תשמע זה התנהגות פשוט דוחה. באים לקראתך ונותנים לך שחרור ומבקשים ממך להישאר עד משחק חשוב ואתה אפילו את זה לא מסוגל לעשות? וזה הקפטן. הזייהSmurk אמר:אפס. יאללה צאו עלי
ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
תשמע זה התנהגות פשוט דוחה. באים לקראתך ונותנים לך שחרור ומבקשים ממך להישאר עד משחק חשוב ואתה אפילו את זה לא מסוגל לעשות? וזה הקפטן. הזייהSmurk אמר:אפס. יאללה צאו עלי
אם הפרסום של וייס נכון מדובר בכפיות טובה ברמה הכי גבוהה שישShocking4U אמר:תשמע זה התנהגות פשוט דוחה. באים לקראתך ונותנים לך שחרור ומבקשים ממך להישאר עד משחק חשוב ואתה אפילו את זה לא מסוגל לעשות? וזה הקפטן. הזייהSmurk אמר:אפס. יאללה צאו עלי
מראש רצו שיעזוב אחרי המשחק נגדםJudokan אמר:לא יודע, אני חושב שיש צדק מסוים בדרישה שלו.
תחשבו שמבחינתו די מורחים אותו. הוא היה אמור לעזוב לפני שני משחקים, אבל אז פאני נשמע והושעה מהמשחק מול נס ציונה אז מתחו את לביא בשני משחקים.
ואז עברו שני המשחקים (שלזכותו ייאמר ששיחק היטב ולא שמר רגליים) ופתאום "נזכרו" שהוא בעצם נשאר עד הצהבת.
אפילו צחקו פה מספיק שזה מרגיש שאנחנו מנסים להפיל את העסקה בלי רשמית להפיל את העסקה.
אם זה היה התנאי שהיו מעמידים מראש לעסקה, שהיא יכולה לקרות רק אחרי הצהבת, הייתי מסכים שזו התנהלות מרתיחה.
הוא צריך להגיד תודה בכל יום ליענקלה שבכלל מסכימים לשחרר אותו. הודיעו לו שצריכים אותו עד המשחק נגד הצהובים ואז הוא יעזוב וכבר די ברור שכרגע אין אפשרות להביא מחליף שישתלב בזמן למשחק הזה גם אם הם ישלמו 2.5 מיליון יורו. שיהיה גבר ופייר עם המועדון שגידל אותו ושהוא טען בפודקאסט של יוסיפוביץ שהוא כל כך אוהב ואכפת לו ממנו, ישנס מותניים ויחכה בסבלנות עוד שבוע במקום לשרוף גשרים עם המועדון שנתן לו כל כך הרבה.Judokan אמר:לא יודע, אני חושב שיש צדק מסוים בדרישה שלו.
תחשבו שמבחינתו די מורחים אותו. הוא היה אמור לעזוב לפני שני משחקים, אבל אז פאני נשמע והושעה מהמשחק מול נס ציונה אז מתחו את לביא בשני משחקים.
ואז עברו שני המשחקים (שלזכותו ייאמר ששיחק היטב ולא שמר רגליים) ופתאום "נזכרו" שהוא בעצם נשאר עד הצהבת.
אפילו צחקו פה מספיק שזה מרגיש שאנחנו מנסים להפיל את העסקה בלי רשמית להפיל את העסקה.
אם זה היה התנאי שהיו מעמידים מראש לעסקה, שהיא יכולה לקרות רק אחרי הצהבת, הייתי מסכים שזו התנהלות מרתיחה.
Shocking4U אמר:וויס מפרסם שהוא ידרוש לעזוב אחרי המשחק של היום ולא לשחק נגד הצהובים
ירוק רפואי אמר:ציפיתי משחקן שגדל במועדון וכיום משמש כקפטן לא לעזוב באמצע העונה, ועוד לקבוצה בינונית ביפן.
אם היה נשאר, אני בטוח שבסוף העונה היו לו לא מעט הצעות, ואולי אפילו יותר אטרקטיביות גם מבחינה כלכלית וגם מקצועית.
מאכזב מאוד, שיביא ניצחון על הגרמנים ויסע לשלום.