• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

נושא שחקן נטע (הקפטן) לביא

• יוצר הנושא יוצר הנושא lemmacantor
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
שמישהו ישלח לו את הדברים שברקוביץ אמר עכשיו.
הוא עושה טעות גדולה מאוד שיכול להיות תעלה לו גם בהמשך הקריירה.

RakMaccabi31 אמר:
Shocking4U אמר:
Smurk אמר:
לפי צנציפר נטע נחוש לעזוב מיידית. באסה שהוא לא מפרגן בשבועיים-שלוש
אם זה נכון הוא יוצא אפס. שיחכה עד שהחלון נפתח כדי שנוכל להביא מחליף לפחות. זה הקפטן?

לא קיבל עשר דקות
הוא לא אהוב פה
לא מגיע לנו נטע

בטח, לא מגיע לנו שחקן שעוזב את הקבוצה בלי סנטימנטים באמצע העונה, בשיא הקריטי - ועוד לוחץ לעזוב מידית כשאין לנו מחליף ורגע לפני משחקים עם הגמלים והצהבת.
וזה עוד אחרי שבכר נתן לו בשנה שעברה את כל הקרדיט שבעולם לחזור לעניינים, גם על חשבון ההצלחה של הקבוצה.

ככה צריך להתנהג קפטן! איפה הוא ואיפה פלאניץ', שחקן זר, שנשאר עד לסוף המסע האירופי בסיטואציה דומה ונתן את הכל.

Judokan אמר:
RakMaccabi31 אמר:
Shocking4U אמר:
אם זה נכון הוא יוצא אפס. שיחכה עד שהחלון נפתח כדי שנוכל להביא מחליף לפחות. זה הקפטן?

לא קיבל עשר דקות
הוא לא אהוב פה
לא מגיע לנו נטע

בטח, לא מגיע לנו שחקן שעוזב את הקבוצה בלי סנטימנטים באמצע העונה, בשיא הקריטי - ועוד לוחץ לעזוב מידית כשאין לנו מחליף ורגע לפני משחקים עם הגמלים והצהבת.
וזה עוד אחרי שבכר נתן לו בשנה שעברה את כל הקרדיט שבעולם לחזור לעניינים, גם על חשבון ההצלחה של הקבוצה.

ככה צריך להתנהג קפטן! איפה הוא ואיפה פלאניץ', שחקן זר, שנשאר עד לסוף המסע האירופי בסיטואציה דומה ונתן את הכל.

קיבל בתקופה ההיא ככ הרבה רעל ביציע
אמרו שלא יצא שחקן, אמרו שיצא להשאלה, למכור, שהוא חלבי
ואפילו היום קיבל אצבע משולשת מאוהדים שהחרימו אותו ולא רצו לשיר לו.

איזו סיבה יש לא לתת לו דקות שיחזור לכושר. אתה רוצה שחקן על בהרכב, אחרי פציעה ארוכה. הוא צריך זמן
בטח שחקן שנתן לך אליפות וכן נשאר בסופו של דבר פעם אחת
הוא לא חייב לנו כלום

Daniel123 אמר:
שמישהו ישלח לו את הדברים שברקוביץ אמר עכשיו.
הוא עושה טעות גדולה מאוד שיכול להיות תעלה לו גם בהמשך הקריירה.

בוא נגיד זה האדם האחרון שהייתי שולח דברים כלשהם שלו.

Judokan אמר:
RakMaccabi31 אמר:
Shocking4U אמר:

לא קיבל עשר דקות
הוא לא אהוב פה
לא מגיע לנו נטע

לא זכור לי קפטן אמיתי עם סרט על היד מאז שבנאדו עזב לבית"ר ב - 2006. כל בר דעת מבין מי הקפטן בפועל בשלוש השנים האחרונות.

Judokan אמר:
RakMaccabi31 אמר:
Shocking4U אמר:

לא קיבל עשר דקות
הוא לא אהוב פה
לא מגיע לנו נטע

מסכים. פלאניץ' התנהל בצורה הרבה יותר מכובדת.

hezildo אמר:
Judokan אמר:
RakMaccabi31 אמר:
לא קיבל עשר דקות
הוא לא אהוב פה
לא מגיע לנו נטע

שוב אם (וזה אם גדול כי זה צנציפר) זה נכון זה בושה וחרפה. פלאניץ עלה לשחק בפאקינג סרביה נגד הקבוצה שכל המשפחה שלו אוהדת כשהוא יודע שהוא סגור באמירויות אבל הקפטן שגדל פה דורש לעזוב מיידית בלי לתת לקבוצה לפחות זמן עד החלון?

