Apoc
יו״ר הבורד
Jerry אמר:יש לך טעות בזיהוי, שמעתי בבוקר הנפצה על המתיאס הזה אבל שחקן מארגנטינה בכלל, מה בדיוק זהבי אמר?Apoc אמר:הוא לא מועמד, זה הנפצה של רז זהבי
שחקן עם עבר בברצלונה ו-ויאריאל
כנראה אחד מהמנפיצים התבלבל
ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
Jerry אמר:יש לך טעות בזיהוי, שמעתי בבוקר הנפצה על המתיאס הזה אבל שחקן מארגנטינה בכלל, מה בדיוק זהבי אמר?Apoc אמר:הוא לא מועמד, זה הנפצה של רז זהבי
הזיה, שמעתי על מתיאס נחואל שמשחק בארגנטינה עם קבררה מבאנפילד, נראה קצת יותר הגיוני למרות שהמקור לא אמיןApoc אמר:Jerry אמר:יש לך טעות בזיהוי, שמעתי בבוקר הנפצה על המתיאס הזה אבל שחקן מארגנטינה בכלל, מה בדיוק זהבי אמר?Apoc אמר:הוא לא מועמד, זה הנפצה של רז זהבי
שחקן עם עבר בברצלונה ו-ויאריאל
Shocking4U אמר:יעקובו התחיל להגיב כמו מגיב ממוצע במכבי חיפה או למות?
אגב איגביני, שנה שעברה הבן אדם בא לאיזה משחק בסמי והלך לצפוני קצת לכפיים. נראה סוס מטורף. אני באמת ובתמים חושב שלא בטוח שהוא תורם היום פחות מפיירו במשחקי ליגהShocking4U אמר:יעקובו התחיל להגיב כמו מגיב ממוצע במכבי חיפה או למות?
משעמם רצח, תן להעלות ספקולציות להעביר את הזמן עד שריףApoc אמר:עד עכשיו אתה 0 מ6 בתחושות
Jerry אמר:מולדר קיבל שחרור מהולנד, יש לי הרגשה שהוא חותם כאן
תפסיקו להרוס סיפור טוברק מכבי אמר:Jerry אמר:מולדר קיבל שחרור מהולנד, יש לי הרגשה שהוא חותם כאן
אין משמעות. היה לו סעיף יציאה בחינם לקבוצות מישראל. אם קבוצה הייתה רוצה אותו, יכלה לקחת אותו עוד לפני שחרור כלשהו.