממורמר, בעיקר מהסיבה שזאת תהיה הפעם השניה.

שנה שעברה לקחנו אליפות בלעדיו, הבעיה שאז היה לנו יותר עומק ועכשיו אנחנו רק עם עלי ואבו פאני.

גם מהצד שלו הוא צריך לחשוב על ההשלכות. הוא שחקן בית ואהוב על כולם במועדון, קפטן עם מעמד בחדר ההלבשה. לא בטוח שזה יהיה המצב אם הוא ירצה לחזור עוד שנה- שנתיים.

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה