• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

נושא שחקן נטע (הקפטן) לביא

• יוצר הנושא יוצר הנושא lemmacantor
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
Shocking4U אמר:
RakMaccabi31 אמר:
אין סיכוי בחיים שהוא עוזב ליפן. שיעזוב לאירופה בשביל חצי מזה
מה זה יפן?!
אני רוצה להמשיך לעקוב אחרי הקרירה שלו ולקנות חולצה מרגשת שלו בורדר ברמן או משהו
וואי לא חשבתי בכלל על ההשפעה של זה עלייך. לא בציניות אפילו.

אני בשלב הראשון- הכחשה

NOSFERATU ZODD אמר:
אם באמת מציעים לו חוזה כזה לכמה שנים הוא עוזב.
יפן לדעתי עדיפה על רוסיה כרגע.
עצוב מאוד.
יפן בכללי מדינה מאוד נחמדה לגור בה. לא מבין את הזלזול של האוהדים. מבחינת רמת כדורגל אני גם לא בטוח שהיא נופל מהישראלית. זה לא מעבר נוצץ לליגה בכירה אבל לחיות ביפן שנתיים ולהרוויח מיליון יורו לעונה? נשמע חוויה כיפית. אומר את זה בלי קשר לזה שלדעתי הוא עושה עוול למועדון אם הוא נוטש בינואר

סיכוי לא מבוטל בכלל שבסוף הקיץ אנחנו בלי נטע, עלי ופאני.

Shocking4U אמר:
NOSFERATU ZODD אמר:
עצוב מאוד.
יפן בכללי מדינה מאוד נחמדה לגור בה. לא מבין את הזלזול של האוהדים. מבחינת רמת כדורגל אני גם לא בטוח שהיא נופל מהישראלית. זה לא מעבר נוצץ לליגה בכירה אבל לחיות ביפן שנתיים ולהרוויח מיליון יורו לעונה? נשמע חוויה כיפית. אומר את זה בלי קשר לזה שלדעתי הוא עושה עוול למועדון אם הוא נוטש בינואר
איך היא בהשוואה לליגה הסינית?

Smurk אמר:

זה מנהל מקצועי והמחלקה שלו שיחשבו. מי יודע מה יהיה בסוף קיץ. כרגע יש משימה אחת עיקרית.

RakMaccabi31 אמר:
Shocking4U אמר:
NOSFERATU ZODD אמר:
עצוב מאוד.
איך היא בהשוואה לליגה הסינית?
הרבה יותר חזקה מהסינית. לא אגיד לך שזאת ליגה בכירה או קרוב לזה אבל טובה משמעותית מהסינית.

Smurk אמר:
לדעתי בראש הרשימה הזאת צריך להיות חזיזה וגם בכר.

Shocking4U אמר:
Smurk אמר:

זה היה כדי להדגיש את זה שהקישור שלנו עשוי להשתנות לגמרי. אגב חושב שהסיכויים שעלי/פאני יעזבו גבוהים מהסיכויים של חזיזה לעזוב.

Smurk אמר:
Shocking4U אמר:
Smurk אמר:

זה היה כדי להדגיש את זה שהקישור שלנו עשוי להשתנות לגמרי. אגב חושב שהסיכויים שעלי/פאני יעזבו גבוהים מהסיכויים של חזיזה לעזוב.

עדיין חושב שאם מכבי רוצה להשאר את כולם או לפחות 80% היא יכולה
וצריך לנפח כאן חוזים. אין ברירה אחרת

שוב אי אפשר לשחק כל עונה עם אותו סגל. צריך לדעת להתחדש. הבעיה בעיתוי. עכשיו יש קאדר שרץ מצוין ולא כדאי לגעת. רק להרחיב את הרוטציה במקומות הדרושים.
בקיץ זה סיפור אחר.

אני השלמתי מזמן עם זה שלביא לא פה בקיץ, אבל נראה לי מוגזם שנאבד אותו בינואר, צריך להציע לו פיצוי כספי גדול אם יסכים להישאר.
שיתנו לו חוזה חדש עם מענק חתימה של איזה 500 אלף אירו וזה כבר יפצה קצת על הפער, בנוסף לסעיף יציאה נמוך כמו בחוזה של אצילי.
הישארות שלו לא שווה לנו אקסטרה 500 אלף אירו? הוצאנו על אורי דהן יותר מזה.
ואז בקיץ אם מישהו ירצה אותו המועדון לא יצטרך לעמוד בדרכו כי יש סעיף יציאה נמוך.

