ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
דגו מפחד לדברכרמליסט ירוק אמר:אין מסיבת עיתונאים לפני המשחק?
כרמליסט ירוק אמר:אין מסיבת עיתונאים לפני המשחק?
כרמליסט ירוק אמר:אין מסיבת עיתונאים לפני המשחק?
SaTla אמר:כרמליסט ירוק אמר:אין מסיבת עיתונאים לפני המשחק?
https://www.youtube.com/watch?v=XJ8IqtsOw-s
Judokan אמר:SaTla אמר:כרמליסט ירוק אמר:אין מסיבת עיתונאים לפני המשחק?
https://www.youtube.com/watch?v=XJ8IqtsOw-s
אני מתחיל לאהוב את הראיונות של דגו. מדבר דוגרי ולעניין, אחלה נגיעות של הומור.
וואלה יכול לראות אותו נהיה מאמן שהשחקנים אוהבים ומכבדים.
Shocking4U אמר:לא מאמין שיש אוהדים שלנו שעדיין עושים תירוצים לזה שדגו לא מתראיין לתקשורת. סבבה היה את אבא שלו, בסוף הבן אדם פה חודש והוא יכול לעשות מסיבת עיתונאים של 10 דקות לעיתונאים ולגמור עם זה. לא הגיוני שאנחנו כבר מחר משחקים בליגת אלופות במועדון בגודל שלנו והמאמן לא יצא לתקשורת. זה מביך ואין לזה תירוצים.
לא קשור למעניין או לא מעניי אם אתה מועדון גדול תתנהג בהתאם. כל ההתנהלות הזאת של לשלוח את יוסי פרץ ארי לראיין אותו זה וויבים של צפון קוריאה. זה רק יוצר תחושה שיש מה להסתיר כשבפועל מדובר בבן אדם שכבר התמודד מול תקשורת אמנם לא ברמה של מכבי חיפה אבל לא איזה מאמן חסר ניסיון שמעולם לא עמד במסיבת עיתונאים. שיעשו את זה כבר ויגמרו עם זה.Judokan אמר:Shocking4U אמר:לא מאמין שיש אוהדים שלנו שעדיין עושים תירוצים לזה שדגו לא מתראיין לתקשורת. סבבה היה את אבא שלו, בסוף הבן אדם פה חודש והוא יכול לעשות מסיבת עיתונאים של 10 דקות לעיתונאים ולגמור עם זה. לא הגיוני שאנחנו כבר מחר משחקים בליגת אלופות במועדון בגודל שלנו והמאמן לא יצא לתקשורת. זה מביך ואין לזה תירוצים.
יעשה מסיבת עיתונאים לפני המשחק גומלין בארץ. מה הלחץ הזה לשמוע קלישאות מדגו ועילגות מצויה של אהרונוביץ ודומיו?
Shocking4U אמר:לא קשור למעניין או לא מעניי אם אתה מועדון גדול תתנהג בהתאם. כל ההתנהלות הזאת של לשלוח את יוסי פרץ ארי לראיין אותו זה וויבים של צפון קוריאה. זה רק יוצר תחושה שיש מה להסתיר כשבפועל מדובר בבן אדם שכבר התמודד מול תקשורת אמנם לא ברמה של מכבי חיפה אבל לא איזה מאמן חסר ניסיון שמעולם לא עמד במסיבת עיתונאים. שיעשו את זה כבר ויגמרו עם זה.Judokan אמר:Shocking4U אמר:לא מאמין שיש אוהדים שלנו שעדיין עושים תירוצים לזה שדגו לא מתראיין לתקשורת. סבבה היה את אבא שלו, בסוף הבן אדם פה חודש והוא יכול לעשות מסיבת עיתונאים של 10 דקות לעיתונאים ולגמור עם זה. לא הגיוני שאנחנו כבר מחר משחקים בליגת אלופות במועדון בגודל שלנו והמאמן לא יצא לתקשורת. זה מביך ואין לזה תירוצים.
יעשה מסיבת עיתונאים לפני המשחק גומלין בארץ. מה הלחץ הזה לשמוע קלישאות מדגו ועילגות מצויה של אהרונוביץ ודומיו?
אני לא מתאבסס. אני גם הייתי מאלה שהציעו שיוסי פרץ ארי יוציא סרטון איתו או משהו במינימום לקהל. אני בעד שיוציאו אותו לתקשורת כדי שיורידו כבר את הקוף הזה מגב ולא נצטרך לשמוע על זה יותרJudokan אמר:Shocking4U אמר:לא קשור למעניין או לא מעניי אם אתה מועדון גדול תתנהג בהתאם. כל ההתנהלות הזאת של לשלוח את יוסי פרץ ארי לראיין אותו זה וויבים של צפון קוריאה. זה רק יוצר תחושה שיש מה להסתיר כשבפועל מדובר בבן אדם שכבר התמודד מול תקשורת אמנם לא ברמה של מכבי חיפה אבל לא איזה מאמן חסר ניסיון שמעולם לא עמד במסיבת עיתונאים. שיעשו את זה כבר ויגמרו עם זה.Judokan אמר:יעשה מסיבת עיתונאים לפני המשחק גומלין בארץ. מה הלחץ הזה לשמוע קלישאות מדגו ועילגות מצויה של אהרונוביץ ודומיו?
אתה מתאבסס על הראיון הזה שלו כבר חודש וחצי, ועדיין לא הצלחת להסביר למה כזה חשוב שהוא יתראיין עכשיו ולא עוד שבוע. זה חסר חשיבות בקטע קיצוני.
עוד שבוע תקבל את מסיבת העיתונאים ההו כה חשובה שבה נשמע דברים כמו "מאמין בסגל ותהיה אחלה קבוצה"
Apoc אמר:הוא אחלה פוטנציאל, הייתי משאיל לעפולה אבל קודם לפני שהייתי נותן לו את המפתחות לצוללת