lemmacantor
פסל מחוץ לאיצטדיון
בארץ הגישה של שחר היא השולטת. הכל למען התוצאה בנוער בשבת.
ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
ברור.כובע קש אמר:ברגע ששחקן משחק בנבחרת הבוגרת אין שום סיבה לקחת אותו צעד אחורה, התפקיד של הצעירה הוא לספק שחקנים לנבחרת הבוגרת ולא להפך.
אם כל הזמן יחזירו שחקנים בני 21-23 לנבחרת הצעירה איך שחקנים צעירים באמת יצליחו להשתלב בה ולהתקדם
RakMaccabi31 אמר:לקצרב ועבאדה אין באמת ערך לשחק ולחזור אחורה לצעירה
אבל לשחקני הצעירה ולהתאחדות יש עניין בלשחק בטורניר גדול וזה לא באמת משנה אם סלוט אחד או שניים נתפס, רוב הסגל עדיין מקבל את ההזדמנות שלו והלחימה שלו
אני גם לא מבין את כל הדברים האלה. סופרים לי כמה שחקנים של הצהבת מסתובבים בלאומית ובליגת העל, למי אכפת?lemmacantor אמר:למי אכפת? אני שופט לפי תרומת המחלקה לקבוצה הבוגרת.
מסכים אתך לגמרי פה. המחלקה שלנו לא טובה אבל כל השאר לא מספיק טובות גם.lemmacantor אמר:גם אין בארץ שום מחלקה שהיא מודל לחיקוי בשבילינו. מזמן היינו צריכים להיות ברמה אחרת של העבודה שם עם הכסף הקיים.
סולומון יצא לפני הרבה זמן כברApoc אמר:הלוואי עלינו להיות לא מספיק טובים עם שחקנים כמו דניאל פרץ ואוסקר גלוך או ליאל עבדה ומנור סולומון.
איזה פיטריות אתה לוקח דוראנט?
KevinDurant אמר:סולומון יצא לפני הרבה זמן כברApoc אמר:הלוואי עלינו להיות לא מספיק טובים עם שחקנים כמו דניאל פרץ ואוסקר גלוך או ליאל עבדה ומנור סולומון.
פרץ וגלוך זה שחקנים טריים, כבר 4-5 שנים לא יצא שם שחקן מהמחלקה שלהם
אכפת מאוד. אם היו לך שחקנים שתורמים לקבוצה הבוגרת, הם היו היום בנבחרת.lemmacantor אמר:למי אכפת? אני שופט לפי תרומת המחלקה לקבוצה הבוגרת.
קרצב? איילון אלמוג?KevinDurant אמר:סולומון יצא לפני הרבה זמן כברApoc אמר:הלוואי עלינו להיות לא מספיק טובים עם שחקנים כמו דניאל פרץ ואוסקר גלוך או ליאל עבדה ומנור סולומון.
תוסיף בר כהן, רויזמן, עידו שחר, חנציס, מזרחי (המגן) ונועם כהן. מי יצא אצלנו בשנים האחרונות שהפך לשחקן ליגת העל לגיטימי?benrey אמר:קרצב? איילון אלמוג?KevinDurant אמר:סולומון יצא לפני הרבה זמן כברApoc אמר:הלוואי עלינו להיות לא מספיק טובים עם שחקנים כמו דניאל פרץ ואוסקר גלוך או ליאל עבדה ומנור סולומון.
וגם סתם שחקני ליגת העל ממוצעים, כמו גלזר האח, הופמייסטר, אגאדה, גררו, בר כהן. ועוד…
ואני לא אומר שהם כוכבים, ולא הייתי רוצה אצלנו אף אחד מהרשימה שציינתי כולל קארצב, אבל הם שחקני ליגת על.
רוב שחקני הנוער שלנו מ2018 וצפונה משחקים איפשהו בין ליגה לאומית לליגה ג׳.
חלקם כבר פרשו.
על קארצב אני יענה, כנעאן?benrey אמר:קרצב? איילון אלמוג?KevinDurant אמר:סולומון יצא לפני הרבה זמן כברApoc אמר:הלוואי עלינו להיות לא מספיק טובים עם שחקנים כמו דניאל פרץ ואוסקר גלוך או ליאל עבדה ומנור סולומון.
וגם סתם שחקני ליגת העל ממוצעים, כמו גלזר האח, הופמייסטר, אגאדה, גררו, בר כהן. ועוד…
ואני לא אומר שהם כוכבים, ולא הייתי רוצה אצלנו אף אחד מהרשימה שציינתי כולל קארצב, אבל הם שחקני ליגת על.
חלקם כבר פרשו.
עדיף שיהיה לך בסגל כמה שחקני ליגת העל ממוצעים, מאשר שתצטרך לקנות בכסף שחקני ליגת העל ממוצעים כמו שהר, דהן, צ׳יבוטה, אבו אלשיך וגוני נאור, כדי שיעמיקו לך את הכסף.KevinDurant אמר:על קארצב אני יענה, כנעאן?benrey אמר:קרצב? איילון אלמוג?KevinDurant אמר:סולומון יצא לפני הרבה זמן כבר
חלקם כבר פרשו.
מי זה איילון אלמוג? חוץ מיח''צ מה הוא עשה בכדורגל?
למי אכפת מכל שחקני ליגת העל הממוצעים? זה הישג שגוזלן, ריאן, חבשי, עטאא ג'אבר וכל אלה שיחקו בנוער שלנו?