עם כל הבאסה, נטע הרוויח בכבוד את היציאה לאירופה/חוזה גבוה שלו איפה שזה לא יהיה, אני בסדר עם זה שהוא יסיים עם כרטיס ביד אחרי מה שהיה עם צסקא. עשה פה הכל, גביע, אליפויות, צ'מפיונס. הבחור לא צעיר וצריך לקחת הזדמנויות כאלה. מבחינת המועדון, אין שום סיבה לדבר בכלל על שחרור מיידי אלא אם הם משכיבים פה 4-5 מיליון יורו. שילך לשם בקיץ, על אלברמן לדאוג שלא יתפרק פה העסק

Apoc אמר:
אני השלמתי מזמן עם זה שלביא לא פה בקיץ, אבל נראה לי מוגזם שנאבד אותו בינואר, צריך להציע לו פיצוי כספי גדול אם יסכים להישאר.
שיתנו לו חוזה חדש עם מענק חתימה של איזה 500 אלף אירו וזה כבר יפצה קצת על הפער, בנוסף לסעיף יציאה נמוך כמו בחוזה של אצילי.
הישארות שלו לא שווה לנו אקסטרה 500 אלף אירו? הוצאנו על אורי דהן יותר מזה.
ואז בקיץ אם מישהו ירצה אותו המועדון לא יצטרך לעמוד בדרכו כי יש סעיף יציאה נמוך.
שימציאו לו איזה מענק נאמנות של 200 אלף דולר כדי שיסיים פה את העונה לפחות. לאבד אותו בינואר זה מכה אחת יותר מדי, אני לא רואה דרך להתאושש מזה כי אין אף שחקן שאפשר להביא בעמדה הזאת.

The real Tsepo אמר:
עם כל הבאסה, נטע הרוויח בכבוד את היציאה לאירופה/חוזה גבוה שלו איפה שזה לא יהיה, אני בסדר עם זה שהוא יסיים עם כרטיס ביד אחרי מה שהיה עם צסקא. עשה פה הכל, גביע, אליפויות, צ'מפיונס. הבחור לא צעיר וצריך לקחת הזדמנויות כאלה. מבחינת המועדון, אין שום סיבה לדבר בכלל על שחרור מיידי אלא אם הם משכיבים פה 4-5 מיליון יורו. שילך לשם בקיץ, על אלברמן לדאוג שלא יתפרק פה העסק
הרוויח אז שיצא בקיץ כשהוא שחקן חופשי. שלא יפרק לנו את העונה כשהוא יודע שאין אף שחקן אחר שיכנס למשבצת שלו ואין לנו מקום לזרים. אם הוא עוזב זה פשוט לדפוק את המועדון בקטע אחר

Shocking4U אמר:
The real Tsepo אמר:
הרוויח אז שיצא בקיץ כשהוא שחקן חופשי. שלא יפרק לנו את העונה כשהוא יודע שאין אף שחקן אחר שיכנס למשבצת שלו ואין לנו מקום לזרים. אם הוא עוזב זה פשוט לדפוק את המועדון בקטע אחר
אני מסכים, ובגלל זה זה לא צריך להיות בשיח בכלל רק אם הם משכיבים פה סכומים היסטוריים

The real Tsepo אמר:
Shocking4U אמר:
The real Tsepo אמר:
אני מסכים, ובגלל זה זה לא צריך להיות בשיח בכלל רק אם הם משכיבים פה סכומים היסטוריים
האמת שאני כבר נשרפתי עם הסכומים ההיסטוריים האלה. חשבתי בקיץ שאם נגיע לליגת האלופות ישתמשו בכסף הזה כדי להביא שחקנים כמו כנעאן/קארצב ויבטיחו את העתיד של הקבוצה. במקום זה הסבירו לכל מי שמוכן לשמוע שאף אחד לא שווה את הכסף וצריך להישאר שפויים. גם אם ישלמו 2 מיליון יורו על נטע, אני לא רואה את הכסף הזה מושקע בחזרה עכשיו בחזרה ישר בקבוצה. אז אין לי עניין בלרפד את הכיסים של יענקל’ה ושות׳.

אין תג מחיר לאליפות.

צריכים להשקיע, אבל קארצב? זה מה שחסר לך? הבן אדם נראה כמו זבל אחד גדול. לקרדה פוטנציאלית עצומה. אני חושב שחלק מהבעיה שלנו שהמחלקה שלנו לא טובה מספיק ובכלל כל שילוב שחקני הבית לא טוב מספיק. זה לא פס ייצור כפי שהיה כבר צריך להיות.

lemmacantor אמר:
צריכים להשקיע, אבל קארצב? זה מה שחסר לך? הבן אדם נראה כמו זבל אחד גדול. לקרדה פוטנציאלית עצומה. אני חושב שחלק מהבעיה שלנו שהמחלקה שלנו לא טובה מספיק ובכלל כל שילוב שחקני הבית לא טוב מספיק. זה לא פס ייצור כפי שהיה כבר צריך להיות.
גם עלי מוחמד היה נראה זבל בבית״ר במיוחד בעונה האחרונה שלו שם. גם לשחקנים טובים קשה להתבלט בקבוצה מפורקת. אני לא חושב שקארצב קרוב לרמה של נטע אבל הוא השחקן הבולט היחיד בעמדה הזאת שאפשר להביא. אין ישראלים, אין מקום לזר. לכן נדפקנו ובגדול.

עד כמה שזכור לי קארצב לא להוט להגיע אלינו

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה