• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

נושא חלון העברות קיץ 23/24 ע"ש לורן אברג'ל ונייתן בקסטר

• יוצר הנושא יוצר הנושא Smurk
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
רק מכבי אמר:
NOSFERATU ZODD אמר:
אותי מעניין אם חושבים להביא עוד קשר חוץ מהסנגלי.
יש לנו חוסר בעמדה של הקשר האחורי.

אתה מדבר על ה-8 אולי שיש שם בור מסוים.
בעמדת הקשר האחורי יש לך את הקשר זר שיגיע, גוני, ומוחמד שיכול לשחק שם.
ב-8 יש את מוחמד וג'אבר (אני לא סופר לצורך העניין את זערורה).

אני חושב שצריך להגיע לפה עוד שחקן לעמדת ה-8. או כמו שאתם אוהבים 50-50.

מבחינתי כרגע גוני לא ברמה ואפילו במשחקי אימון לא מנסים אותו באמצע אלא כבלם.
יש את עלי וג'אבר שמבחינתי סימן שאלה גדול.
נניח יבוא זר אם עלי או ג'אבר פצועים מי מחליף שלהם על הספסל?

בטוויטר מדווחים שאנקרגוצ׳ו מצרפת עכשיו קשר אמצע שיכול לשחק גם דפנסיבי. נראה שזה מתאים לדיווחים על דיאק

ÖZEL/Ankaragücü, Alanyaspor ile yollarını ayıran Efkan Bekiroğlu ile büyük ölçüde anlaştı. 27 yaşındaki oyuncu pazartesi günü Ankara'ya gelerek Beştepe'de devam eden kampa katılacak.
Haberi @viralsporda

Ankaragücü Transferde Hata Yapıyor mu?

תרגום:

הסכימה במידה רבה עם Efkan Bekiroğlu, שנפרד מאלאניאספור. השחקן בן ה-27 יגיע ביום שני לאנקרה ויצטרף למחנה המתמשך בבשטפה.
‏חדשות @viralsporda

‏האם Ankaragücü עושה שגיאה בהעברה?

KevinDurant אמר:
Judokan אמר:
Kaka אמר:
כי אני אומר לך הם לא רציניים לגבי בלטקסה. הוא כמו קני סייף שדיברו איתו ודיברו איתו ובסוף בחרו לא להביא.

הם לא רציניים באופן כללי.
משחק רשמי עוד 5 ימים ואין לנו מגן שמאלי מחליף. וזה לשחקן עם רקורד בעייתי מבחינת סיום משחקים כמו קורנו.
סיטואציה הזויה
אני חושב שגם ככה הרעיון הוא לשחק שלושה בלמים ואז אפשר להסתדר זמנית עם שיבלי (ראינו את זה גם במשחק אימון האחרון).

אני באמת לא יודע מה הרעיון שלהם בנוגע למשבצת הזאת אז קשה לי להגיד מה טוב ומה לא (בלטקסה? מורגן? גיל כהן? סאן?)

שיבלי לא קשור לעולם בעמדה הזו ומשחק אותה רע מאוד. רחוק מאוד מ"אפשר להסתדר עם זה".

פודגורנו הכנף שמאל המחליף ב5-3-2 אצלנו להבנתי

לדעתי השלושה בלמים לא מתאים לנו בכלל
מקווה שירדו מזה בקרוב

אם סבע נשאר, אין סיבה לשחק עם 3 בלמים.

3 בלמים טוב כשאנחנו משחקים מול קבוצות ברמה שלנו או מעליה, כמו ששיחקנו במוקדמות ובבתים של הצמפיונס עונה שעברה.

עד שדיאק לא חותם עם עט ומחויך עם אור שחר אני לא מאמין לשום בן אדם כולל גל אלברמן.

ירוק זה אני אמר:

3 בלמים טוב כשאנחנו משחקים מול קבוצות ברמה שלנו או מעליה, כמו ששיחקנו במוקדמות ובבתים של הצמפיונס עונה שעברה.

