• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

נושא חלון העברות קיץ 23/24 ע"ש לורן אברג'ל ונייתן בקסטר

• יוצר הנושא יוצר הנושא Smurk
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
Shocking4U אמר:
עם מיליון יורו סעיף יציאה אני לא רואה טעם בכלל לשלב את חלאילי. אין לי כמערכת סיבה לתת דקות משמעותיות לשחקן שיכול לברוח לי בכלום כסף לאיזה קבוצה אוסטרית גנרית. אם הוא רוצה לקבל דקות במכבי חיפה שיחתום על חוזה חדש עם סעיף יציאה גבוה יותר. בסוף מדובר בשחקן צעיר ולא בשחקן מוכח ושובר שיוויון, לי אין כמועדון סיבה להשקיע בשחקן שלא רואה את העתיד שלו כאן.

כל מילה.

Kaka אמר:
קיבלתי אישור על דיאק. אומרים שהגיעו לסיכום עם הקבוצה שלו וסק שיכנע אותו להגיע אחרי שלא ממש התלהב.

והגיעו לסיכום איתו כספי איתו? בדיקות רפואיות בקרוב?

Kaka אמר:
קיבלתי אישור על דיאק. אומרים שהגיעו לסיכום עם הקבוצה שלו וסק מנסה לשכנע אותו להגיע אחרי שלא ממש התלהב.

אתה מאשר את מה שקניאס אמר אתמול רק מחכה עכשיו לקריצה של חסן

Jerry אמר:
כובע קש אמר:
אני חושב שדגו ישחק הרבה בין המערכים, יש לנו סגל מספיק גמיש בשביל זה
איפה הגמישות פה אחי
חוץ מחזיזה כל השחקנים מוגבלים לעמדה אחת

כנראה שאתה לא מכיר את הסגל שלנו אם זאת התגובה שלך

אולי עדיף קודם לבדוק אם השחקן רוצה להגיע לפני ששורפים שבוע וחצי במו״מ מול הקבוצה? זה כמו המקרה עם מרקו all over again

אליאור אמר:
Kaka אמר:
קיבלתי אישור על דיאק. אומרים שהגיעו לסיכום עם הקבוצה שלו וסק שיכנע אותו להגיע אחרי שלא ממש התלהב.

והגיעו לסיכום איתו כספי איתו? בדיקות רפואיות בקרוב?

שיניתי את הניסוח לסק מנסה לשכנע אותו.

Kaka אמר:
קיבלתי אישור על דיאק. אומרים שהגיעו לסיכום עם הקבוצה שלו וסק מנסה לשכנע אותו להגיע אחרי שלא ממש התלהב.

סק מנסה לשכנע אותו? כלומר זה עדיין לא סגור

David אמר:
Kaka אמר:

החלון הזה שבר את חסן. הוא כבר לא קורץ

Shocking4U אמר:
David אמר:
Kaka אמר:

החלון הזה שבר את חסן. הוא כבר לא קורץ
לא חושב שזה החלון כולו כמו מקרה בקסטר, זה קריצה שהוציאה אותו חרטטן כביכול וכנראה התהפך או משהו.

לא ברור לי הקטע הזה עם דיאק וקודם לכן עם מרקו. הדבר הראשון שאמורים לברר במו"מ על שחקן זה אם הוא מעוניין להגיע.
מה הטעם לדבר ולסגור דברים עם הקבוצה שלו, בלי לעבור על הפרט הדי בסיסי הזה

כובע קש אמר:
Kaka אמר:

איתו עדיין לא. עם הקבוצה אמרו לי שכן.

מוזר שפתאום סק משכנע אותו בדיווחים הראשונים דובר על זה שהוא מתלהב להגיע והקושי הוא מול הטורקים.

Kaka אמר:
כובע קש אמר:
Kaka אמר:

איתו עדיין לא. עם הקבוצה אמרו לי שכן.

אז אין ממה להתלהב

כובע קש אמר:
Jerry אמר:
כובע קש אמר:
אני חושב שדגו ישחק הרבה בין המערכים, יש לנו סגל מספיק גמיש בשביל זה
איפה הגמישות פה אחי
חוץ מחזיזה כל השחקנים מוגבלים לעמדה אחת

כנראה שאתה לא מכיר את הסגל שלנו אם זאת התגובה שלך
דבר בשמות חביבי

בקבוצת טלגרם הכי נאחסית בארץ על מכבי חיפה עשו אמוג׳י של חתימה מה שאומר שהוא לא יהיה פה. כל שחקן שהם רושמים עליו שחתם בסוף לא מגיע. זה חסן אבל הפוך

מאשר את דברי קאקא, זה המסרים שאני מקבל גם, סק פועל שעות נוספות, זה מזכיר לי את מאבוקה ששיכנע את פיירו להגיע.

Judokan אמר:
לא ברור לי הקטע הזה עם דיאק וקודם לכן עם מרקו. הדבר הראשון שאמורים לברר במו"מ על שחקן זה אם הוא מעוניין להגיע.
מה הטעם לדבר ולסגור דברים עם הקבוצה שלו, בלי לעבור על הפרט הדי בסיסי הזה
אני בטוח שמקבלים אינדיקציות מהשחקן אם הוא מגיע או לא מגיע אבל יש פה 2 דברים שצריך לקחת בחשבון:
1. האם בכלל הדיווחים על זה שהגיעו לסיכום עם השחקן/קבוצה אמיתיים ויש להם רקע? (אם אני לא טועה לדוגמה על אילמרטרה היה כתוב בספורט5 לדוגמה *שסיכמו עם השחקן תנאים* ונשאר להגיע לסיכום עם הקבוצה ורק אז פורסם שהוא "לא מוכן להגיע")

2. במידה והם אכן נכונים, יכול להיות שלשחקן יש עוד אפשרויות ואנחנו לא האופציה הראשונה שלו והמועדון מציב לו אולטימטום ורוצה לסגור עסקה ביולי והשחקן לא מעוניין לחתום ביולי.

Nirgreen אמר:
מאשר את דברי קאקא, זה המסרים שאני מקבל גם, סק פועל שעות נוספות, זה מזכיר לי את מאבוקה ששיכנע את פיירו להגיע.
אלפונס. לא כל השחורים זה אותו דבר נירגרין

Nirgreen אמר:

אלפונס שכנע את פיירו. מה הקשר מאבוקה

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה