• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

נושא שחקן נטע (הקפטן) לביא

• יוצר הנושא יוצר הנושא lemmacantor
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
Smurk אמר:
אפס. יאללה צאו עלי
תשמע זה התנהגות פשוט דוחה. באים לקראתך ונותנים לך שחרור ומבקשים ממך להישאר עד משחק חשוב ואתה אפילו את זה לא מסוגל לעשות? וזה הקפטן. הזייה

Shocking4U אמר:
Smurk אמר:
אפס. יאללה צאו עלי
תשמע זה התנהגות פשוט דוחה. באים לקראתך ונותנים לך שחרור ומבקשים ממך להישאר עד משחק חשוב ואתה אפילו את זה לא מסוגל לעשות? וזה הקפטן. הזייה
אם הפרסום של וייס נכון מדובר בכפיות טובה ברמה הכי גבוהה שיש

לא יודע, אני חושב שיש צדק מסוים בדרישה שלו.

תחשבו שמבחינתו די מורחים אותו. הוא היה אמור לעזוב לפני שני משחקים, אבל אז פאני נשמע והושעה מהמשחק מול נס ציונה אז מתחו את לביא בשני משחקים.
ואז עברו שני המשחקים (שלזכותו ייאמר ששיחק היטב ולא שמר רגליים) ופתאום "נזכרו" שהוא בעצם נשאר עד הצהבת.

אפילו צחקו פה מספיק שזה מרגיש שאנחנו מנסים להפיל את העסקה בלי רשמית להפיל את העסקה.

אם זה היה התנאי שהיו מעמידים מראש לעסקה, שהיא יכולה לקרות רק אחרי הצהבת, הייתי מסכים שזו התנהלות מרתיחה.

Judokan אמר:

תחשבו שמבחינתו די מורחים אותו. הוא היה אמור לעזוב לפני שני משחקים, אבל אז פאני נשמע והושעה מהמשחק מול נס ציונה אז מתחו את לביא בשני משחקים.
ואז עברו שני המשחקים (שלזכותו ייאמר ששיחק היטב ולא שמר רגליים) ופתאום "נזכרו" שהוא בעצם נשאר עד הצהבת.

אפילו צחקו פה מספיק שזה מרגיש שאנחנו מנסים להפיל את העסקה בלי רשמית להפיל את העסקה.

אם זה היה התנאי שהיו מעמידים מראש לעסקה, שהיא יכולה לקרות רק אחרי הצהבת, הייתי מסכים שזו התנהלות מרתיחה.
מראש רצו שיעזוב אחרי המשחק נגדם

Judokan אמר:

הוא צריך להגיד תודה בכל יום ליענקלה שבכלל מסכימים לשחרר אותו. הודיעו לו שצריכים אותו עד המשחק נגד הצהובים ואז הוא יעזוב וכבר די ברור שכרגע אין אפשרות להביא מחליף שישתלב בזמן למשחק הזה גם אם הם ישלמו 2.5 מיליון יורו. שיהיה גבר ופייר עם המועדון שגידל אותו ושהוא טען בפודקאסט של יוסיפוביץ שהוא כל כך אוהב ואכפת לו ממנו, ישנס מותניים ויחכה בסבלנות עוד שבוע במקום לשרוף גשרים עם המועדון שנתן לו כל כך הרבה.

לא מכבדת בכלל ההתנהלות שלו

הוא שוכח שאף אחד לא חייב באמת להוציא אותו ויכולים להגיד לו לחכות לקיץ שהחוזה שלו נגמר

טוב שלא עושה כיאל אול-דה-ויי וזהו

לא נשמע לי הגיוני, אחרת לא היה משחק נגד ת״א וכבר היו משחררים אותו.
כנראה שהוא באמת סוחב פציעה.

הבאתם לפורום את אלירן סלב בתחפושת ואז פותחים דיונים על רכילות שלו.

Shocking4U אמר:
וויס מפרסם שהוא ידרוש לעזוב אחרי המשחק של היום ולא לשחק נגד הצהובים

אם זה באמת נכון, צריך לקבל שריקות בוז צורמות היום במידה ויכנס.

בכר אישר שהוא עוזב אחרי מכבי ת''א.
כמו שאמרתי לא היה שום שביתה איטלקית.

שביתה איטלקית זה שהוא משחק ולא נותן מאה אחוז לא שהוא מעמיד פנים שהוא פצוע או משהו כזה
ואגב היכולת שלו היום הייתה רעה מאוד, כמעט ברמה של שביתה איטלקית באמת

יאללה שיעוף ליפן עם הפרצוף ביטוח לאומי שלו.
שיתבייש לעזוב את מכבי חיפה באמצע העונה לקבוצה כזאת.
כנראה ששכל זה לא הצד החזק אצלו.

נראה שהקהל באיצטדיון גם קצת מתהפך עליו. אין איזה פרידה מרגשת ואין עידוד יוצא דופן.

עוד שחקן עם ניהול קריירה כושל. פאקינג יפן. אין לתאר
יחסר מאוד
אבל הסיום שלו חמוץ מאוד. צריך להתבייש בעצמו

בטוויטר של היפנים אוהדי אוסקה וכולם שם בהלם שהם משלמים כל כך מעט על נטע לביא ושזה רק 500 אלף דמי העברה. תודה יענקל’ה!

ציפיתי משחקן שגדל במועדון וכיום משמש כקפטן לא לעזוב באמצע העונה, ועוד לקבוצה בינונית ביפן.
אם היה נשאר, אני בטוח שבסוף העונה היו לו לא מעט הצעות, ואולי אפילו יותר אטרקטיביות גם מבחינה כלכלית וגם מקצועית.
מאכזב מאוד, שיביא ניצחון על הגרמנים ויסע לשלום.

על קטן קיבלנו 300 אלף פאונד כמדומני. מה לעשות ששחר ישן בעמידה תמיד עם חוזים.

ירוק רפואי אמר:
ציפיתי משחקן שגדל במועדון וכיום משמש כקפטן לא לעזוב באמצע העונה, ועוד לקבוצה בינונית ביפן.
אם היה נשאר, אני בטוח שבסוף העונה היו לו לא מעט הצעות, ואולי אפילו יותר אטרקטיביות גם מבחינה כלכלית וגם מקצועית.
מאכזב מאוד, שיביא ניצחון על הגרמנים ויסע לשלום.

מצפה מכל שחקן לדעת לנהל קריירה. קפטן או לא קפטן. בפועל גם ככה שרי הוא המנהיג. אם הכל היה תלוי בלביא, עדיין היינו מקום שני הישג עונתי ומחמאות על הדחה מכובדת מול שטרסבורג.

ע''פ הדיווחים הוא לא רצה לחתום על חוזה בקיץ מתוך רצון לעזוב.

הפאשלה של המועדון לדעתי הייתה שלא האריכו לו את החוזה בעונה שעברה אחרי הפציעה הרצינית בשוקית.

למרות שבכל מקרה הוא היה דורש לעזוב, אולי היינו מקבלים יותר כסף אבל זה לא באמת מעניין במכבי חיפה כמו שראינו

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה