ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
רק מכבי אמר:NOSFERATU ZODD אמר:אותי מעניין אם חושבים להביא עוד קשר חוץ מהסנגלי.
יש לנו חוסר בעמדה של הקשר האחורי.
אתה מדבר על ה-8 אולי שיש שם בור מסוים.
בעמדת הקשר האחורי יש לך את הקשר זר שיגיע, גוני, ומוחמד שיכול לשחק שם.
ב-8 יש את מוחמד וג'אבר (אני לא סופר לצורך העניין את זערורה).
אני חושב שצריך להגיע לפה עוד שחקן לעמדת ה-8. או כמו שאתם אוהבים 50-50.
KevinDurant אמר:אני חושב שגם ככה הרעיון הוא לשחק שלושה בלמים ואז אפשר להסתדר זמנית עם שיבלי (ראינו את זה גם במשחק אימון האחרון).Judokan אמר:Kaka אמר:כי אני אומר לך הם לא רציניים לגבי בלטקסה. הוא כמו קני סייף שדיברו איתו ודיברו איתו ובסוף בחרו לא להביא.
הם לא רציניים באופן כללי.
משחק רשמי עוד 5 ימים ואין לנו מגן שמאלי מחליף. וזה לשחקן עם רקורד בעייתי מבחינת סיום משחקים כמו קורנו.
סיטואציה הזויה
אני באמת לא יודע מה הרעיון שלהם בנוגע למשבצת הזאת אז קשה לי להגיד מה טוב ומה לא (בלטקסה? מורגן? גיל כהן? סאן?)
ירוק זה אני אמר:אם סבע נשאר, אין סיבה לשחק עם 3 בלמים.
3 בלמים טוב כשאנחנו משחקים מול קבוצות ברמה שלנו או מעליה, כמו ששיחקנו במוקדמות ובבתים של הצמפיונס עונה שעברה.
Kaka אמר:David אמר:מה זריז אתה ציני אני לוקח את קניאס בעירבון מוגבל עד כה לא הבנתי מול מי הפערים הקבוצה או השחקןKaka אמר:זריז אתה
אם הבנתי נכון את מה שאמרו לי מהקבוצה שלכם אז קניאס אומר שדיאק יהיה פה.
Nadav אמר:ירוק זה אני אמר:אם סבע נשאר, אין סיבה לשחק עם 3 בלמים.
3 בלמים טוב כשאנחנו משחקים מול קבוצות ברמה שלנו או מעליה, כמו ששיחקנו במוקדמות ובבתים של הצמפיונס עונה שעברה.
לשחק 4-3-3 שדין, פיירו, שוארנוב (שכרגע לא יודעים איך הוא)
הם לא נותנים מספרים גבוהים זה לא אפשרי. שנה שעברה עם אצילי זה התאפשר. צריך לשחק 2 חלוצים במצב הקיים.
לנסות סבע ופיירו, סבע שוראנוב, סבע ודין כל מיני קומבינציות עם סבע, בכנפיים יש לנו את סבע שזה לא העמדה הטבעית שלו, חזיזה ששכח איך נותנים גול ואת רפאלוב שזה סימן שאלה גדול. אין סיבה לשחק עם שני כנפיים שזה נקודת החולשה שלנו העונה.
עדיף לשחק עם קורנו וחזיזה על כל הקו ולנצל את המסירות של שרי לסבע/לחלוץ שיהיה בכושר הכי טוב וישחק לידו.
Kaka אמר:Gutti אמר:Kaka אמר:כי אני אומר לך הם לא רציניים לגבי בלטקסה. הוא כמו קני סייף שדיברו איתו ודיברו איתו ובסוף בחרו לא להביא.
איפה הדיווח שלך לגבי רכש? מתגעגעים
לא בא לי לעדכן כי כמו ששמת לב רשמתי שצריך להגיע השבוע קשר אחורי זר וזה לא הולך לקרות. כבר הבנתי הקיץ שהמועדון אומר x ובסוף זה y.