• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

נושא חלון העברות קיץ 23/24 ע"ש לורן אברג'ל ונייתן בקסטר

• יוצר הנושא יוצר הנושא Smurk
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
שוער עולה אמר:
פיינגולד חרוץ מאוד
מתאים לו לצאת לאירופה בגיל כזה. שיהיה לו בהצלחה. שחקן שהתעלמו ממנו לחלוטין במועדון עד למונדיאליטו
העדיפו את ינון אליהו על פניו. אפילו להתאמן עם הקבוצה הבוגרת בעונה שעברה בכר לא נתן לו . מה יש לו לחפש פה
אתה לא יכול לזלזל בצעירים שלך ואחרי זה להאשים אותם כשהם רוצים לעזוב
לא התרשמתי מקצועית מפיינגולד במחנה אימונים ולדעתי הוא טועה במעבר לאולימפאקוס, אבל מסכים שמגיע למועדון להפסיד שחקן מוכשר בחינם ואולי זה ילמד אותם לקח.
בכר אכן זלזל בקטע מוגזם בשחקני הנוער,והמועדון צריך לתת לשחקני בית את ההרגשה שאפשרות לעלות לבוגרת היא ריאלית.
אני מאמין ומקווה שדגו ישנה את זה ושנראה שינוי בנושא הזה.

אליאור אמר:
KevinDurant אמר:
למיטב ידיעתי חלון רישום לשחקנים חופשיים בMLS זה עד 13.9

החדשות הכי גרועות ששמעתי מאז שניצן חתם פה.

מצד שני, כמה תזוזות יהיו בעמדת השוערים שם? מעבר לזה שגם ככה אין שם שינויים בהקשר הזה, קבוצות יעדיפו לסגור את עמדת השוער כשכל השוק פתוח ולא כשהן נשארות עם השחקנים החופשיים בלבד. רק פציעה או עזיבה פתאומית של שוער אחרי אוגוסט עלולה להביא לרכישת שוער חופשי בישורת האחרונה של העונה שם.

עכשיו בכר אשם בשחקני נוער שההנהלה לא יושבת איתם על חוזה חדש בזמן?

Shocking4U אמר:
עכשיו בכר אשם בשחקני נוער שההנהלה לא יושבת איתם על חוזה חדש בזמן?

יכול להיות שישבו איתו בינואר או לפני והוא אמר להם נדבר בסוף העונה, אנחנו לא יודעים הכול אז בוא לא נמהר להסיק מסקנות.
כששחקני נוער רואים שאין להם פתח לשחק בבוגרת הם באופן טבעי יחפשו לצאת למקום אחר.
כך את באסה לדוגמה שאיבדה בדיוק באותה הדרך את אוננה למשל (ויש עוד מלא דוגמאות) אי אפשר להחזיק את המקל משני הקצוות שחקנים מוכשרים לא יהיו בני ערובה שלך ויתגלגלו בלאומית עם שכר חייל, כי הכישרון שלהם מקנה להם הזדמנות בהרבה מקומות שכן יעריכו אותם ויתנו להם הזדמנות.

שוער עולה אמר:
בכר תמיד יעדיף פנסיונר בן 40/שחקן פח על פני שחקן צעיר ומוכשר. הוא אנטי צעירים
אמת, שמישהו יסביר לי כאן למה חלאילי נגיד לא קיבל הזדמנות עונה שעברה ורקוביצה הגופה כן?
בכר הוא המאמן הכי גדול שהיה פה, אבל הוא טוב רק לקבוצות של כאן ועכשיו ומוגבל לסייקלים של 3 עונות.

ברק.י אמר:
אליאור אמר:
KevinDurant אמר:
למיטב ידיעתי חלון רישום לשחקנים חופשיים בMLS זה עד 13.9

החדשות הכי גרועות ששמעתי מאז שניצן חתם פה.

מצד שני, כמה תזוזות יהיו בעמדת השוערים שם? מעבר לזה שגם ככה אין שם שינויים בהקשר הזה, קבוצות יעדיפו לסגור את עמדת השוער כשכל השוק פתוח ולא כשהן נשארות עם השחקנים החופשיים בלבד. רק פציעה או עזיבה פתאומית של שוער אחרי אוגוסט עלולה להביא לרכישת שוער חופשי בישורת האחרונה של העונה שם.

הכל טוב כתבתי את זה בצחוק loll
מקווה מאוד שלא ימצא שם קבוצה

Hulk אמר:
שוער עולה אמר:
אמת, שמישהו יסביר לי כאן למה חלאילי נגיד לא קיבל הזדמנות עונה שעברה ורקוביצה הגופה כן?
בכר הוא המאמן הכי גדול שהיה פה, אבל הוא טוב רק לקבוצות של כאן ועכשיו ומוגבל לסייקלים של 3 עונות.

עזוב הזדמנות
גם להתאמן עם הקבוצה הבוגרת הוא לא נתן לאף שחקן צעיר
תחשוב ששיבלי וחלאיילי לצורך העניין היו מתאמנים עם הקבוצה הבוגרת בעונה שעברה
היום שניהם היו יותר בשלים

אליאור אמר:
דם ירוק אמר:
Nirgreen אמר:

את ההשערות שלך תשמור לעצמך בשביל מה אתה מקפיץ אותנו סתם

או שתכתוב שזו השערה כי זה מטעה בגלל שלפעמים אתה כן מביא דברים מהמועדון עצמו.

תרשום לדעתך
לדעתך הוא לפעמים מביא דברים מהמועדון עצמו

:act

אני רוצה להגיד שהנושא של הקשר האחורי כבר ייסגר הסופש ולא יחכו יותר לא לצ'אלובה ולא לאף שחקן אחר אבל אני מוצא את עצמי אומר את זה כבר חודש מאז שיצאנו למחנה אז אני כבר מעדיף לא להתייחס עד שנראה שחקן מקפיץ כדור בכפר גלים.

אגב אם מישהו היה בא לפורום ב1.6 ואומר שנגיע ל26.7 ולא יהיה פה קשר אחורי (זר או אברג'ל) היינו מרחיקים אותו מהפורום.

אליאור אמר:
דם ירוק אמר:
Nirgreen אמר:

איזה דברים מהמועדון עצמו, אם אתה חושב או מאמין שהוא מביא דברים מהמועדון אז אתה בבעיה.
כל דבר הוא רושם כהשערה, דברים מהמועדון חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

Hulk אמר:
שוער עולה אמר:

מסכים עם מהות הדברים ומוסיף שלא רק שבכר לא נותן מקום לצעירים ומעדיף באופן מובהק שחקנים מנוסים, הוא גם מקצר את הרוטציה באגרסיביות. גם ניקיטה וצ׳יבוטה לא זכו להרבה דקות, למרות שמלבדם רק דינדה היה יכול לעלות להתקפה מהספסל.

ספציפית לגבי חלאיילי, הוא התחיל מאד בוסרי את העונה שעברה ורק במחצית השניה של העונה עשה את ההתקדמות שלו. לא רק שחבל היה לקטוע לו את הרצף בשלב הזה, זה גם היה טיימינג רע מבחינת המועדון לשלב אותו בבוגרת כי הקבוצה קרטעה והלחץ היה יוצא דופן. אם היו יודעים שיפרוץ כבר בקיץ, סביר שהחוזה מול חלאיילי מינואר גם היה שונה.

Apoc אמר:
אליאור אמר:
דם ירוק אמר:

תרשום לדעתך
לדעתך הוא לפעמים מביא דברים מהמועדון עצמו

:act

לדעתי וכפי שפורסם לראשונה הוא מביא דברים דרך מקורב במועדון loll

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה