• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

נושא שחקן נטע (הקפטן) לביא

• יוצר הנושא יוצר הנושא lemmacantor
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
ברור לך שעדיף את כנעאן כן?
הוא לא רואה את נטע ממטר בכל תפקיד שתשים אותו

צריך לעשות לנטע שיחה שהוא צריך להיות מושאל ולהעלות כושר,אם יהיה טוב יחזור בינואר.
כרגע הוא רק פוגע בקבוצה

amitoima אמר:
צריך לעשות לנטע שיחה שהוא צריך להיות מושאל ולהעלות כושר,אם יהיה טוב יחזור בינואר.
כרגע הוא רק פוגע בקבוצה
אני לא זוכר מקרה שקפטן של קבוצה מושאל כדי לצבור דקות

הוא לא יכול להישאר ברמתו חלק מהרוטציה, אין ברירה.
זה או להשאיל או למכור.

benrey אמר:
amitoima אמר:
כרגע הוא רק פוגע בקבוצה

זה יכול להכנס לגינס?

נטע חייב לעשות מחנה אימונים רציניים אחרת אין לו מה לחפש בקבוצת צמרת ואני מתומכיו.

מול הצהבת היה לו

1/7 במאבקים
0/3 במאבקי אוויר

זה מספרים מזעזעים. מבחינה הגנתית ומבחינת חילוצי כדור מאז הפציעה הוא פשוט לא מצליח

Liberman אמר:
benrey אמר:
amitoima אמר:
כרגע הוא רק פוגע בקבוצה

זה יכול להכנס לגינס?

לדעתי זהי כול לקרות גם לקבוצה השנייה שלי.

Liberman אמר:
benrey אמר:
amitoima אמר:
כרגע הוא רק פוגע בקבוצה

זה יכול להכנס לגינס?
זה כבר קרה במכבי חיפה! שלומי אזולאי הקשר היה הקפטן של הקבוצה והושאל להפועל חיפה בעונה שמרקו הגיע.

RakMaccabi31 אמר:
כנען יותר טוב מלביא. ומשפתי יותר טוב מג'וש סמנופף

אתה יכול להמשיך לחשוב שנטע שחקן טוב, אבל כרגע ברמתו הוא לא מתאים לאמצע טבלה בליגת העל.
הוא לא מסוגל לעשות פעולות פשוטות של קשר הגנתי.

זוכרים שבעונות רעות שלנו היו שחקנים שכל העונה ביקרנו לרעה, ואז בגארבג טיים היו נותנים איזה משחק או 2 טובים והקבוצה החליטה להשאיר אותם לעוד עונה?
אז נטע היום.

אני מקווה שבכר לא יסתנוור מהמשחק שלו היום ובטעות יעלה אותו בגביע. מה שמעודד מהבחינה הזאת, זה שהוא סיים 90 דקות.

היה מעולנ היום. הוא לא צריך זמן לחזור מהפציעה. בעזרת השם יעשה הכנה ויחזור מעולה לשנה הבאה. מזל שיש פה היסטוריה, כי הרבה יצטרכו לאכול פה את הכובע. יאללה נטע ❤️

הוא היה טוב היום אבל לא הסתוונרתי מהמשחק שלו. הוא במשחקים שהוא היה טוב העונה כל הזמן היה טוב כשהכדור אצלו הבעיה היא כשהכדור לא אצלו. יש לו ירידה מטורפת בחילוצים ומאבקים מוצלחים וגם היום לקראת הסוף היה רגע שהוא ניסה לעשות פאול של צהוב על נתניה ולתפוס שחקן שלהם ולא הצליח להגיע אליו מרוב שהוא היה איטי.

התקפית הוא השתפר פלאים ב2 עונות האחרונות, דוחף כדורים ויודע להשתחרר טוב עם דריבל והטעיות גוף משחקנים אבל אחד האספקטים הכי חשובים שלו זה חילוצי כדור ותיקולים ואת זה הוא לא עושה השנה.

Shocking4U אמר:
הוא היה טוב היום אבל לא הסתוונרתי מהמשחק שלו. הוא במשחקים שהוא היה טוב העונה כל הזמן היה טוב כשהכדור אצלו הבעיה היא כשהכדור לא אצלו. יש לו ירידה מטורפת בחילוצים ומאבקים מוצלחים וגם היום לקראת הסוף היה רגע שהוא ניסה לעשות פאול של צהוב על נתניה ולתפוס שחקן שלהם ולא הצליח להגיע אליו מרוב שהוא היה איטי.

התקפית הוא השתפר פלאים ב2 עונות האחרונות, דוחף כדורים ויודע להשתחרר טוב עם דריבל והטעיות גוף משחקנים אבל אחד האספקטים הכי חשובים שלו זה חילוצי כדור ותיקולים ואת זה הוא לא עושה השנה.
אני מסכים. חייב לחזור לעצמו מבחינה פיזית

בירקי אמר:
היה מעולנ היום. הוא לא צריך זמן לחזור מהפציעה. בעזרת השם יעשה הכנה ויחזור מעולה לשנה הבאה. מזל שיש פה היסטוריה, כי הרבה יצטרכו לאכול פה את הכובע. יאללה נטע ❤️

מחזק ואמן

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה