KevinDurant
נשיא המועדון
אף אחד לא עשה רעש תקשורתי אבלApoc אמר:GreenGlory אמר:הוא דווקא רצה לחתום שם, סבע מעדיף חיים של מדינה ערבית על פני לחיות פה (במיוחד אם זה איחוד האמירויות כמובן, אבל גם טורקיה). אם לא אשתו והילדים הוא לא היה משפשף בינואר האחרון לאנקרצו האלה, כנ"ל עכשיו, למה אתה חושב אשתו הלכה לשם עם הילדים בלעדיו? כי הוא יודע שהוא רוצה, רצה ותמיד ירצה לשחק במדינה ערבית ולהרוויח יותר כסף על פני פה, גם הרמה של הליגה שם טובה יותר. יותר מזה, אחמד סבע דוד שלו אמר את זה בפה מלא שאם סבע היה רווק הוא לא היה חוזר לישראל בשום מצב והיה ממשיך בטורקיה אם אין הצעות מאיחוד האמירויות כמו עכשיו.Apoc אמר:המאמן שלהם טוען שאשתו והילדים ביקרו באנקרה, לא הוא. לא רואה סיבה למה הוא יטרח להגיד את זה אם זה לא נכון.
להבנתי הוא מראש לא התלהב מאנקרגוצ'ו האלה וגם בינואר לא רצה לחתום שם ובא אלינו, אבל בשום שלב לא הגיע לשם להתרשמות כאורח של המועדון.
זה שהוא שלח את אשתו והילדים זה אומר שהם באו להתרשמות והן אלו שקבעו שזה לא מתאים, אם זה היה הוא בלבד הוא היה חותם שם. אז כן, היה התרשמות כשכל התנאים סוכמו ואשתו דפקה ברקס, בידיוק כמו שקרה בסוף בינואר, ואני אומר לך את זה במיליון אחוז. במיוחד אחרי הראיון של אחמד סבע לגבי זה.
אתה יודע אבל שיש הבדל בין זה שאשתו מתרשמת מהעיר לבין זה שהיא מגיעה כאורחת של המועדון, מתארחת במשחק, נפגשת עם השחקנים, מדברת עם המאמן וכו'.
זה כל ההבדל מבחינתי. פחות היה מפריע לי אם היינו שומעים על איזה שחקן ששלח את אשתו לבדוק את העיר חיפה כי הוא מועמד לפה ובסוף לא הסכים להגיע.
עצם זה שמביאים שחקן, עושים רעש תקשורתי, ועוד בפרופיל כזה, ובסוף הוא לא מגיע זה דיי מאכזב.
אם לא הפרסום בחו''ל לא היינו שומעים עליו בכלל עד היום
המוניטין של ישראל בחו''ל לא טוב ושאתה יכול לנסות "לשכנע" שחקן לבוא לסמי עופר ולראות את האצטדיון עם 30 אלף אוהדים ואת הטירוף ולהראות לו שהוא הולך לגור בוילה ליד הים ואיזה תנאים איכותיים יש פה לזרים, זה יכול לעשות טוב.
סתם לדוגמה, במקרה של שרי אחרי שהוא סבל המון בטורקיה ודיבר על זה שלא היה למשפחה שלו טוב, אני בטוח שהייתה לו דעה קדומה די רעה על כל האזור פה ואחרי ההתרשמות שהוא ראה את האצטדיון, ראה את הבית ספר של הילדים, ראה איפה הוא הולך לגור זה משהו שיכול לעשות טוב ולתת לך כמה נקודות זכות.
גם במקרה של צ'אלובה אגב מדברים על הצעות מצרפת, מהצ'מפיונשיפ וכו' וניסו "להתחרות" אתם בזה שהביאו את השחקן להתרשמות