לשחק 4-3-3 שדין, פיירו, שוארנוב (שכרגע לא יודעים איך הוא)
הם לא נותנים מספרים גבוהים זה לא אפשרי. שנה שעברה עם אצילי זה התאפשר. צריך לשחק 2 חלוצים במצב הקיים.
לנסות סבע ופיירו, סבע שוראנוב, סבע ודין כל מיני קומבינציות עם סבע, בכנפיים יש לנו את סבע שזה לא העמדה הטבעית שלו, חזיזה ששכח איך נותנים גול ואת רפאלוב שזה סימן שאלה גדול. אין סיבה לשחק עם שני כנפיים שזה נקודת החולשה שלנו העונה.
עדיף לשחק עם קורנו וחזיזה על כל הקו ולנצל את המסירות של שרי לסבע/לחלוץ שיהיה בכושר הכי טוב וישחק לידו.

Kaka אמר:
David אמר:
Kaka אמר:
זריז אתה
מה זריז אתה ציני אני לוקח את קניאס בעירבון מוגבל עד כה לא הבנתי מול מי הפערים הקבוצה או השחקן

אם הבנתי נכון את מה שאמרו לי מהקבוצה שלכם אז קניאס אומר שדיאק יהיה פה.

אכן כן

Nadav אמר:
ירוק זה אני אמר:

לשחק 4-3-3 שדין, פיירו, שוארנוב (שכרגע לא יודעים איך הוא)
הם לא נותנים מספרים גבוהים זה לא אפשרי. שנה שעברה עם אצילי זה התאפשר. צריך לשחק 2 חלוצים במצב הקיים.
לנסות סבע ופיירו, סבע שוראנוב, סבע ודין כל מיני קומבינציות עם סבע, בכנפיים יש לנו את סבע שזה לא העמדה הטבעית שלו, חזיזה ששכח איך נותנים גול ואת רפאלוב שזה סימן שאלה גדול. אין סיבה לשחק עם שני כנפיים שזה נקודת החולשה שלנו העונה.
עדיף לשחק עם קורנו וחזיזה על כל הקו ולנצל את המסירות של שרי לסבע/לחלוץ שיהיה בכושר הכי טוב וישחק לידו.

לא הבנתי. אתה רוצה שנעבור לשחק עם שלושה בלמים כי תהיה לנו בעיה בהתקפה העונה? נו באמת.
צריך להמשיך עם המתכונת מהשנה שעברה ולתגבר בישראלי קיצוני סטייל דוידה או לאיוס.
אם דגו ישחק עם שלושה בלמים הוא יתרסק. סיכוי גבוה שיתרסק בכל מקרה, אבל אני במקומו הייתי ממשיך את מה שעבד בשנה שעברה.

גם אם מערך של שלושה בלמים יתפוס יותר מקום העונה, ברור שזה לא המערך היחידי שבונים עליו ולפיו בונים את הסגל.
שיבלי שיחק לאורך כל העונה האחרונה את הווינגבק השמאלי ב-3-5-2 ונראה טוב, ככה שזה הגיוני לבחון אותו בעמדה הזו לקראת העונה הקרובה, גם אם יחליטו בסוף שלא מתאים.
לגבי סוף, בינתיים הוא נראה יותר טוב בצד ימין במחנה והוא גם ימני ברגל. כמוהו, גם חג'ג'. מניח שינסו למצוא להם שם מקום, אבל זה לא צריך להיות הפתרון הראשון, לדעתי.

Kaka אמר:
Gutti אמר:
Kaka אמר:
כי אני אומר לך הם לא רציניים לגבי בלטקסה. הוא כמו קני סייף שדיברו איתו ודיברו איתו ובסוף בחרו לא להביא.

איפה הדיווח שלך לגבי רכש? מתגעגעים

לא בא לי לעדכן כי כמו ששמת לב רשמתי שצריך להגיע השבוע קשר אחורי זר וזה לא הולך לקרות. כבר הבנתי הקיץ שהמועדון אומר x ובסוף זה y.

תעדכן במה שאתה יודע. אף אחד לא חושב שאתה נביא. אנחנו לוקחים הכל בעירבון מוגבל.

איך אני שונא הורים כמו אבא של חלאיילי. הוא רק עושה לי אנטי על הילד

לא הייתי מתרשם משום דבר שווייס רושם.
אותי הוא איבד ביום שקטן אמר ברדיו שכיאל נצפה במסגר, תוך עשר דקות הוא העלה כתבה שכיאל מועמד(היחיד מכל הכתבים שנפל בזה).

0 אמינות ויושרה.

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה