• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

נבחרת ישראל - נושא רשמי

• יוצר הנושא יוצר הנושא רונן22
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
בארץ הגישה של שחר היא השולטת. הכל למען התוצאה בנוער בשבת.

אם היינו משחקים נגד רוסיה אתמול, לא היינו רואים את עבדה, ליידנר וקארצב בu21. סביר להניח שגם את דניאל פרץ לא.

מזכיר גם ששחקנים בכירים ב u21, אלו שהביאו את הנבחרת להתחרות על כרטיס לפלייאוף, לא שיחקו אתמול; גנדלמן, בלוריאן, כרם ג'אבר, ארד בר ופודגוראנו.

לקצרב ועבאדה אין באמת ערך לשחק ולחזור אחורה לצעירה

אבל לשחקני הצעירה ולהתאחדות יש עניין בלשחק בטורניר גדול וזה לא באמת משנה אם סלוט אחד או שניים נתפס, רוב הסגל עדיין מקבל את ההזדמנות שלו והלחימה שלו

כובע קש אמר:
ברגע ששחקן משחק בנבחרת הבוגרת אין שום סיבה לקחת אותו צעד אחורה, התפקיד של הצעירה הוא לספק שחקנים לנבחרת הבוגרת ולא להפך.
אם כל הזמן יחזירו שחקנים בני 21-23 לנבחרת הצעירה איך שחקנים צעירים באמת יצליחו להשתלב בה ולהתקדם
ברור.

קצת מצחיק לראות שחקן הרכב בבוגרת שיורד אח''כ לעזור לנוער

RakMaccabi31 אמר:
לקצרב ועבאדה אין באמת ערך לשחק ולחזור אחורה לצעירה

אבל לשחקני הצעירה ולהתאחדות יש עניין בלשחק בטורניר גדול וזה לא באמת משנה אם סלוט אחד או שניים נתפס, רוב הסגל עדיין מקבל את ההזדמנות שלו והלחימה שלו

משחק תחרותי על העפלה לטורניר גדול (ונזכיר שהם היו חלק מהמשחקים בטורניר המוקדמות עם הנבחרת הזו) או משחק ידידות חסר משמעות במלטה שתקוע לכולם כמו עצם בגרון.
בחירה קלה בעיניי.

כולם מרוויחים מהאירוע הזה.

כמה מודאגים אנחנו אמורים להיות מזה שלא היה שחקן אחד שלנו בסגל אתמול ב u21?

למי אכפת? אני שופט לפי תרומת המחלקה לקבוצה הבוגרת.

lemmacantor אמר:
אני גם לא מבין את כל הדברים האלה. סופרים לי כמה שחקנים של הצהבת מסתובבים בלאומית ובליגת העל, למי אכפת?

אז מכבי פ''ת מכרו 2 שחקנים בכסף גדול והיום הם בליגה הלאומית, איזה הישג.

ובוא נפרגן למכבי ת''א שיש לה מושאלים שמעטרים את הסגל של נס ציונה ובית''ר ירושלים.

גם אין בארץ שום מחלקה שהיא מודל לחיקוי בשבילינו. מזמן היינו צריכים להיות ברמה אחרת של העבודה שם עם הכסף הקיים. אנשים דוגמת ניס או חוס, היו צריכים להיות מזמן אמונים על ניהול המחלקה הזו ולעבוד לאורך זמן ארוך ולסדר שם את ההיררכיה וכל הנושא המאמנים והשחקנים. אבל שוב לשחר אין שום יכולת לקדם תהליכים אמיתיים ובפרט כאלה שדורשים עבודה באנגלית.

lemmacantor אמר:
גם אין בארץ שום מחלקה שהיא מודל לחיקוי בשבילינו. מזמן היינו צריכים להיות ברמה אחרת של העבודה שם עם הכסף הקיים.
מסכים אתך לגמרי פה. המחלקה שלנו לא טובה אבל כל השאר לא מספיק טובות גם.

הלוואי עלינו להיות לא מספיק טובים עם שחקנים כמו דניאל פרץ ואוסקר גלוך או ליאל עבדה ומנור סולומון.
איזה פיטריות אתה לוקח דוראנט?

