יום-טוב שוקרון
שחקן של המאמן
אותו כנ"ל
ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
Shocking4U אמר:כולם פה רוצים בהצלחתו
אני לא זוכר מקרה שקפטן של קבוצה מושאל כדי לצבור דקותamitoima אמר:צריך לעשות לנטע שיחה שהוא צריך להיות מושאל ולהעלות כושר,אם יהיה טוב יחזור בינואר.
כרגע הוא רק פוגע בקבוצה
benrey אמר:אני לא זוכר מקרה שקפטן של קבוצה מושאל כדי לצבור דקותamitoima אמר:צריך לעשות לנטע שיחה שהוא צריך להיות מושאל ולהעלות כושר,אם יהיה טוב יחזור בינואר.
כרגע הוא רק פוגע בקבוצה
Liberman אמר:benrey אמר:אני לא זוכר מקרה שקפטן של קבוצה מושאל כדי לצבור דקותamitoima אמר:צריך לעשות לנטע שיחה שהוא צריך להיות מושאל ולהעלות כושר,אם יהיה טוב יחזור בינואר.
כרגע הוא רק פוגע בקבוצה
זה יכול להכנס לגינס?
זה כבר קרה במכבי חיפה! שלומי אזולאי הקשר היה הקפטן של הקבוצה והושאל להפועל חיפה בעונה שמרקו הגיע.Liberman אמר:benrey אמר:אני לא זוכר מקרה שקפטן של קבוצה מושאל כדי לצבור דקותamitoima אמר:צריך לעשות לנטע שיחה שהוא צריך להיות מושאל ולהעלות כושר,אם יהיה טוב יחזור בינואר.
כרגע הוא רק פוגע בקבוצה
זה יכול להכנס לגינס?
Liberman אמר:ברור לך שעדיף את כנעאן כן?
הוא לא רואה את נטע ממטר בכל תפקיד שתשים אותו
RakMaccabi31 אמר:כנען יותר טוב מלביא. ומשפתי יותר טוב מג'וש סמנופף
אני מסכים. חייב לחזור לעצמו מבחינה פיזיתShocking4U אמר:הוא היה טוב היום אבל לא הסתוונרתי מהמשחק שלו. הוא במשחקים שהוא היה טוב העונה כל הזמן היה טוב כשהכדור אצלו הבעיה היא כשהכדור לא אצלו. יש לו ירידה מטורפת בחילוצים ומאבקים מוצלחים וגם היום לקראת הסוף היה רגע שהוא ניסה לעשות פאול של צהוב על נתניה ולתפוס שחקן שלהם ולא הצליח להגיע אליו מרוב שהוא היה איטי.
התקפית הוא השתפר פלאים ב2 עונות האחרונות, דוחף כדורים ויודע להשתחרר טוב עם דריבל והטעיות גוף משחקנים אבל אחד האספקטים הכי חשובים שלו זה חילוצי כדור ותיקולים ואת זה הוא לא עושה השנה.
בירקי אמר:היה מעולנ היום. הוא לא צריך זמן לחזור מהפציעה. בעזרת השם יעשה הכנה ויחזור מעולה לשנה הבאה. מזל שיש פה היסטוריה, כי הרבה יצטרכו לאכול פה את הכובע. יאללה נטע![]()