אומנם לא קפטן, אבל שחקן בית בולט כבר ברח פה ממאני טיים במאבק אליפות בשביל לשמור על עצמו לפני מעבר לחו"ל.
הקונצים של ניר גם כן היו ידועים לכולם. יש פה שחקני בית שהתנהגו כמו הכי שכירי חרב.

ככל שאני חושב על זה יותר אני יותר לא מבין את ההחלטה של נטע.
הוא צעיר והקריירה שלו נמצאת בנסיקה, הוא השחקן אולי הכי משמעותי אצלנו, הוא עוגן מרכזי בנבחרת.
תחכה עוד חצי שנה ואתה שחקן חופשי, תוכל ללכת לקבוצות טובות יותר באירופה, גם להשתדרג מקצועית, גם כלכלית. זה נכון גם לחלון הזה, אבל בעוד חצי שנה הוא עם כרטיס ביד ויוכל אפילו לקבל מענק חתימה כי יגיע כשחקן חופשי.
ביפן הקריירה עלולה לא להתקדם באותו מסלול, וזה לא כמו זהבי שהצליח לחדש שם חוזה שוב ושוב כי הוא הבקיע שם בלי סוף. נטע מגיע לקבוצה קטנה שסביר שתדשדש במרכז-תחתית הליגה.

אז אולי תרוויח פחות מיפן אבל האתגר המקצועי גדול בהרבה. לנטע המקצוען, שעושה לשחק בנבחרת אחרי עומס מטורף של חודשים עמוסים זה לא מתאים.

באמת שאני עדיין מתקשה להאמין שהוא עוזב אותנו עכשיו לקבוצת תחתית ביפן בשביל להרוויח עוד 500 אלף ממה שהוא מרוויח עכשיו.
זה פשוט נשמע לי הזוי.
מדובר במטומטם.
עדיין לא מאוחר להתחרט כל עוד עדיין הוא לא חתם.

Daniel123 אמר:
באמת שאני עדיין מתקשה להאמין שהוא עוזב אותנו עכשיו לקבוצת תחתית ביפן בשביל להרוויח עוד 500 אלף ממה שהוא מרוויח עכשיו.
זה פשוט נשמע לי הזוי.
מדובר במטומטם.

איזה 500? הרבה יותר.

Kaka אמר:
Daniel123 אמר:
זה פשוט נשמע לי הזוי.
מדובר במטומטם.

איזה 500? הרבה יותר.

מה הרבה יותר? בכל האתרים וגם ברדיו שמעתי שדובר על שכר של מיליון יורו לעונה לא יותר.

הרוויח את זכותו להשתחרר גם עכשיו אחרי מה שהיה עם צ'סקא. ויחד עם זאת, מעבר שקצת מוריד לי מהפרסונה.
הקפיץ את הרמת משחק שלו 3 דרגות, נתן קמפיין אדיר בצ'מפיונס ואתה עם כרטיס ביד סוף עונה, לפחות תחכה לתחילת ינואר לראות מה האופציות באירופה
הוא בסיטואציה שבה הוא יכול לצאת מורווח בכל העולמות, גם להיפרד בטעם מתוק בסוף העונה כראוי לאגדת מועדון שהוא וגם להיות עם חוזה מובטח בינואר לקבוצה טובה יותר.

Daniel123 אמר:
Kaka אמר:
Daniel123 אמר:
זה פשוט נשמע לי הזוי.
מדובר במטומטם.

איזה 500? הרבה יותר.

מה הרבה יותר? בכל האתרים וגם ברדיו שמעתי שדובר על שכר של מיליון יורו לעונה לא יותר.

נו ולמה אתה חושב שאצלנו הוא מקבל 500?
השכר שלו עומד על אזור 300 לעונה. גם אם ישוו את השכר שלו לאצילי ופיירו, זה עדיין הרבה יותר מחצי מיליון לעונה.
אגב, היפנים הציעו לו יותר ממיליון.

Kaka אמר:
Daniel123 אמר:
Kaka אמר:
איזה 500? הרבה יותר.