Apoc אמר:
הלוואי עלינו להיות לא מספיק טובים עם שחקנים כמו דניאל פרץ ואוסקר גלוך או ליאל עבדה ומנור סולומון.
סולומון יצא לפני הרבה זמן כבר

פרץ וגלוך זה שחקנים טריים, כבר 4-5 שנים לא יצא שם שחקן מהמחלקה שלהם

KevinDurant אמר:
Apoc אמר:

פרץ וגלוך ועבדה וסולומון כולם רשאים לשחק בU23 ומבחינתי נחשבים צעירים, ולכן כולם נחשבים כשסופרים ומודדים כישרונות שיצאו מהנוער בתקופה האחרונה בכמות ובאיכות.
שורה תחתונה מכבי ת"א ומכבי פ"ת וגם הפועל ת"א עם כמה שזה מביך מחזיקות מחלקות נוער יותר מוצלחות ומניבות משל מכבי חיפה.
זאת עובדה מוגמרת, עדיף שתתמודד איתה במקום להחליט שX לא נחשב כי הוא אוהב תותים וY לא נחשב כי השם שלו מתחיל באות ד', זה סתם מגוחך.

lemmacantor אמר:
אכפת מאוד. אם היו לך שחקנים שתורמים לקבוצה הבוגרת, הם היו היום בנבחרת.
אגב, זה לא בהכרח עובד הפוך.

בזמן שלמכבי תל אביב יש שוער (עמדה נחוצה אצלנו), קשר התקפי (עמדה נחוצה אצלנו) וקשר אחורי שהגיע מהמחלקה שלהם שהרבה פה היו רוצים אצלנו, אז אמור להיות לנו אכפת.

לא בהכרח. תום אלמדון משיאני הופעות בנבחרת הצעירה.

KevinDurant אמר:
Apoc אמר:

קרצב? איילון אלמוג?

וגם סתם שחקני ליגת העל ממוצעים, כמו גלזר האח, הופמייסטר, אגאדה, גררו, בר כהן. ועוד…
ואני לא אומר שהם כוכבים, ולא הייתי רוצה אצלנו אף אחד מהרשימה שציינתי כולל קארצב, אבל הם שחקני ליגת על.
רוב שחקני הנוער שלנו מ2018 וצפונה משחקים איפשהו בין ליגה לאומית לליגה ג׳.
חלקם כבר פרשו.

benrey אמר:
KevinDurant אמר:
Apoc אמר:

קרצב? איילון אלמוג?

וגם סתם שחקני ליגת העל ממוצעים, כמו גלזר האח, הופמייסטר, אגאדה, גררו, בר כהן. ועוד…
ואני לא אומר שהם כוכבים, ולא הייתי רוצה אצלנו אף אחד מהרשימה שציינתי כולל קארצב, אבל הם שחקני ליגת על.
חלקם כבר פרשו.
תוסיף בר כהן, רויזמן, עידו שחר, חנציס, מזרחי (המגן) ונועם כהן. מי יצא אצלנו בשנים האחרונות שהפך לשחקן ליגת העל לגיטימי?

שיתנו לסבוריט אזרחות
יכול מאוד לעזור לנבחרת
גם על חשבון שמכבי ת"א תוכל להביא עוד זר
כל עוד יצחקי המנג'ר שלהם אני לא דואג בקטע הזה

benrey אמר:
KevinDurant אמר:
Apoc אמר:

קרצב? איילון אלמוג?

חלקם כבר פרשו.
על קארצב אני יענה, כנעאן?

מי זה איילון אלמוג? חוץ מיח''צ מה הוא עשה בכדורגל?

למי אכפת מכל שחקני ליגת העל הממוצעים? זה הישג שגוזלן, ריאן, חבשי, עטאא ג'אבר וכל אלה שיחקו בנוער שלנו?

KevinDurant אמר:
benrey אמר:
KevinDurant אמר:

קרצב? איילון אלמוג?

חלקם כבר פרשו.
על קארצב אני יענה, כנעאן?

מי זה איילון אלמוג? חוץ מיח''צ מה הוא עשה בכדורגל?

למי אכפת מכל שחקני ליגת העל הממוצעים? זה הישג שגוזלן, ריאן, חבשי, עטאא ג'אבר וכל אלה שיחקו בנוער שלנו?
עדיף שיהיה לך בסגל כמה שחקני ליגת העל ממוצעים, מאשר שתצטרך לקנות בכסף שחקני ליגת העל ממוצעים כמו שהר, דהן, צ׳יבוטה, אבו אלשיך וגוני נאור, כדי שיעמיקו לך את הכסף.
מעבר לזה שזה שחקנים שאתה יכול לעשות איתם טרייד ולקבל תמורה עבורם.

חזרה
למעלה