• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

נושא שחקן נטע (הקפטן) לביא

• יוצר הנושא יוצר הנושא lemmacantor
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
שום דבר לא נסגר עד שיש חתימה. המשחק היום מחדד שוב את זה ששחר אשמאי שלא מבין בניהול. משחרר את הקשר הכי טוב שלו באמצע העונה בשביל פינאטס, בלי מחליף באופק, בקבוצה שמסתבכת בקישור בלעדיו.
העיקר לצאת ג'נטלמן.

בלי קשר, עכשיו שאבו פאני מושעה, צריך להבהיר ללביא שהוא נשאר למשחק מול נס ציונה ופותח שם. וגמבה יכולים לדחוף גמבה עם המחנה אימונים שלהם

שיהיה גבר וישאר עד שיביאו מחליף. מה אכפת לי מה גמבה רוצים, משלמים לנו שקל וחצי ועוד באים בדרישות.

לדעתי כדי שבאמת העניין יהיה סגור הוא יצטרך לטוס לשם. ולא יסגור את זה בפקס או משהו

ולטעמי זה יקרה אחרי הדרבי

קפטן של הביצים שלי
טס להגשים את החלום שלו בארץ הסושי ועוזב אותנו באמצע העונה כמו שכיר חרב אמיתי

הרוויח את זה ביושר, אל תשכח שהוא נשאר פה בשכר של 200-300 אלף יורו ופספס הצעה של 800 אלף יורו נטו לעונה לפני שנתיים, נתן אחר כך את כולו והיה הכי טוב אצלנו

בוא נראה את כל החכמולוגים אומרים לא להצעה כספית אסטרונומית וגבוהה פי כמה ממה שלביא אי פעם ירויח פה. הכי קל לדבר מהצד על 'קפטן- לא קפטן' כשלא מדובר בכיס שלכם.
פלא שהוא בכלל מתאמן ובסגל למשחקים ולא מביים פציעה כמו שכיאל עשה בזמנו כדי לא לסכן את המעבר.
קשה מאוד לקבל את עזיבתו כי הוא בורג מאוד משמעותי, אבל אם מנסים להיות אובייקטיבים זה צעד מתבקש עבורו.

אין ולא יכולה להיות שום טענה כלפיו. בחירה לגיטימית לחלוטין לרצות לשדרג את עצמו כלכלית באופן הזה.
קצת צרמה לי הדרישה שישחררו אותו מידית, אבל באמת בקטנה.

האש על הסיפור הזה צריכה להיות מופנית רק כלפי מעלה, לחמור שמשחרר את שחקן המפתח במערך שלו בינואר משיקולים לא הגיוניים בעליל.

אני איתך ג׳ודו. קפטן לא אומר שהוא מקורקע לפה. אחרי מה שקרה עם צ׳סקא מובן לגמרי. למרות ששוב לדעתי בקיץ יהיה לו יותר הצעות אבל לא כועס עליו לרגע. שיישאר עד נס ציונה ונתן לו את ברכת הדרך.

הוא חייב לשחק מחר אם אבו פאני באמת פצוע ולא יכול לשחק

הוא פה והוא כשיר במאת האחוזים (לא מאמין לאף אחד שיגיד אחרת), למה שלא ישחק 90 דקות מחר?

Apoc אמר:
הוא פה והוא כשיר במאת האחוזים (לא מאמין לאף אחד שיגיד אחרת), למה שלא ישחק 90 דקות מחר?

התשובה די בגוף השאלה. הוא כשיר ולא רוצה לסכן את עצמו כנראה.

Apoc אמר:
כי הוא שומר רגליים והם מפחדים שאו שהוא לא ירצה לשחק או שהוא ישחק ולא יכנס לתיקולים

לדעתי שחר נתן לו מילה שלא יסכנו אותו יותר מדי גם אחרי שהוא יקבל את האישור לעזוב

כל עוד הוא שחקן מכבי חיפה ויש לו חוזה הוא צריך לשחק ולתת הכל. בטח ובטח כשהוא קפטן ושחקן בית.

אם הוא בסגל למשחקים אז אין סיבה שלא ישחק. אם שחר נתן מילה שלא יסכנו אותו אז למה הוא בסגל ומתאמן?

בנתיים אין סיכום עם היפנים בכלל על סכום הפיצוי.

לא מובן למה לא שיחק מול באר שבע 70 דק.

באמת שלא אכפת לי מה הסטטוס מול היפנים, ובטח שלא צריכות לעניין אותנו התחייבויות טפשיות "לא לסכן אותו".

יש לנו עכשיו דרבי גביע ואז נס ציונה בלי אבו פאני. בשני המשחקים האלה נטע צריך לשחק - כל תוצאה אחרת היא ביזיון ניהולי שלנו.

הזוי מה שהולך עם הגמבה הזאת.
יש לי תחושה שהעסקה הזו הולכת ליפול ונטע ישאר עד סוף העונה.

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה