RakMaccabi31
אלוף המדינה
אם אתה רוצה להכין אומלט אתה צריך לשבור כמה ביצים . טוב שהוא לא יבש אותה מתחילת העונה. תן לילד להוריד דופק ולחזור לכושר. כולם יודעים מה יודע
אם אתה רוצה להכין אומלט אתה צריך לשבור כמה ביצים . טוב שהוא לא יבש אותה מתחילת העונה. תן לילד להוריד דופק ולחזור לכושר. כולם יודעים מה יודע
מסכים. והוא גם יכול לשחק גם כחלק משלישית קישור חזקה של מוחמד/לוי/אזולאי+רטנר(ואז ברוניניו זז שמאלה או לעמדת החלוץ).הוא צריך להתחרות על דקות עם אזולאי
לא עם ירין לוי
הוא לא היה צריך להיות החילוף הראשון אתמול, גם לא הייתי נופל מהכיסא אם הוא היה בסוף גם מקבל צהוב שני
זה לא עובד ככה, אימון זה לא רמה של משחק זה גם לא מנטאליות של משחק.. אתה לא רוצה לפתוח איתו. אל תייבש אותו על הספספל.. תן לו דקות נגד רג תן לו דקות נגד הצהבתבמצב של הקבוצה אין לנו את הלוקשורי של ניסויים על הדשא.
אתה לא טוב באימונים? תתאמן חזק יותר. אין סיבה שתקבל דקות.
זה לא עובד ככה, אימון זה לא רמה של משחק זה גם לא מנטאליות של משחק.. אתה לא רוצה לפתוח איתו. אל תייבש אותו על הספספל.. תן לו דקות נגד רג תן לו דקות נגד הצהבת
ראו כבר מה הוא יודע לתת. שאצילי הגיע דחפו אותו להרכב בכוח עד שהוא יצליח ומחאו לו כפיים על כל טעות ונסיון להכנס.. דווקא אז נלחמנו על האליפות.. עכשיו אף אחד לא חולם על אליפות.אני לא יודע מה קורה באימונים, אם הוא לא פותח/משותף כנראה גם באימון הוא לא טוב.
ובמצב הלחץ הנוכחי של המועדון, אין מקום לטעויות על הדשא. אם יש מישהו בפורמה טובה יותר שיכול לשחק הוא זה שישחק.
זה לא שיש לנו משחקים קלים שאפשר לשתף כאלה שאתה לא בטוח לגביהם. את ר"ג ופ"ת ניצחנו בשיניים.
השחקן הבהיר לצוות המקצועי שבכוונתו לעזוב לאחר שלא נספר בנושא שלו עצמו ומלמד הועדף על פניואתם בנושא של רטנר ויש לי תחושה שאתם מתייחסים למלמד![]()
ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!