ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
אין מה להתווכח. עובדות בשטח.Shocking4U אמר:בוא נראה אם יש פה מישהו שיתווכח איתי:
אלברמן עם חלון פשוט מזעזע עד כה.
אצילי ברח לו למרות שהם לא חשבו שיש אפשרות שהוא יעזוב
אברג׳ל שחלק משמעותי מהחלון נבנה על זה שיגיע לפה ויפנה משבצת של זר בחר להאריך חוזה בלוריין
בקסטר היה פה ועבר בדיקות רפואיות והעדיף לחתום בבולטון
כרגע אין שוער ראשון לקבוצה, אצילי ופאני עזבו ולא הגיע אף תחליף ויש רק משבצת אחת של זר על 3 עמדות שצריכות תיקון.
Shocking4U אמר:בוא נראה אם יש פה מישהו שיתווכח איתי:
אברג׳ל שחלק משמעותי מהחלון נבנה על זה שיגיע לפה ויפנה משבצת של זר בחר להאריך חוזה בלוריין
כרגע אין שוער ראשון לקבוצה, אצילי ופאני עזבו ולא הגיע אף תחליף ויש רק משבצת אחת של זר על 3 עמדות שצריכות תיקון.
עזוב אין מילים לתאר את ההרס של החודש האחרון. מבחינת התחושות תזכרו איך הרגשנו במאי ואיך עכשיו מרגישים, הכל עדיין בר תיקון בסגל עצמו אבל כשמסתכלים על מי נמצא על הקווים קשה להישאר אופטימים. תחושות כאלו לא היו לי מהקבוצה מאז הקיץ של רוני לוי ונומה קאליוShocking4U אמר:בוא נראה אם יש פה מישהו שיתווכח איתי:
Shocking4U אמר:המועדון אתמול והיום הוציא הכחשות לכתבים ואמר שהוא יגיע בשלישי.רק מכבי אמר:זה רק מראה שזה משהו שמבושל כבר כמה ימים.
המועדון ידע מזה. בקסטר לא קם בבוקר ואמר אני הולך לבולטון.
אתם צריכים גם לזכור שיש פה סוכנים שמעורבים. אף סוכן לא יגמור את הקשרים שלו עם מכבי חיפה, או עם הכדורגל הישראלי.
גם הכתב האנגלי קיבל איתותים מבפנים שיש וולקאם שמתבשל.
בקיצור, אם צריף להמר המועדון יודע מזה כבר כמה ימים. נתנו כבר הצעה לגוש.
אתה מבין שאתה טוען שהמועדון הוציא הודעה היום בצהריים שבקסטר עוד חותם פה והוא הספיק בזמן הזה לטוס לאנגליה, לעשות בדיקות רפואיות + לעשות סרטון וולקאם?אליאור אמר:KevinDurant אמר:אני לא מאמין לשום דבר שמפורסם, בלי קשר למכבי חיפה. לא בפוליטיקה ולא בשאר הקבוצות ולא בתקשורת. רק להודעות רשמיותאליאור אמר:אני רק אגיב לדוראנט מהנושא הקודם:
אחרי שהדיווח על בקסטר יצא, בכמה מקומות דיווחו שגורמים במועדון אמרו שבקסטר חותם במכבי חיפה השבוע. רק אחרי חצי שעה - שעה הגיעו ידיעות שלהערכת המועדון הסיכוי שיגיע נמוך. בנוסף, לא הייתה שום ידיעה לפני כן או רמז לכך שהוא לא יחתום פה. זה התפוצץ אחרי הידיעה בעיתון שפורסמה באנגליה בכלל.
ברור ששום דבר לא ודאי, אף אחד הוא לא אלוהים ולא יודע הכל. אבל על בסיס הנסיבות שידועות לנו זה נראה שאף אחד במועדון לא ידע על כך לפני.
זכותך. אני מעדיף להסיק מסקנות בסבירות גבוהה על סמך הקיים. יש דברים וידיעות שאני גם ספקן לגביהם, אבל זה לא אחד מהם.
רק מכבי אמר:זה רק מראה שזה משהו שמבושל כבר כמה ימים.
אתם צריכים גם לזכור שיש פה סוכנים שמעורבים. אף סוכן לא יגמור את הקשרים שלו עם מכבי חיפה, או עם הכדורגל הישראלי.
לא מדבר על הכתבה של גולדשטיין. כתבות עליו בבולטון יצאו עוד אתמול והם הכחישו לכתבים ותדרכו אותם שהוא יגיע לאימונים ביום שלישי והכל פרוצדורה.רק מכבי אמר:Shocking4U אמר:המועדון אתמול והיום הוציא הכחשות לכתבים ואמר שהוא יגיע בשלישי.רק מכבי אמר:זה רק מראה שזה משהו שמבושל כבר כמה ימים.
המועדון לא הוציא הכחשות.
גולדשטיין כתב שמכחישים. ודקה אחרי זה שינה את הכתבה.
סליחה חברים, אתם לא יודעים איך ארגון מתנהל אם אתם חושיהם שהיום בבוקר למועדון נודע שהוא לא יהיה פה. זה פשוט לא עובד ככה.
KevinDurant אמר:אתה מבין שאתה טוען שהמועדון הוציא הודעה היום בצהריים שבקסטר עוד חותם פה והוא הספיק בזמן הזה לטוס לאנגליה, לעשות בדיקות רפואיות + לעשות סרטון וולקאם?אליאור אמר:KevinDurant אמר:אני לא מאמין לשום דבר שמפורסם, בלי קשר למכבי חיפה. לא בפוליטיקה ולא בשאר הקבוצות ולא בתקשורת. רק להודעות רשמיות
זכותך. אני מעדיף להסיק מסקנות בסבירות גבוהה על סמך הקיים. יש דברים וידיעות שאני גם ספקן לגביהם, אבל זה לא אחד מהם.
Kaka אמר:אבל אתה לא יודע אם באמת תדרכו או שזה סתם גורם במועדון שדיברו איתו ואמר מה שידוע לו.
אף אחד לא באמת יודע מה קורה שם.