KevinDurant
נשיא המועדון
אני לא מגן עליו או אומר שהוא צודק או תומך במה שהוא עושהApoc אמר:KevinDurant אמר:אני לא אומר שיש נקודות על לנסות, אני אומר מה לדעתי קורה מאיך שאני רואה את הדברים.Judokan אמר:אין בכדורגל נקודות על לנסות, כמה ששחר לא יוציא כתבות ליקוק מטעמו על כמה הוא הוציא תיאורטית.
אם נודח מאירופה בשבוע הבא כי אין לנו מרכז מגרש ראוי - כל הניסיונות הטובים להחתים שחקן מדהים יהיו שווים כלום ושום דבר.
בסוף פרופיל שלא אמור להגיע לארץ, כנראה לא יגיע לארץ. הציפייה שלי היא שבשבוע הבא, אחרי שצ'אלובה יחזיר תשובה שלילית כצפוי, ינחת שחקן לחתימה בלי סיפורים על כמה אנחנו מתפשרים וכמה נביא מגה סטאר וכל השיט הזה
בסדר ומי שיספוג את האש זה אלברמן. הוא הוכיח בשנים הקודמות כמה זה חשוב לו לבנות סגל מוקדם וכנראה שהוא לא מצליח למצוא קשר או לא רוצה להתפשר על העמדה הזאת.Apoc אמר:בסוף אם לא הבאנו קשר אחורי ונודח על מרכז מגרש מול שריף או מי שאחריהם, זו לא החלטה נכונה לחכות ולחכות ולמרוח את זה.
במיוחד בהתחשב במצב הקישור הנוכחי שלנו שיש רק שחקן אחד ראוי והוא יכול לשחק את ה8 בלבד.
אף אחד לא אומר לו להתפשר על העמדה. אני מצפה ומאמין ביכולת של מנהל מקצועי להביא את השחקן שהוא מעל הליגה וגם שלא יהיה קשה ויימרח. כן, יש לי ציפייה כזו. מה לעשות. בשביל זה משלמים לו כסף.
אני רק "מפרש" את העובדות לטעמי.
אני מקווה שלא היה פה קצת זחיחות בדרך אחרי החלונות האחרונים ומחשבה של "אנחנו מועדון גדול ובסוף כולם ירצו לבוא לפה", כי בסטנדרט עולמי, אנחנו לא.