השכר שלו עומד על אזור 300 לעונה. גם אם ישוו את השכר שלו לאצילי ופיירו, זה עדיין הרבה יותר מחצי מיליון לעונה.

אמרו אתמול ברדיו שהצענו לו שכר של 500 וביפן הציעו לו שכר של מיליון יורו.
כולם יישרו קו לא יודע מאיפה אתה מביא שזה הרבה יותר, גם ברקוביץ אמר אתמול ביציע שהוא מעורה בפרטים ולא מדובר על שכר אסטרונומי שמצדיק לשחק שם עבורו.
אולי הציעו 1.1 זה עדיין לא מצדיק לעבור ולשחק שם.

The real Tsepo אמר:
הרוויח את זכותו להשתחרר גם עכשיו אחרי מה שהיה עם צ'סקא. ויחד עם זאת, מעבר שקצת מוריד לי מהפרסונה.
הקפיץ את הרמת משחק שלו 3 דרגות, נתן קמפיין אדיר בצ'מפיונס ואתה עם כרטיס ביד סוף עונה, לפחות תחכה לתחילת ינואר לראות מה האופציות באירופה
הוא בסיטואציה שבה הוא יכול לצאת מורווח בכל העולמות, גם להיפרד בטעם מתוק בסוף העונה כראוי לאגדת מועדון שהוא וגם להיות עם חוזה מובטח בינואר לקבוצה טובה יותר.

מניח שאחרי הפציעה שעבר הוא חושש לחכות שלא יפצע שוב חלילה ומחפש להכות בברזל כל עוד הוא חם.
מאכזב שהוא לא יישאר אבל בסוף הוא השיג כל מה שאפשר כאן ורוצה לעשות כסף וחוייה חדשה.
לא פוסל גם את זה שהוא יחזור בסוף העונה-עונה הבאה אם לא יתאקלם.

Daniel123 אמר:
Kaka אמר:
Daniel123 אמר:

אמרו אתמול ברדיו שהצענו לו שכר של 500 וביפן הציעו לו שכר של מיליון יורו.
כולם יישרו קו לא יודע מאיפה אתה מביא שזה הרבה יותר, גם ברקוביץ אמר אתמול ביציע שהוא מעורה בפרטים ולא מדובר על שכר אסטרונומי שמצדיק לשחק שם עבורו.
אולי הציעו 1.1 זה עדיין לא מצדיק לעבור ולשחק שם.

הציעו לו להרוויח אותו שכר כמו שאר הבכירים שזה 420 אלף לעונה. אני יודע שהיפנים הציעו יותר ממיליון (אולי דובר על חוזה מקסימלי שזה כולל בתוכו בונוסים ומענקים).

Hulk אמר:
The real Tsepo אמר:

מניח שאחרי הפציעה שעבר הוא חושש לחכות שלא יפצע שוב חלילה ומחפש להכות בברזל כל עוד הוא חם.
מאכזב שהוא לא יישאר אבל בסוף הוא השיג כל מה שאפשר כאן ורוצה לעשות כסף וחוייה חדשה.
לא פוסל גם את זה שהוא יחזור בסוף העונה-עונה הבאה אם לא יתאקלם.

הוא יכול להיות עוד שבוע עם חוזה חתום לשנה הבאה ואז כל עניין הסיכון מתבטל.

hezildo אמר:
Judokan אמר:
RakMaccabi31 אמר:
לא קיבל עשר דקות
הוא לא אהוב פה
לא מגיע לנו נטע

וואלה לא חושב שיש כאן בכלל מקום להשוואה

אמצע העונה לעומת שניים שלושה משחקים מעליה לליגת האלופות

lemmacantor אמר:
אומנם לא קפטן, אבל שחקן בית בולט כבר ברח פה ממאני טיים במאבק אליפות בשביל לשמור על עצמו לפני מעבר לחו"ל.
הקונצים של ניר גם כן היו ידועים לכולם. יש פה שחקני בית שהתנהגו כמו הכי שכירי חרב.
נטע קפטן אחושרמוטה. שומעים את זה במה שאומר בראיונות שלו. ורואים את זה גם במשחקים כמו נגד הכוכב בחוץ או בכל עונת בלבול

הוא בטח יותר קפטן משרי

בן דור ממציא שיחה, אשכרה עם ציטוטים, כדי לפצות על האבק שהשאירו לו המתחרים בסוגייה של נטע

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה