נושא שחקן נבות רטנר

• יוצר הנושא יוצר הנושא benrey
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
אם אתה רוצה להכין אומלט אתה צריך לשבור כמה ביצים . טוב שהוא לא יבש אותה מתחילת העונה. תן לילד להוריד דופק ולחזור לכושר. כולם יודעים מה יודע

אם אתה רוצה להכין אומלט אתה צריך לשבור כמה ביצים . טוב שהוא לא יבש אותה מתחילת העונה. תן לילד להוריד דופק ולחזור לכושר. כולם יודעים מה יודע

במצב של הקבוצה אין לנו את הלוקשורי של ניסויים על הדשא.
אתה לא טוב באימונים? תתאמן חזק יותר. אין סיבה שתקבל דקות.

הוא צריך להתחרות על דקות עם אזולאי
לא עם ירין לוי
הוא לא היה צריך להיות החילוף הראשון אתמול, גם לא הייתי נופל מהכיסא אם הוא היה בסוף גם מקבל צהוב שני

הוא צריך להתחרות על דקות עם אזולאי
לא עם ירין לוי
הוא לא היה צריך להיות החילוף הראשון אתמול, גם לא הייתי נופל מהכיסא אם הוא היה בסוף גם מקבל צהוב שני
מסכים. והוא גם יכול לשחק גם כחלק משלישית קישור חזקה של מוחמד/לוי/אזולאי+רטנר(ואז ברוניניו זז שמאלה או לעמדת החלוץ).

אבל זה מתחבר למה שגיא צרפתי אמר השבוע. הוא צריך להראות שמגיע לו דקות. באימונים ובמשחקים.
ניפחו אותו הרבה, וצריך קצת להוציא את האוויר בשביל שהוא יראה כמו שחקן מחויב שעולה צנוע ומשחק חזק.

במצב של הקבוצה אין לנו את הלוקשורי של ניסויים על הדשא.
אתה לא טוב באימונים? תתאמן חזק יותר. אין סיבה שתקבל דקות.
זה לא עובד ככה, אימון זה לא רמה של משחק זה גם לא מנטאליות של משחק.. אתה לא רוצה לפתוח איתו. אל תייבש אותו על הספספל.. תן לו דקות נגד רג תן לו דקות נגד הצהבת

זה לא עובד ככה, אימון זה לא רמה של משחק זה גם לא מנטאליות של משחק.. אתה לא רוצה לפתוח איתו. אל תייבש אותו על הספספל.. תן לו דקות נגד רג תן לו דקות נגד הצהבת

אני לא יודע מה קורה באימונים, אם הוא לא פותח/משותף כנראה גם באימון הוא לא טוב.
ובמצב הלחץ הנוכחי של המועדון, אין מקום לטעויות על הדשא. אם יש מישהו בפורמה טובה יותר שיכול לשחק הוא זה שישחק.
זה לא שיש לנו משחקים קלים שאפשר לשתף כאלה שאתה לא בטוח לגביהם. את ר"ג ופ"ת ניצחנו בשיניים.

חלוץ בינוני מעבר לשיא, זה שבכלל יש דיבור על זה שהוא צריך להיות הרכב מראה כמה המצב עגום.
בעונת ליגת האלופות היו 4 חלוצים : דין, פיירו, רוקאביצה ובן שהר. אני בספק אם מלמד נכנס לפני מישהו מהרביעיה הזו אז חלוץ ראשון העונה? עד כדי כך התדרדנו?

אני לא יודע מה קורה באימונים, אם הוא לא פותח/משותף כנראה גם באימון הוא לא טוב.
ובמצב הלחץ הנוכחי של המועדון, אין מקום לטעויות על הדשא. אם יש מישהו בפורמה טובה יותר שיכול לשחק הוא זה שישחק.
זה לא שיש לנו משחקים קלים שאפשר לשתף כאלה שאתה לא בטוח לגביהם. את ר"ג ופ"ת ניצחנו בשיניים.
ראו כבר מה הוא יודע לתת. שאצילי הגיע דחפו אותו להרכב בכוח עד שהוא יצליח ומחאו לו כפיים על כל טעות ונסיון להכנס.. דווקא אז נלחמנו על האליפות.. עכשיו אף אחד לא חולם על אליפות.

אני האחרון שאסמוך על שיקולי הדעת של ההנהלה הזו ואני מניח שיש הרבה כמוני לקחת את ההחלטות שלהם ההרכבים שלהם ומה שהולך באימונים במס שפתיים. ספק אם האימונים האלה בכלל ברמה לאור מה שרואים על המגרש.. אפרופו נצחונות בשיניים

מ-20 דקות לא טובות לא הייתי מנתח יותר מדי. שחקנים צריכים לשחק יותר ולקבי ביטחון כדי למצות את עצמם.

חזרה
למעלה